/Brasov/Scoala de soferi

Școala de Șoferi Geo

Strada Doctor Alexandru Davila 1, Brașov, România

Școala de Șoferi Geo
Scoala de soferi
3.4
64 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH2W+R8 Brașov, România
+40 268 420 202
scoaladesoferigeo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrei Balan
Andrei Balan2 ani în urmă
Recomand cu incredere. Am facut cursurile pentru categoria A, cu domnul George. Super profesionist, mediu de invatare (in poligpn) super relaxant, flexibilitate a programului. Am luat din prima si invatat multe lucruri utile!
Lacrima1212 Cucu
Lacrima1212 Cucu2 ani în urmă
Daca as recomanda această scoala de soferi?
110% DA!
Am dat de categoriile C,D,E cu toate atestatele necesare,iar dacă astăzi sunt la volan farà pic de teama,o datorez doar acestei scoli si mai ales domnului Horatiu.
Acest instructor care la inceput pare un "părinte cicălitor" dar care are un singur țel:
Sa isi faca fiecare elev in parte un sofer profesionist.
Deci......Da!
Recomand aceasta scoala de soferi.
Adina
Adina2 ani în urmă
Recomand cu drag! Examen traseu luat din prima, felicitări instructorului Marius P.
Bogdan Lazar
Bogdan Lazar2 ani în urmă
Am urmat cursurile pentru categoriile C și E la această școală inclusiv toate atestatele necesare pentru a urma aceasta profesie de "șofer profesionist" .. Domnul Horațiu este un instructor care te poate învăța foarte bine sa conduci un ansamblu de vehicule. La începerea orelor de conducere dansul are pretenția să cunoști legislația și mi se pare absolut normal , până la urmă majoritatea avem cat B și conducem de mai multi ani . Dl Horațiu este o persoana mai vulcanică dar nu am fost niciodată jignit așa cum zic alții în comentarii și chiar daca nu știam un lucru legat de legislație mă certa și apoi îmi explica ce aveam nevoie sa știu. Daca chiar vreți să învățați să conduceți un camion îl recomand pe dl Horațiu , ce nu recomand este camionul în sine de aceea dau și 4 stele .
Lorena Elena
Lorena Elena2 ani în urmă
Daca esti slab de caracter si vrei sa fii menajat, nu ai ce sa cauti la aceasta scoala. Din experienta personala, pentru categoriile C+ CE, am fost foarte multumita de dl. instructor Horatiu. Am luat ambele examene la traseu din prima si asta datorita faptului ca dansul mi-a oferit incredere in mine si m-a ajutat sa scap de complexele legate de "sunt femeie la volanul unui camion/ tir".
Mire Vararu
Mire Vararu2 ani în urmă
Dezamăgirea a venit dupa prima "ora" cu instructorul, am stat în masina 20 minute pentru un fel de prezentare a masinii, apoi 10 minute efectiv in trafic, in caiet mi s-a trecut o sedinta de 2 ore. Urmatoarele 5 sedinte au fost de 45-50 minute, in caiet insa din nou apar cate 2 ore. La ultima sedinta mi-a zis sa semnez de 2 ori, cica as fi uitat sa semnez ultima data. Nu mai zic ca trebuia sa astept in masina cate 10-15 minute pentru nu stiu ce treaba avea. Limbajul foarte "colorat,", foarte putina rabdare, tipat la orice greseala. Dupa 6 ore efectiv, am avut in caiet 14, am cerut transfer, mi s-au oprit aproape toti banii platiti.
Creatza roxana
Creatza roxana2 ani în urmă
💯Recomand cu toată încrederea 💯‼️Am luat permisul de conducere din prima cu ajutorul unui om deosebit, domnul instructor Răzvan Tabacu!
Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc, domnul instructor Răzvan Tabacu, un instructor devotat,calm, ferm la nevoie care m-a ajutat!Datorita lui mi-am indeplinit un vis!!!
Va mulțumesc pentru rabdarea, dăruirea și profesionalismul cu care m-ati îndrumat la fiecare pas.
Este cel mai tare instructor care are capacitate unica de a empatiza cu fiecare elev în parte de a înțelege problema și de a vedea soluția!
Pentru mine sunt mai mult decat niște ore de condus ,sunt ore bune în care am avut ocazia să învăț de la un mentor care face totul cu pasiune, cu drag și bucurie.
UN OM SI INTRUCTOR DEOSEBIT!!
Îl voi recomanda oricand și oricui, cu incredere,siguranță și plăcere!
NOTA 10 ,JOS PĂLĂRIA!!!🎉🎉🎉🎉
Iulia Bularca
Iulia Bularca2 ani în urmă
Recomand din suflet aceasta școală de șoferi!A fost cea mai bună alegere!Am cerut calitate,înțelegere și de asemenea ,am avut dorința de a excela.Cu ajutorul instructorului Trifan Horațiu mi-am îndeplinit toate cerințele.Am avut parte de un instructor vertical,înțelegător și foarte clar in explicații.Totodata,datorită domnului Trifan,am obținut permisul de conducere intr-un timp scurt dar cel mai important,din prima încercare .Recomand!
Locații recomandate