/Iasi/Scoala de limbi straine

TWINKLE STAR IAȘI

Șoseaua Națională 5, Iași 700634, România

TWINKLE STAR IAȘI
Scoala de limbi straine
4.8
177 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H78+V8 Iași, România
+40 371 504 305
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Anna Tofan
Anna Tofan2 ani în urmă
scoala cu steluta, un loc unde fetita mea vine cu placere si invata lucruri noi. speram sa fie o colaborare pe termen indelungat !
Cristina Nechita
Cristina Nechita2 ani în urmă
Suntem super mulțumiți de rezultate după parcurgerea celor 2 ani de studiu la Twinkle Star. Inițial a început la grupa Prepare iar anul acesta a dat examenul KET cu un rezultat foarte bun. Recomand din toată inima !
Necolau Andrei
Necolau Andrei2 ani în urmă
Prima experienta la TwinKle Star cu un copil de 3 ani si 9 luni. Ma prezint la sediu si sunt intampinat de o doamna care a inceput sa urle pe acel hol, "nu aveti voie inauntru, doar copii intra; fara parinti". Mentionez ca toti parintii purtau masca, parintii copiilor mai mari nu intrau, ci doar cei care aveau copii mici. La un moment dat se opreste din urlat si imi zice ca dumneavoastra aveti voie, ca aveti copil mic. Copilul deja plangea .... si bineinteles nu a mai ramas. ~tati vreau acasa, nu mai vreau la engleza~. Pana la acel moment era zambitoare si foarte fericita ca va merge la cursuri de engleza. Deci si aici se pune accent pe reclama si mai putin pe calitate. Ulterior aflu ca doamna este agent de securitate. Deci copiii in loc sa fie primiti de oameni care au o experienta in lucru cu copiii, sunt primiti de un agent de securitate. O femeie care ar trebuie sa asigure paza si nu relationarea dintre institutie si copii/parinti.
Costi MIHAI
Costi MIHAI2 ani în urmă
Profesorii de limba engleză sunt excelenți. Profesorii de limba germană fac față cu succes. Din punct de vedere geo-politic se pare că vom avea nevoie de aceste două limbi de circulație internațională și europeană.
Bogdan
Bogdan2 ani în urmă
Profesioniști, orientați către calitate si dornici sa ofere o servicii excelente, atat elevilor cat si angajaților si colaboratorilor. Compania noastra a proiectat si instalat rețeaua electrica si sistemele de securitate la sediul Twinkle star. In permanenta, managementul a fost preocupat de implementarea tuturor măsurilor de siguranta, cu mult peste prevederile minime legale. Sunt un exemplu de bune practici si de preocupare pentru calitate si siguranta.
Arhis line
Arhis line2 ani în urmă
Profesionalism. Profesorii de la Twinkle Star nu doar predau cu daruire si talent, nu doar rezultatele testelor confirma acest fapt la nivel national si european, dar micii cursanti vin sa invate cu bucurie limbile straine, activitatea continuindu-se atat in timpul anului cat si a vacantelor...
Si in plus, la Twinkle Star nu e vorba doar de invatarea limbilor straine. Aici copiii canta, deseneaza, picteaza, invata sa se inteleaga cu ceilalti dar si pe ei insisi si sunt fericiti.
Recomand Twinkle Star Iasi cu inima deschisa.
Aniella Busila
Aniella Busila2 ani în urmă
In numele Cambridge Assessment English, departamentul de examene din cadrul universitatii Cambridge, am placerea si onoarea sa transmit mesajul de felicitare pentru centrul de pregatire Twinkle Star Iasi care, iata a devenit de astazi Gold preparation Centre conform programului de loialitate pentru centrele de pregătire. Acest program a fost creat pentru a răsplăti cele mai fidele și active centre de pregătire Cambridge.

Multumim centrului Twinkle Star Iasi pentru parteneriatul care dureaza de mai bine de 11 ani, timp in care sute si mii de candidati au fost pregatiti cu profesionalism spre succesul garant la toate examenele Cambridge de la Pre-A1 Starters la C1 Advanced.

Draga echipa Twinkle, keep twinkling – we thank you and support you and wish you good luck!
Bogdan Morosanu
Bogdan Morosanu2 ani în urmă
Fetita mea invata limba engleza la Twinkle Star, inca de la 3 ani si suntem foarte incantati de toata experienta! Profesori dedicati si conditii moderne. Suntem foarte recunoscatori ca s-au gasit solutii rapide de a muta orele in mediul online pe perioada pandemiei.
Multumim Twinkle Star pentru tot ce faceti pentru copiii nostri!
Locații recomandate