/Cluj/Scoala de limbi straine

Tabara de Germana

Strada Ion I. C. Brătianu nr. 39, Cluj-Napoca 400079, România

Tabara de Germana
Scoala de limbi straine
5
6 recenzii
6 comentarii
Indicații de orientare
QH9V+MW Cluj-Napoca, România
+40 752 822 373
didacto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–17
Marți: 10–17
Mirecuri: 10–17
Joi: 10–17
Vineri: 10–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Delia ostafi
Delia ostafi2 ani în urmă
Recomand cu drag sa va inscrieti la cursurile si taberele de germana oferite de Didacto. Sunt o echipa de oameni dedicati, cu materiale foarte bine puse la punct, se folosesc de joculețe interactive si foarte interesant pentru a-i invata germana pe cei mici. Cel mai mult mi-a placut ca organizeaza cursuri de germana atat in mediul online, cat si in offline, astfel copii au sansa sa interacționeze si sa încerce experiente noi!
Darina Letu
Darina Letu2 ani în urmă
Recomand cursurile centrului Didacto. Acestea sunt desfășurate atât online cât și offline. Toate activitățile sunt destinate nevoilor celor mici, fiind încadrate jocuri pe parcursul atelierelor și cursurilor.
Am apreciat faptul că oferă o sesiune demonstrativă, în cadrul cărei poți afla mai multe detalii despre organizarea activităților și chiar poți trăi experiența unui curs.
Iulia Silvia Sârb
Iulia Silvia Sârb2 ani în urmă
Recomand să vă înscrieți copilul la activitățile în limba germană oferite de Didacto. Mi-au plăcut foarte mult cursurile online! Se vede că profesorii iubesc ceea ce fac: cu multă răbdare și dedicare, reușesc să îi învețe pe cei mici germana într-un mod distractiv și interactiv. Dacă vă doriți o experiență inedită pentru copilul vostru, nu ratați taberele de germană organizate de ei!
Robert Naclad
Robert Naclad2 ani în urmă
Totul a decurs conform asteptarilor.
Ioana Frînghiu
Ioana Frînghiu2 ani în urmă
Emilia Florea
Emilia Florea2 ani în urmă
Locații recomandate