/Timis/Salon de infrumusetare

BeautyZone Salon

Strada Surorile Martir Caceu 25, Timișoara 300585, România

BeautyZone Salon
Salon de infrumusetare
4.8
114 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6VV+62 Timișoara, România
+40 720 980 810
beautylink.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Claudia Bota
Claudia Bota2 ani în urmă
Recomand , sunt foarte multumita de servicile lor 🥰
Stan Laurentiu
Stan Laurentiu2 ani în urmă
Un loc minunat unde ai parte de o primire calduroasa, personal calificat, unde curatenia si calitatea serviciilor sunt la cele mai inalte standarde.
Recomand persoanelor care pun accent pe aranjarea impecabila a parului.
TG IONUT
TG IONUT2 ani în urmă
Personal am experimentat serviciile lor și sunt atât de primitori de nu credeam că există un salon atât de ok, personal m-am simțit foarte bine primit, experimentați pe pielea voastră și o să vedeți, nu ridic in slavi dar chiar sunt ok☺️
Adina Marineanu
Adina Marineanu4 ani în urmă
Am ajuns chiar mai devreme de ora la care eram programata si am asteptat pe hol, toti angajatii fiind in salon, probabil ocupati. Dupa 20 de minute am anuntat ca aveam programare pt tuns, ca sa aflu ca fata care trebuia sa ma tunda a plecat. Vreau sa mentionez ca in tot acest timp, nu m-a intrebat nimeni nimic, daca am programare, daca astept pe cineva sau cum ma cheama. O colega care a sunat-o pe cea in cauza mi-a spus ca domnisoara a crezut ca nu mai vin. Nu mi se pare normal sa vezi un client asteptand fara sa deranjeze, ca hairstylistul sa isi termine treaba si sa il pofteasca la programare, si sa nu il intrebi nimic, pur si simplu sa pleci. Nu cred ca este de datoria mea sa imi anunt sosirea, atata timp cat stau in zona de asteptare si toti angajatii ma vad.
Un salon respectat remarca sosirea clientilor si ii intreaba ce e cu ei.

Era prima mea data aici dar cu siguranta nu o sa mai revin.
Madalina Mancas
Madalina Mancas4 ani în urmă
Inteleg ca nu am avut programare, dar atitudinea d-nului de la receptie si a unicei doamne de la coafor (care lucreaza doar cad doreste dansa) lasa de dorit... Nimeni nu stie acolo cand va mai veni doamna, daca va mai veni, ce programari are... Doar stiau ca fusese deja...Si restul zilei? Precizez ca era ora 14, iar programul pana la 21..Mi-au dat cartea dansei de vizita, deci tot eu am sunat-o...Care este rolul receptiei? Macar sa-mi fi spus care dintre cele doua numere de telefon este numarul coafezei, nu al coaforului..A doua si ultima oara!
Vlad-Ionut Rautu
Vlad-Ionut Rautu4 ani în urmă
Servicii de calitate, salon foarte curat, iar personalul foarte de treaba si primitor. Preturile nu sunt chiar mici, dar sunt la nivelul calitatii oferite.

Foarte utila si aplicatia de rezervari.

Mi-a fost greu cand am venit la facultate acum 6 ani sa imi schimb frizerul, am incercat vre-o 2 prin complex, fiind foarte dezamagit, iar de cand am dat de Andrei, am ramas client fiedel, fiind foarte multumit de fiecare data, chiar daca stau departe de salon, faptul ca pot parca in parcarea de la stadion este super.
Vulpe Andrei Razvan
Vulpe Andrei Razvan2 ani în urmă
Atmosfera foarte placuta, personal prietenos si frizeri talentați
Mateiasevici Vlad
Mateiasevici Vlad2 ani în urmă
Oameni excepționali, cafea buna și servicii de calitate la preturi decente chiar și pe timp de pandemie. Recomand cu încredere.
Locații recomandate