/Bucuresti/Scoala de dans

Dance4Fun

Calea Crângași 87, București, România

Dance4Fun
Scoala de dans
5
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F23X+5R București, România
+40 763 350 152
dance4fun.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
George Sinca
George Sinca2 ani în urmă
Dansul mirilor. Ne-a pregatit Silvia in timp record un minunat dans care in final a iesit exceptional. Apreciem ajutorul si rabdarea ta! George si Roxana ♥️👰🤵‍♂️🎊
Irina Chiriac
Irina Chiriac5 ani în urmă
Eu si sotul meu am petrecut la Dance4Fun ore pline de energie in care uitam efectiv de problemele cotidiene, practic plecam de acolo cu bateriile incarcate complet. Recomand sa paseasca pragul acestei scoli de dans tuturor celor care iubesc dansul, muzica, distractia si atmosfera pozitiva. Instructorii pasionati indruma cu rabdare pasii tuturor cursantilor. A, si sa nu uit, pe langa toate acestea ne-am facut si multi prieteni! Mult succes tuturor celor care doresc sa guste din bucuriile pe care le ofera dansul!
DANIELA VADUVA
DANIELA VADUVA5 ani în urmă
Suntem un cuplu trecut de prima tinerete, poate cel mai in varsta cuplu, nu am urmat niciodata cursuri de dans dar acum ne-am hotarat si la sugestia unei bune prietene am venit la Dance 4 Fun, unde am gasit o atmosfera foarte degajata si prietenoasa! Este un loc plin de energie buna , unde scapi de stres si unde inveti pasi magici de dans! Antrenorii sunt foarte intelegatori , rabdatori si foarte bine pregatiti , intr-un cuvant - Minunati-. Recomandam cu caldura acest curs de dans!
Anais Dima
Anais Dima5 ani în urmă
Când am venit la prima ședință de dans, aveam mari emoții. Au trecut ! E minunat să luăm parte la cursurile Dance 4 Fun. Este locul unde te încarci pozitiv, scapi de stresul acumulat și te debarasezi de situațiile tensionate. Plecăm încărcați pozitiv de acolo și așteptăm cu nerăbdare următorul curs. Silivia și Gabriel vă mulțumim pentru răbdare, implicare și pentru faptul că faceți ca totul să pară simplu în pași de dans. Dacă vreți să vă distrați dar și să dansați, Dance 4 Fun este locul potrivit!
Pufinas. ro
Pufinas. ro5 ani în urmă
Am oferit sotului meu cadou de ziua lui un abonament de dans la Dance4Fun si de atunci continuam sa mergem ,pentru atmosfera placuta si coordonatorii minunati intalniti in acest loc. Plecam cu zambetul pe buze , asteptand nerabdatori urmatoarea data , cand ne reintalnim iar ....si iar ...si e minunat!!!
Elena Serban
Elena Serban5 ani în urmă
Vă recomand cu mare drag cursurile Dance4Fun. Aici gasesti oameni frumoși, armonie, relaxare și înveți să trăiești în pași de dans.
Paun Elena Diana
Paun Elena Diana5 ani în urmă
Miscare, muzica, dans, socializare, voie buna! Recomand cu drag cursurile Dance4Fun!
Bogdan Mitacu
Bogdan Mitacu5 ani în urmă
Atmosfera relaxantă după o zi stresantă de muncă. Dance and have fun!
Locații recomandate