/Bucuresti/Scoala de limbi straine

Mirunette Education

Romania, Strada Valeriu Braniște 37-39, București 030715, România

Mirunette Education
Scoala de limbi straine
5
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4JF+4J București, România
+40 735 159 626
mirunette.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Georgiana Malac
Georgiana Malac4 ani în urmă
Programe internationale misto si o echipa minunata!
Razvan
Razvan4 ani în urmă
(Tradus de Google) Un personal foarte bine pregătit!

(Original)
A very well prepared staff!
Lucia Niculae
Lucia Niculae4 ani în urmă
(Tradus de Google) Cea mai bună experiență de vară!

(Original)
Best summer experience!
Iulia
Iulia4 ani în urmă
(Tradus de Google) Echipa grozava!

(Original)
Great team!
Marco Schiavello
Marco Schiavello4 ani în urmă
Magdalena Badi
Magdalena Badi5 ani în urmă
O minunata oportunitate pentru tinerii din Romania,scolile de vara organizate de Mirunette cu multa abnegatie si daruire,ofera oportunitati nebanuite participantilor.Pe langa atractivele cursuri de limba engleza,germana,franceza,oferite de profesori nativi,avem ocazia de a intalni tineri din alte tari,de a lega prietenii pe viata,de a capata o cunoastere vasta a lumii de dincolo de granitele tarii noastre.Contactul direct cu alta civilizatie,o alta cultura,alte obiceiuri,reguli,etc le ofera tuturor oportunitatea de a deveni multiculturali,de a-si creea o viziune vasta asupra lumii in care traim,si care pregateste tinerii pentru o viata lipsita de prejudecati.
In calitate de profesor insotitor,am avut sansa de a insoti mai multe grupuri in Anglia,Scotia,Statele Unite,etc.Este o experienta exceptionala,o combinatie de excursii intetesante intr-o lume diferita,o diversitate de oameni,situatii neasteptate si pline de invataminte,si mai presus de orice,prietenii adevarate si FUN,FUN,FUN!!!
Grupul se formeaza si se sudeaza pe parcurs,devine unit,vesel si armonios,impartasind atatea experiente superbe,
iar la sfarsit nu mai vor sa se desparta.
Este efectul benefic al acestor Scoli de vara,atat de bine organizate si gandite de minunatul colectiv de la Mirunette,incepand cu doamna directoare Daniela Pavoni,care a avut o initiativa exceptionala acum mai bine de 10 ani,cladind cu profesionalism si intelgenta acest concept,si nu in ultimul rand cu entuziastii tineti care o secondeaza in agentie,o placere sa interactionezi cu ei!
Sunt foarte incantata de prilejul de a trai aceste experiente alaturi de tinerii nostri curati si impresionabili,care vor creea o lume mai buna!
Dr Laura Dumitrescu
Dr Laura Dumitrescu6 ani în urmă
Draga echipa, va multumesc pentru ca ne-ati deschis orizonturile, ne-ati incurajat si sustinut sa alegem o alta cale! Cu ajutorul taberelor de vara v-am cunoscut si au fost minunate experientele traite de copilul meu alaturi de dumneavoastra. Acum, dupa cateva luni de scoala in UK pentru fiica mea, pot spune cu sufletul deschis ca se afla pe calea ei, minunata, transformatoare, maturizanta. Experienta acolo aduce o vizibila o dezvoltare personala pentru ea. Multiculturalitatea, diversitatatea mare a tipologiilor psihologice, abordarea educatiei dintr-o perspectiva cu totul noua sunt doar cativa factori ce o mobilizeaza spre cizelarea sa. Continua adaptare o formeaza si ii stabilizeaza adevaratele valori profunde, intarindu-i relatiile de suflet. Vede, simte, cunoaste, gusta, traieste diferentele si astfel se structureaza ca Om. Va multumim din suflet! Va imbratisam cu drag! (mami/LD & Mara)
Gabriela Sandru
Gabriela Sandru6 ani în urmă
Profesionalism, seriozitate, implicare, altruism și creativitate - Sunt doar câteva dintre atributele care caracterizează echipa Mirunette! Fiica mea a beneficiat în 2017 de o tabără Mirunette de 2 săptămâni în Anglia în urma câștigării Concursului Național „Mirunette Language Competition” iar impresia cu care am rămas este că Mirunette iubește copiii, niciun efort nu este prea mare când vine vorba de satisfacția beneficiarilor iar echipa „The Mirunettes” face totul pentru ca experiența copiilor în taberele Mirunette să fie unică și deosebită! Mulțumim, Mirunette!
Locații recomandate