/Bucuresti/Scoala de soferi

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor

Șoseaua Pipera 49, București 014254, România

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor
Scoala de soferi
3.8
6 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F4M4+4P București, România
+40 730 025 696
drpciv.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–16
Marți: 7–16
Mirecuri: 7–18
Joi: 7–16
Vineri: 7–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adrian Macovei
Adrian Macovei2 ani în urmă
Incompetenta maxima.

Am depus dosarul de inmatriculare la 7:50 dimineata. Mi'au spus sa vin la 11 sa ridic placile. Ajuns la eliberari la 11 imi spun ca nu sunt gata si sa verific la informatii de ce. Dupa 45 de minute de aateptat la informatii, imi spun ca numerele vechi care au fost de Ilfov, nu au fost scazute din sistemul de la Ilfov si ma trimit la ghiseul de eliberari IF sa o rog pe doamna de acolo sa le scada..ma duc acolo, rezolv in 15 min, ma intorc la informatii si imi spun sa revin la eliberari intr'o ora pentru a ridica documentele si placile. Mai astept o ora, ma duc la eliberari, imi spun ca nu sunt gata, sa revin in 20 min. Mai astept 20 min, revin si imi spun sa revin in 30 de min...inca astept ..va urma
George marin
George marin2 ani în urmă
Totul foarte organizat.Desi am avut bon de ordine,am asteptat 70 de persoane.A trebuit sa astept cateva zeci de minute.Daca toate actele cerute sunt ok,treaba merge repede.Personal serviabil.Am acordat 4/5 stele pentru ca ,in ciuda faptului ca petreci ceva vreme acolo(exista toaleta in interior),nu exista un dozator de mancare si bauturi .Pentru acest lucru trebuie sa iesi din incinta si risti sa ti pierzi randul.Se cere la intrare test.
Mariana Frincu
Mariana Frincu2 ani în urmă
Recomand programarea on line! Altfel se asteapta si cate doua ore in functie de numarul de ghisee deschise. Personalul este plictisit si la un moment dat devine si rautacios.
Adelina Sandu
Adelina Sandu2 ani în urmă
A mers foarte repede la depunere, dar cu programare online in prealabil. Plus ca mi-au dat talonul in aceeasi zi. Se intra cu ceritificat covid. La depunere pentru programari online nu e nevoie de numar de ordine. La eliberari e nevoie de bon de ordine, nu va panicati merge foarte repede. Domnii si doamnele foarte draguti. Pont 1: daca nu mai merge aparatul de bon de ordine nu va panicati rugati-i, s-ar putea, sa aveti noroc sa va ajute. Parcarea este imensa asa ca aveti mari sanse sa gasiti loc de parcare. Intrarea din fata e pentru Ilfov si cea din dreapta-lateral pentru Bucuresti. Pont 2: verificati online actele necesare eu am stat 2 minute la depunere.
Mara Verenciuc
Mara Verenciuc2 ani în urmă
Aparent sistem imbunatatit prin posibilitatea programarii online a depunerii cererilor, insa odata ajunsi la ghiseu (speta de fata, ghiseul 5) ai de asteptat pur si simplu pentru ca esti in continuarea la mana functionarilor publici care ba mai stau la taclale, mai mai pleaca de la birou din te miri ce motiv etc.
In timp ce, la restul ghiseelor (fie cu programare online, fie cu bon luat direct din sediu), o cerere este rezolvata in 3 minute.
Traiasca sistemul romanesc ! Orice actualizare si imbunatatire ii aduci, oamenii raman la fel de lenesi si delasatori. 🎉
C RD
C RD2 ani în urmă
Inutil sa ii contactezi telefonic. Îți dau ocupat, apoi scot telefonul din furca. Acel funcționar care face asta pe banii și răbdarea proștilor contribuabili ar trebui să plece în munți cu oile. La fel și conducerea care permite retardaților sa stea la butoane. Cine crede ca în 2022 nu e important sa ai un telefon funcțional e la fel de înapoiat ca telefoanele cu rotiță. De 3 ani aceeași situație. Nu i-am putut contacta telefonic niciodată. Sănătate multă și abia aștept sa depindeti și voi de alții. O stea, pentru ca 0 barat nu există!
Costel Neacsu
Costel Neacsu2 ani în urmă
Pentru preschimbarea unui permis, am făcut programare online. Dacă nu ai programare poți să te prezinți și să-ți iei bon din sală și aștepți câteva minute dacă ai actele in ordine. Nu se mai cer copii după acte, iar de cerere nu ai nevoie, o semnezi la ghișeu, electronic. Permisul a fost adus în două zile de poștaș , la adresa de domiciliu. Ca o critică pot spune că în cabinele de la ghișee lipsesc cuierele, unele sunt rupte, iar sala de așteptare ar trebui renovată. Atenție, intrarea în clădire se face pe baza certificatului verde.
Radu Roger
Radu Roger2 ani în urmă
Operativ pe cât se poate, în condițiile în care trebuie totuși predate și ridicate personal la.ghiseu acte și eventuale plăcute de înmatriculare. A se vizita după folosirea serviciilor de programare online, în ziua și la ora alese. Atenție la programul din 2022, vinerea este zi scurta (pana la 13:30) !
Locații recomandate