/Timis/Salon de infrumusetare

Salon Kelly Image

Piața Victoriei 7, Timișoara 300030, România

Salon Kelly Image
Salon de infrumusetare
4.6
159 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q62G+F4 Timișoara, România
+40 356 458 500
kellyimage.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Talexandra100
Talexandra1002 ani în urmă
Execrabil!Oja farmec si rimel london la salon in centrul orasului!Mizerie la masa de lucru,nici macar sa pileasca unghiile nu stie fata care s-a ocupat de mine, substanta de cuticule de la farmec, ulei cuticule no name...mai rau ca la o manichiurista care lucreaza la domiciliu. Eu nu recomand nimanui!
Andreea Toma
Andreea Toma2 ani în urmă
O experienta foarte urata,am solicitat un coafat pentru un eveniment și m am ales cu un aranjat nepotrivit care nu a ținut nici măcar pana la eveniment.Pretul a fost imens 250lei coafat par mediu .Nu recomand!
Doina
Doina2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită de acest salon.Personal impecabil și calificat. Manichiura și pedichiura super cu o gama larga de culori la alegere..Multumesc Cami pentru manichiura perfecta.
Miruna Obuz
Miruna Obuz2 ani în urmă
Sunt foarte multumita. Salon amenajat placut. Fetele sunt amabile.
Lavinia67 lala
Lavinia67 lala4 ani în urmă
Cea mai proasta experienta ever la acest salon.
Serviciile de frizerie /coafura de toată jena, fără experienta, fără viziune și preturi invers proporționale cu calitatea serviciilor oferite.
Nu recomand.
Elena Ivascu
Elena Ivascu2 ani în urmă
A fost o mica problema la aplicatia stailer si nu figuram avand programare, insa angajatii s-au mobilizat, astfel incat au gasit loc pentru mine, manichiurista stand chiar si peste program, cerandu-si mii de scuze. Au rezolvat imediat problema si este o echipa de apreciat! Domnisoara care s-a ocupat de manichiura a fost foarte prietenoasa, mi-a oferit forma ideala la unghiute, lucrand intr-un mod eficient si curat. Recomand din suflet acest salon!
Diana ionescu
Diana ionescu2 ani în urmă
O experiență minunată din toate punctele de vedere, servicii impecabile și personal de nota 10 😍! Mulțumesc frumos pentru tot ! ❤
Cristina Palca
Cristina Palca2 ani în urmă
Mi-am vopsit recent parul in acest salon. La final culoarea s-a pus neuniform si nici aproape de cea de pe model. Am stat o luna la el sa-l decolorez iar la urma mi l-au intunecat la loc. Promisiunile si rezultatul final sunt absolut diferite. Mai ales la asa pret.
Locații recomandate