/Timis/Salon de infrumusetare

Breathless

Strada Aristide Demetriade 1, Timișoara 300088, România

Breathless
Salon de infrumusetare
3.4
36 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q68H+86 Timișoara, România
+40 725 698 396
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Anca Ciocirlan
Anca Ciocirlan2 ani în urmă
Un loc relaxant cu oameni extraordinari și profesioniști. Am avut o experienta de neuitat de proma data când am venit aici. Am avut.parte de. Servicii de top.dpdv calitativ și de oameni super prietenoși și faini. Recomand pe Paul. Mi-a făcut o.culoare.superba și o.coafura ce se potrivește la.fix cu fizionomia fetei. Pe lângă.asta.se.consulta cu tine în permanenta ca să vadă ce itidoresti și îți place și îți explica fiecare pas al procesului. Sa nu uitam de masajul capilar genial. Un om de milioane!
SILVANA BOJINCA
SILVANA BOJINCA2 ani în urmă
Am facut cunostinta ieri cu echipa Breathless si am ramas placut impresionata. Paul ,un baiat extraordinar m-a ajutat cu o schimbare de look care a depasit asteptarile mele.
Izabela Predincea
Izabela Predincea2 ani în urmă
Profesionalism,calitate pret,personal foarte bine pregatit,orice intrebare puneam,ra raspunsul era intotdeauna alocat,m am tuns,spalat,coafat la acel baiat din coafura Paul,foarte ffumos si profesional este,recomand din suflet!
Marius Banici
Marius Banici2 ani în urmă
Dezamagitor! Am tuns copilul la ei si cand i-am spus ca nu ne place, ne-a explicat ca el a tuns tehnic corect. Am mers la alt salon sa repare. Atitudine agresiva, managera care era de fata nu a intervenit. Foarte slab client management.
Ely Ionela
Ely Ionela2 ani în urmă
Personal nepoliticos, mai bine zis nesimtire din partea managerei. Felul cum sunt tratati clientii lasa de dorit! Periile de par se schimba de la client la altul fara sa fie dezinfectate, in timpul serviciului s-a pasat peria cu par in ea la alta stilista fara sa fie curatata.
Groza Cristian
Groza Cristian2 ani în urmă
O locație de lux pentru coafuri de top, personalul cu experienta și super de treaba, le-a făcut soției și fiicei mele niște coafuri superbe într-un timp record. Mulțumim frumos pentru coafuri.
O S
O S2 ani în urmă
Salonul si serviciile sunt ok, ii recomand.
M-am tuns la ei si a iesit foarte bine, insa nu inteleg cum pot justifica preturile avand in vedere ca staff-ul este foarte nepoliticos si prost pregatit din punc de vedere a relatiilor cu clientii.
In timp ce stateam la tuns urlau unii la altii peste mine, se agitau si barfeau alte cliente.
Atmosfera este una de salon din spatele blocului nu de salon “de fite”.
Monika Balint
Monika Balint2 ani în urmă
Servicii de foarte mare calitate, personal foarte educat, recomand din suflet, relaxare pe cinste, mai ales masajul capilar oferit de acel baiat din coafura! Felicitari, oferiti niste servicii minunate, reusiti sa scoate-ti frumosul in evidenta!
Locații recomandate