/Bucuresti/Scoala de soferi

Școala Adi Moto Team

Strada Ilioara 15, București 077160, România

Școala Adi Moto Team
Scoala de soferi
4.6
132 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C565+8X București, România
+40 736 670 553
scoalamotoadi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marius Dorobantu
Marius Dorobantu2 ani în urmă
Superb , am avut parte de oameni care vor să te ajute, de la recepție la instructori poligon , instructor trafic până la ADI . Totul a fost la superlativ
VĂ MULȚUMESC ECHIPĂ
Ancuta Elena Chivu
Ancuta Elena Chivu2 ani în urmă
Am facut categoria C si CE la ei si ii recomand oricand si oricui. Seriozitate maxima, flexibilitate, am luat examenele fara nicio problema. 100 multumita.
Andrei Uţă
Andrei Uţă2 ani în urmă
Oameni pasionati si dedicati. Nu te pregatesc doar pentru examen, ci si pentru ce te asteapta dupa, in trafic. Trebuie doar sa ai mintea deschisa si sa fii atent la ore. Motociclete foarte ok, majoritatea noi. Recomand!
Razvanflorin1982 Iane
Razvanflorin1982 Iane2 ani în urmă
Instructori foarte buni ,motociclete kawasaki 250/650 ti se ofera echipament complet in timpul instruirii.foarte multumit am terminat scoala in mai 2021.
Vitalie Brega
Vitalie Brega2 ani în urmă
Nu recomand deloc Adi! Moto e frumos dar nu cu Adi! Cristi in poligon e f bun! Am invatat f bine, jos palaria! Adi in trafic e groaznic (am carnet de 20 de ani, acum un an am mers cu Adi in spate ca instructor, cea mai mare greseala. Am fost f aproape sa renunt la scoala).
Deci nu. Daca vreti o scoala de oameni carora le pasa de viata voastra dincolo de poligon, nu AdiMoto!… Nu mai zic ca platesti o caruta de bani dar ora e 50min.
Mare pacaleala. Faci 11h (50min in poligon) si 4h (4x50min in trafic) desi te pun sa semnezi pt orele facute in alb cand mergi sa iei dosarul pt examen (ca si cand ar fi duble…)
Deci da, nu eecomand! Fugiti de Adi!!! Sau daca nimeriti la AdiMoto, fugiti de orele cu Adi!
Buf Bogdan
Buf Bogdan4 ani în urmă
As fi dat nota 1 din cauza interactiunii cu cele doua femei de la secretariat si maniera in care ofera serviciile. Tot nota 1 as fi dat pentru ca prima ora de trafic mi-a fost programata la 10 zile dupa ce am terminat poligonul din lipsa de locuri. Nu dau cea mai mica nota datorita instructorilor, care sunt mereu amabili si iti stau la dispozitie daca ai nelamuriri. Am ales scoala moto din placere, nu de nevoie. Iar daca atunci cand merg mi se programeze orele la secretariat, trebuie sa iau si o doza de energie negativa, nu ma face decat sa ma gandesc ca nu am ales scoala potrivita.
Denisa Hutanu
Denisa Hutanu2 ani în urmă
Aici mi-am trait printre cele mai faine momente! Instructorii sunt foarte cumsecade, mi-au dat incredere din prima zi in care m-am urcat pe motor. Mi-a fost mai greu la inceput, dar nu m-au lasat deloc descurajata, dimpotriva, m-au sustinut si m-au sustinut pana in ziua examenului. Recomand aceasta scoala cu tot dragul, sunt cei mai faini instructori. Deja imi este dor de voi <3
Cristina Kaiser
Cristina Kaiser2 ani în urmă
Sunt de acord ca Scoala Adi Moto Team este foarte buna si merita recomandata.
Am insa o intrebare:
Poligonul auto-moto, aflat in vecinatate, este in proprietatea aceleasi persoane care detine si scoala de soferi ?

Daca da: Stimate Proprietar, pentru felul cum arata acest poligon nu meritati nicio stea.
Este jalnic de la intrare si pana la ultima alee. Plin de gunoaie, vegetatie salbaticita, parti carosabile si rampe degradate, fara marcaje...absolut periculos !!!
Meritati controale si amenzi de la salubritate, mediu, politie etc... nu stele.
Sau ar mai fi si varianta sa-l dati in administrarea altcuiva competent , nu credeti ?

Daca nu: Scuze Stimate Proprietar !
Totusi nu ar fi rau sa intreprindeti si dumneavoastra o actiune civica (si in folosul cursantilor dumneavoastra) pentru obligarea proprietarului poligonului sa "igienizeze" aceasta locatie si sa o aduca la un standard normal secolului nostru.

Multumesc.
Ana
Locații recomandate