/Dolj/Scoala de limbi straine

Universitatea din Craiova

Strada Alexandru Ioan Cuza 13, Craiova 200585, România

Universitatea din Craiova
Scoala de limbi straine
4.5
172 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8R92+F7 Craiova, România
+40 251 414 398
ucv.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristian Rosulescu
Cristian Rosulescu2 ani în urmă
O bună rezolvare, rapidă legală în obtinerea de acte de studii, foarte receptivi și în contextul pandemiei.
TONINO-CRISTIAN SPINU
TONINO-CRISTIAN SPINU2 ani în urmă
Trist ...o universitate deosebita,deschisă și construita de oameni iluștri și inteligenți,dar coordonată de ființe mediocre preocupate doar de propriile salarii ....sincer trist
Simona Ardeleanu
Simona Ardeleanu4 ani în urmă
Când eram mica și treceam prin zonă, mama ofta și se uita admirativ în sus spre impunătoarea clădire, zicând :"doamne! De te-aș vedea și pe tine pe scările astea!"... Eram prea mica sa înțeleg ce vroia mama sa zică prin a ma vedea pe acele scări... Ma smulge am din mana ei și urcam repede treptele strigând "Mama!,, sunt pe scări! "
Au trecut anii... Nu am făcut facultatea la Craiova, am ales sa merg la București..
Mama nu mai este...
De câte ori trec pe lângă universitate îmi aduc aminte de oftatul mamei și le doresc tuturor femeilor sa își vadă într-o zi copii pe aceste trepte, sau pe altele!...
Georgiana Anca
Georgiana Anca4 ani în urmă
Universitatea din Craiova este o instituție de învățământ superior de stat din Craiova, România. Universitatea a fost înființată în 1947 și cuprinde 12 facultăți.Universitatea din Craiova este o instituție de învățămant modernă ce deservește peste 26.000 de studenți, în anul 2017.Oferta academică cuprinde studii universitare, postuniversitare, masterale și doctorale.În 2011 a fost clasificată în a doua categorie din România, cea a universităților de educație și cercetare științifică..
Marica Advertising
Marica Advertising6 ani în urmă
Cladirea universitatii este exceptionala in comparatie cu alte universitati din Romania. Are nevoie de amenajari pe alocuri, dar satisface nevoile studentilor. In plus, profesorii din cadrul FEAA sunt cu mult peste cei de la ASE!
Cristina Mitu
Cristina Mitu2 ani în urmă
M-am inscris la Litere, am completat tot procesul online. Am fost admisa si mi s-a trimis contractul de student pentru a fi semnat si returnat. Cand am citit contractul respectiv, am gasit erori cu numele de familie(alt nume de familie) si data nasteri(total gresita, zi, luna, an). Am trimis emailuri pe plaforma studentului in foarte multe randuri in care ceream rectificarea datelor. Nu mi s-a respuns. In acelasi timp trebuia sa platesc taxa de inscriere, care de asemenea Iban-ul trimis nu a functionat pentru un transfer international. Dupa max o saptamana dupa toate cele intamplate am observat ca am fost eliminata iar cererea mea de a deveni student eliminata. Am sunat la Facultatea de Litere si o doamna mi-a rasp afirmativ ca da, am fost eliminata pt ca nu am platit taxa. Am intrebat despre acele emailuri in care ceream rectificarea datelor si un Iban valid pt transfer international si raspunsul a fost epic: domnisoara avem foarte multe emailuri si nu avem timp sa raspundem. Am ramas cu un gust amar si total dezamagita de reactia doamnei cat si de raspunsul dat. Oare e vina mea ca datele din contractul de student au fost eronate cand la inscriere am trimis toate documentele cerute!?!? Desigur e vina mea ca nu am platit taxa in timp, dar cum era posibil sa platesc o taxa, fara un Iban valid si greseli in numele de familie??
Andreea Iovan
Andreea Iovan2 ani în urmă
O universitate de renume, pacat ca e administrata de persoane fara educatie, fara bun simt si maniere (cu referire strict la SECRETARIAT). Ca sa fiu mai explicita, am fost sa mi ridic diploma de masterat si, din nefericire, am fost intampinata de o persoana prost crescuta, vulgara si neprofesionista. Pacat, ca exista astfel de personal necalificat intr o institutie de prestigiu, unde am fost inconjurata numai de profesori calificati si demni de titlu. Sper ca CINEVA sa atentioneze si sa sanctioneze astfel de persoane care nu merita sa fie unde sunt... Pur si simplu, umbresc renumele si lasa un gust amar fostilor studenti care au terminat cu MERIT facultatea!
Aurelia T
Aurelia T2 ani în urmă
Am terminat aici Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor,Finante si Banci,pot spune ca am avut parte de cei mai buni profesori,recomand!
Locații recomandate