/Brasov/Scoala de soferi

Tess

Calea Brașovului 2, Ghimbav 507075, România

Tess
Scoala de soferi
4.2
721 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MG77+4G Ghimbav, România
+40 268 473 040
tess.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–12
Marți: 8–12
Mirecuri: 8–12
Joi: 8–12
Vineri: 8–12
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lukacs Gabriel
Lukacs Gabriel2 ani în urmă
După o programare dupa care am așteptat ceva timp, am ajuns cu mașina la service . După asa zisa intervenție la mașină( apropo pentru care nu am primit nici un document din care să rezulte ca s-a lucrat ceva la ea) a doua zi era exact cu aceiași problemă ca și înainte. Totală neseriozitate.
Fabian Erno
Fabian Erno2 ani în urmă
O reprezentanță pe măsura brandului!
Te simți ca Germania.
Service de 5 Stele!
Mult succes în continuare.
Catalin Galescu
Catalin Galescu2 ani în urmă
‘Ingineri’ sub orice critica!!!

Mint cu nerusinare, nerespectuosi, si deloc pregatiti sa repare masini! Nu isi asuma absolut nimic din ce se intampla in asa zisa reprezentanta!

Imi sta mintea in loc cand observ ce lucrare mi-au facut… de toata jena… duci masina buna, o iei cu platforma…

Sa va vad in fata plangerii depuse la protectia consumatorului… mai bine va apucati de prajit cartofi… cu siguranta la asta va pricepeti mai bine!

Sa va fie rusine!!! (va stiti voi care)
Vintila Andrei
Vintila Andrei2 ani în urmă
Au cea mai perfecta statie de încărcare pentru masini electrice. Felicitari si multumesc Tess.
Alexandru B
Alexandru B2 ani în urmă
Personalul este amabil insa locatia este departe de oras ai singura varianta de a ajunge acolo e cu masina pe care daca o lasi pentru reparatie nu ai cu ce te intoarce in oras + ca pentru a intra la ei in curte trebuie sa faci o manevra ilegala la intersectia cu Cisnadie sau sa mergi inca cativa km pentru a intoarce in giratoriu.
Luminita Velescu
Luminita Velescu2 ani în urmă
Un serviciu de toată jena!!!! Lipsă de respect față de client, lipsă de interes/ orientare spre client. Multă indiferență, haos între timp noi așteptăm în sala de așteptare... nu știm cât... ne-au spus doar că ei sunt ocupați. Am fost cu o problemă importantă la o mașină nouă, în garanție și am avut impresia că sunt locul nepotrivit, că îi deranjez. Sper să nu mai am nevoie de serviciile lor până când atitudinea personalului nu se va schimba
Calin Mardare
Calin Mardare2 ani în urmă
In 04.01.2022(mașina avea garanție)am dus mașina la service cu mențiunea că creste temperatura la motor și mi se aprinde "probleme la motor".Mi sa spus că nu are nimic.
22.02.2022 aceeași problema,am fost cu mașina și fără nici o constatare mi sa spus că tebuie schimbata pompa apa pe banii mei deoarece a ieșit din garantie in06.02.2022. Mi sa spus că este vina mea că nu am făcut poze de la bord cu avaria.
Nesimțireeee
Sorin Mitrea
Sorin Mitrea2 ani în urmă
Stație de încărcare electrică funcțională. O stea în minus întrucât unul dintre angajati avea parcată mașina electrică pe locul de încărcare în conditiile în care era incarcata 100%... De fapt a și fost un pic deranjat ca a trebuit să își mute mașina. In rest, mulțumesc...
Locații recomandate