/Timis/Salon de infrumusetare

Hair Hood

Strada Matei Corvin 1, Timișoara 300086, România

Hair Hood
Salon de infrumusetare
4.8
312 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q65H+GX Timișoara, România
+40 768 487 401
hairhood.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 11–19
Mirecuri: 11–19
Joi: 11–19
Vineri: 11–19
Sâmbătă: 9–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Angelo Stefanescu
Angelo Stefanescu2 ani în urmă
Un salon excelent cu un design foarte cool parerea mea ca este cel mai frumos ca design din oras. Baietii minunati si foarte profesionisti
Mihai Corches
Mihai Corches2 ani în urmă
O experienta unica ce merita trăită de fiecare bărbat ce se respecta!
Dan Vilcu
Dan Vilcu2 ani în urmă
Cel mai clasic și fancy frizerie. Te simți ca în anii 70. Dar ieși de acolo cu o frizura mai ceva ca o vedeta.
Super local și echipa e grozava și interactivă. Orice dorința o ai în legătură cu aspectul tău, băieții se ocupa imediat.
Tifan Zsolt
Tifan Zsolt4 ani în urmă
Am sa fac un mic review din experienta mea la o tunsoare si contur barba.
Am avut programare la Ben-Barbier de moda veche. Pot sa zic ca ma tuns foarte bine, omul stie ce face. Daca esti un om ce te respecti iti recomand acest salon dedicat barbatilor. Ceea ce nu mi se pare normal in Romania din ziua de azi ca pentru o tunsoare si aranjat barba sa platesti 130 de lei si nici macar o data nu am fost spalat pe par!!!
Asta este motivul pentru care dau doar 3 stele. Localul mic, inghesuit. Aveam senzatie ca personalul se calca in picioare constant.
ASMR Velvet
ASMR Velvet4 ani în urmă
Am incercat multe frizerii, dar mereu am fost dezamagit, de cateva luni ma tund la Hair Hood si sunt foare incantat, imi place ca imi acorda atentie si parul sta exact asa cum vreau eu dupa fiecare tuns.Baietii sunt foarte serviabili, se ofera bere din partea casei, nu ma asteptam sa gasesc asa ceva in Romania. Muzica si atmosfera este relaxanta, iar tunsorile de cea mai inalta calitate, o experienta unica pe care consider ca o merita fiecare barbat. Recomand!
Munteanu Andrei
Munteanu Andrei4 ani în urmă
Cu siguranta este cea mai buna frizerie in care am intrat până acum si am fost in multe barber shop-uri. Spun asta pentru simplul motiv că de fiecare data m-am ridicat mulțumit de pe scaunul frizerului, mulțumit de modul în care mi-au fost ascultate și executate indicatiile. Tunsorile mele au primit multe complimente din partea cunoscutilor și ceea ce m-a impresionat cel mai mult este că deși am avut o pauza de vreo 6 luni in care am fost plecat din oraș și nu am mai ajuns la Hair Hood cel care mă tunsese atunci a ținut minte preferințele mele și m-a întrebat dacă vreau la fel ca ultima oară sau diferit. Respect maxim! Mereu mă voi întoarce cu entuziasm, știind că pentru o ora, cat mai voi afla acolo, am o pauza de relaxare in care mă deconectez de stres și agitație. Pot spune ca Hair Hood e doar pentru cunoscător, cei ce apreciază si cunosc ce înseamnă calitatea. Recomand cu încredere!
Sergiu Reut
Sergiu Reut2 ani în urmă
Recomand cu încredere !!

Niște tunsori de calitate
Sunt frizeri cu multă exeperienta si foarte atenți la detalii.
Cel mai bun Barbershop la care am fost pana acum.
O experienta grozava, o tunsoare de nota 10 pe parul meu care este mai greu de tuns si cu care nu am avut rezultate bune la alte barbershopuri, personalul prietenos si talentat, usor de facut rezervare online... all in all o experienta foarte placuta si usor de recomandat.
Tudor Pop
Tudor Pop2 ani în urmă
Cu adevarat un loc dedicat barbatilor unde te poti relaxa, socializa si cel mai important, avea grija de tine. Cei mai priceputi si dedicati barbieri din Timisoara! Recomand cu caldura oricand!
Locații recomandate