/Bucuresti/Scoala de dans

Passos Dance Academy

Strada Soldat Coman Ion 18, București 051073, România

Passos Dance Academy
Scoala de dans
4.9
51 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C365+MC București, România
+40 766 611 305
passos.dance
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mihaela-Iuliana Stancu
Mihaela-Iuliana Stancu2 ani în urmă
Locul unde se întâmplă magie și învățatul devine plăcere într-un mediu cald și prietenos.

Marian este un instructor răbdător, serios, implicat. El știe să explice în așa fel încât să înțelegi ce și cum să corectezi, găsind variante alternative pe înțelesul tuturor.
Are un suflet mare și simți că dăruiește mereu mai mult de la el, prin timpul oferit și toate activitățile pe care le desfășoară pentru a crea o familie. Organizează petreceri, ieșiri în natură, excursii de mai multe zile prin țară, îmbinând dansul cu socializarea în medii inedite. Și de fiecare dată are grijă să le documenteze prin fotografii și filmulețe.

Am făcut alte stiluri de dans cu alți instructori, în alte școli, dar nicăieri nu am corectat greșelile atât de repede ca la Passos Dance, simțindu-mă motivată și în siguranță.

Vino și tu! Dansează până la sfârșitul dragostei!
Silvia Nicoleta Nitulescu
Silvia Nicoleta Nitulescu2 ani în urmă
Un loc in care pasiunea ta pentru muzica si dans, prinde contur!
Locul in care, inca din prima zi m-am simtit ca acasa.
Cu vibe m-am nascut, insa aici, vibe-ul meu a fost definit prin miscari corecte. Daca nu ma crezi, incearca si nu te vei putea opri!
Nu stiu cum sunt alti instructori, insa dupa ce l-am cunoscut pe Marian, nici nu vreau sa stiu. Tot ce dansez acum, are o definitie si o logica datorita lui! Multumesc!!
Marius neata
Marius neata4 ani în urmă
Ceea ce diferentiaza in mod pozitiv fata de celelalte scoli de dans este atmosfera relaxata, conditiile deosebite regasite in incinta salii de dans,dar si instructorul foarte experimentat si polivalent(Marian Schianu).Experiență și profesionalitate ce o regăsim în îmbinarea intr-un mod foarte placut,de elemente si coregrafii complexe incadrate in nenumarate sfere ale dansului. 👏🤗
Isabela Popa
Isabela Popa5 ani în urmă
Ce imi place foarte mult aici este ca barbatii invata sa conduca usor in dans, iar fetele sa se lase usor conduse. In final, dansul devine o placere iar atmosfera de la Passos Dance Academy este foarte placuta si te simti mereu intre prieteni. Instructorul Marian Schianu, desi este foarte exigent, stie sa creeze intotdeauna o atmosfera placuta si sa se adapteze usor ritmului oricarui cursant, astfel incat toata lumea invata sa danseze intr-un timp cat mai scurt!
Nicol C
Nicol C5 ani în urmă
O școală de dans, cu o atmosfera relaxanta, intima. Îmi place foarte mult ca aici chiar se dansează, nu se pierde timpul. Iar Marian, proful de dans e super. Nu ai cum sa nu pricepi de la el. Ce sa mai zic de petrecerile care se fac la el la școală. Exact ca într o familie te simți. Seriozitate, multe figuri de dans, distracție și buna_dispizitie, astea sunt cuvintele care caracterizează aceasta școală de dans.
Dobrin Adina
Dobrin Adina5 ani în urmă
Scoala incredibil de buna, cu o atmosferă atat de placuta si de primitoare incat nu iti mai vine sa pleci acasa. Spre deosebire de alte școli, aici chiar se dansează, iar Marian, instructorul, stie ce are de facut, explică foarte bine si are răbdare. Recomand cu căldură!
Cornel Giurgea
Cornel Giurgea5 ani în urmă
Marian: un instructor cu experienta. Predare intensă și avansare rapida, în dans. Cursurile au multă miscare, permanente noutati, clipe de relaxare, ritmuri diverse din zona Latin si... veselie!
Voicu Elena
Voicu Elena5 ani în urmă
Scoala de dans Passos Latino este locul unde am invatat sa dansez, dar este si locul in care mi am facut multi prieteni. Am inceput sa vin aici pentru a ma relaxa, pentru a ma binedispune. Recomand cu drag!!!
Locații recomandate