/Brasov/Scoala de soferi

A.V. Exclusiv Drive

Calea Făgărașului 29, Brașov 500053, România

A.V. Exclusiv Drive
Scoala de soferi
5
77 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH6C+45 Brașov, România
+40 770 354 337
avexclusivdrive.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 9–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
George Ordean
George Ordean2 ani în urmă
Mulțumesc frumos pentru răbdarea acordata,empatie și nu în ultimul rand pentru încurajări, Domnului instructor Vlad!!!!
Pe toată perioada cursurilor, a fost o placere sa învăț multe lucruri de la dumneavoastră, o parte din reusita mea vi se datorează. Mulțumesc mult pentru ajutorul acordat!
Kovacs Levente
Kovacs Levente2 ani în urmă
Absolut nimica de reproşat , recomand cu cel mai mare drag . Instructorii de nota 10* , nu țipă nu se agită sunt foarte calmi şi explică şi de 100 de ori dacă este nevoie.
Eu fac cu Alex Instructor pe Bmw seria 1 diesel ,
Absolut perfect tot , 4 sesiuni de condus şi să vina sala.
Dacă aş putea aş mai da încă 5 stele peste .
Recomand pentru toți care doresc să înceapă şcoala de sofer A.V. Exclusiv Drive
Go for it .
Raul Berches
Raul Berches2 ani în urmă
Din propria experiența , eu zic că este cea mai bună școală de șoferi !! Instructori calmi , răbdători care își dau tot interesul pentru a învăța să conduci corect ! Recomand cu toată încrederea instructorii Alex Vlad si Vlad Nidelea , dar să nu uităm și de d-na Gabi care vă ajută cu actele necesare pentru dosar si vă îndruma pe unde trebuie sa mergeți pentru a rezolva dosarul . Ei împreuna formează o familie , o familie care merită tot respectul , familie de nota 1000 ! ❤️
Așa că dacă vreodată veți avea nevoie de permis , sau sunteți nehotărâți cu ce școala să faceți , recomandarea mea este Școala de șoferi A.V. Excluse Drive Brașov !!
Apelați cu încredere că nu o să vă pară rău ! 😁
Loredana Andrei
Loredana Andrei2 ani în urmă
Nu-mi pare rău o clipă că m-am înscris la aceasta școală. Sunt mult mai mult decât mulțumită de Domnul Vlad, pentru că în primul rand nu numai ca are foarte mare răbdare dar te incurajează și îți ridica moralul de fiecare data când tu crezi ca nu ești capabil sa faci asta. Țin să-i mulțumesc și Doamnei Gabriela pentru îndrumări! Sunteți niște oameni deosebiți! Recomand aceasta scoala fără dar și poate!
Georgiana Gradinaru
Georgiana Gradinaru2 ani în urmă
Cea mai bună Școală!!! Recomand cu mare încredere! Alegeți această Școală și nu veți regreta.Domnul instructor Alex, Vlad om minunat cu multă, multa răbdare și încredere în cursanții dumnealui! Mulțumesc din suflet domnului instructor pentru tot ceea ce ma învățat, mulțumesc ca a avut răbdare cu mine și că a scos din mine tot ce e mai bun. Să ne revedem cu bine!
David. E.
David. E.2 ani în urmă
Oameni minunați, profesionalism, mașini foarte bine întreținute, instructori prietenoși, calmi și răbdători și o rată foarte ridicată de promovabilitate.
Țin să vă spun că până și cele două săptămâni de legislație au fost plăcute, totul fiind foarte bine explicat (pe înțelesul tuturor).
Este fără dubiu, una dintre cele mai bune școli de șoferi din oraș, dovadă stând întocmai toate review-urile oamenilor care au fost/sunt înscriși aici.
Marian Mesaros
Marian Mesaros2 ani în urmă
Dacă ceea ce cauti la o școala de șoferi este profesionalismul, punctualitatea și niște instructori cu experiența unde scopul lor este ca tu sa obții permisul de conducere, ai găsit-o!

Recomand cu încredere!
Lavinia Moraru
Lavinia Moraru2 ani în urmă
🚘 Recomand cu încredere școala de șoferi AV Exclusiv Drive. 🚘 Consider ca toti elevii suntem îndrumați cu multa răbdare, calm și profesionalism de catre domnii instructori. 💯 Va multumesc ptr tot si multa bafta tuturor! 👌✌
Locații recomandate