/Bucuresti/Scoala de limbi straine

British Council

Calea Dorobanți 14, București 010572, România

British Council
Scoala de limbi straine
4
74 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3XX+2V București, România
+40 21 307 9600
britishcouncil.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
IFrosty22
IFrosty222 ani în urmă
Am sustinut recent examenul IELTS cu British Council. Sali mari de examen , se respecta masurile impotriva Covid-19, iar rezultatele au sosit la timp. Diploma am primit-o la data stabilita fara nicio problema. Singura mentiune ar fi ca unul din profesorii supraveghetori, in momentul in care l-am abordat la sfarsitul examenului mi-a oferit informatii eronate cu privire la trimiterea diplomei catre facultate, urmand sa ma lamuresc printr-un email la care am primit raspuns imediat. In concluzie, in ciuda vorbelor urate citite anterior in review-uri, eu neavand un istoric cu British Council , nu consider ca am fost neindreptatit sau "furat".
Stefan Calin Nita
Stefan Calin Nita3 ani în urmă
Nu recomand acest institut pentru sustinerea examenului IELTS. Mi-au lasat impresia ca trebuie sa ai un "istoric" in institut (cursuri, carti cumparate) pentru a obtine o nota buna. Dupa doua saptamani am sustinut acelasi examen IELTS la o firma acreditata British Council iar notele obtinute au fost cu 2 puncte band score mai mare pentru fiecare proba. Un alt factor negativ este faptul ca rezultatele examenelor vin dupa 4 5 saptamani daca optezi pentru examenul tip paper based, ceea ce mi se pare absolut halucinant. In concluzie, nu recomand acest institut.
Nika Vasilyeva
Nika Vasilyeva3 ani în urmă
Cursuri foarte bune, Profesorii sunt foarte bine pregatiti si reusesc sa faca cursurile atractive si eficiente in invatarea limbii engleze. Grupele nu sunt mari si sunt diversificate. Felicitări!
Sorina L
Sorina L4 ani în urmă
POMUL LAUADAT. PROFESORI CARE TIPA SI JIGNESC COPIII! ORGANIZARE PROASTA CU ORE DE ASTEPTARE LA COADA!!!
Dupa 3 ani de curs, pot spune ca esti norocos daca ai un profesor bun, sau unul nativ. Este clar ca au probleme in gasirea personalului. In 3 ani am avut doar profesori romani, fara calitati deosebite, dimpotriva. Daca nimeriti la profesor Alina Modoaca sa va asteptati la tipete si jigniri adresate copiilor! De genul: "sunteti cei mai slabi din British". Si muuulte tipete. Veti primi niste scuze de la conducere daca sesizati ca profesara tipa si jigneste. Cam atat...
Veti astepta la cozi de peste 2 ore ca sa puteti sa luati suportul de curs care nu poate fi ridicat altfel: se poate lua doar de la biblioteca British Council, iar in primele saptamani de la inceperea cursurilor, e o coada imensa, dureaza 2 ore pana va vine randul. Cursul incepe, pierzi sedinte de curs, fara a avea suportul daca nu esti dispus sa astepti cu orele.
Aceeasi coada pentru diverse alte solicitari: inscrieri, biblioteca, etc.
In rest, in sediul principal din Dorobati, cladirea auxiliara in care se tin cursuri are unele sali mici, fara ferestre exterioare, in care copiii intra in serii, unii dupa altii, intr-un aer statut, irespirabil uneori. Sa vedeti sezonul virozelor! - E cel mai bun mediu de raspandire. Spatii mici, neaerisite si mereu copii raciti.
Este un vacarm si o aglomeratie rar intalnita la iesirea de la curs - toate clasele ies in acelasi timp si efectiv te calci pe picioare pe culoare si pe scara.
Cam asta e British Council in ultimii ani. Poate a fost altfel, dar noi asta am experimentat. Metodele de invatare cred ca sunt singurul lucru bun, dar pana la rezultate, platesti prea multi nervi... si desigur pe banii si timpul tau.
Si ar mai fi ceva: au in oferta cursuri de la ora 14 la 17. 30. Adica 3 ore de curs la copii de 9 -10 ani. Oare nu e prea mult? 3 ore de curs pentru copii care oricum vin de la scoala? Pot ei sa fie atenti si sa aiba rezultate bune?

Vom cauta alt curs! Asta este prea romaniazat!
Marina Alexandru
Marina Alexandru4 ani în urmă
Cursurile sunt foarte bune. Singura problema sunt copiii care sunt nerespectuosi si deranjeaza tot timpul orele. Vorbesc tot timpul in romana si peste profesor. Si pe deasupra mai sunt si violenti.
Sorina Sorina
Sorina Sorina5 ani în urmă
Un institut de hoti, am avut neplacerea de a plati examenul de Ielts intr o zi si a imi cere banii tot in aceeasi zi pentru ca am fost indus in eroare de catre o persoana ca si cum ca certificatul mi-ar fi trebuit pana pe 1 mai pentru depunerea dosarului de universitati din Olanda cand de fapt il pot depune si la sfarsitul lui mai-inceputul lui iunie. Daca va doriti banii inapoi de la British Council, pe langa cele 30 de lire pe care vi le retine pentru "taxa de administrare"( taxa de deranj ) daca cumva ati platit cu 4 saptamani si 6 zile inainte de test si va doriti banii in aceeasi zi, vi se v-a da frumos raspunsul " va trebuie adeverinta medicala ca sa anulati/transfera examenul " deoarece "cererea de retragere a banilor trebuie fi facuta cu 5 saptamani inainte de data testului". M-am simtit tepuit pe fata. Nu recomand sub nici o forma! Pentru cei care vor sa plece la facultate in strainatate, fi ti atenti la ce, cerinte are universitatea respectiva ca puteti fi acceptat si cu competentele de la bacalaureat si economosi 935 lei pe care ii puteti da pe meditatii la limba engleza care te-ar ajuta si mai mult. Deci cu alte cuvinte nu recomand Ielts Academic( doar daca ai nevoie de el) mai ales la acesti hoti.
Ralu Tarta
Ralu Tarta2 ani în urmă
Institutia merita 5 stele pentru cursul de limba engleza organizat pentru copii. Baietelul meu de 4 ani a particiapat atat la cursurile online cat si la cele cu prezenta fizica. Metoda de predare este excelenta, ii tine pe copii angajati in cursul de o ora! (e o performanta pentru varsta lor). Toate regulile de igiena sanitara in perioada pandemiei au fost respectate cu strictete.
PAL TAN
PAL TAN2 ani în urmă
Pozitionata intr o zona frumoasa a Bucurestiului locatia plina de cultura si civilizatie , orice activitate merita , oameni draguti . Aerul britanic se simte in fiecare moment , orice examen dat acolo a fost o experienta minunata . Revomand
Locații recomandate