/Prahova/Salon de infrumusetare

Ionut Sandu Salon

Strada Traian 1, Ploiești 100474, România

Ionut Sandu Salon
Salon de infrumusetare
4.8
165 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2Q5+CW Ploiești, România
+40 720 427 927
ionutsandu.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: Închis
Mirecuri: 11–17
Joi: 11–17
Vineri: 11–17
Sâmbătă: 11–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
AntoanetaGeorgianaMatei
AntoanetaGeorgianaMatei2 ani în urmă
O experienta super placuta, unde se lucreaza cu mult profesionalism.Recomand cu toata increderea
Ligia Elena Stanciu
Ligia Elena Stanciu2 ani în urmă
Mi.a placut mult atmosfera, in rest, servicii bune spre foarte bune, ca in orice salon care se respecta ! Recomand !
Roșu Ion
Roșu Ion2 ani în urmă
Am ajuns la ei cu cerința de a scote negrul din par pentru un șaten deschis. S-a uitat la parul meu și a spus ca merge. Ma decolorat, dar nu s-a deschis suficient. A spus ca va încerca un ciocolatiu. Ce sa vezi m - am trezit roscovana cu bluza de pe mine arsa de decolorant. Ce ma deranjat a fost ca nu-mi a arătat catalogul cu, culori. A decis el pentru mine. Când am ieșit afara la lumina am văzut și ca am rămas cu multe suvite negre și altele portocali, totul inestetic,din păcate nu pot atașa o poza. Nu consider normal sau ieși în asa hal dintr-un salon. Salon pe care l-am ales în urma recenziile voastre. Nu recomand!!
E. E.
E. E.4 ani în urmă
Exceptional! Extrem de multumit de tunsoare, abilitati exceptionale ce-i confera si capacitatea sa tunda foarte repede, un stilist desavarsit, ambient cu adevarat deosebit si o persoana foarte, foarte faina.

Citind recenzia aceea negativa, cu pelerinele/mantalele de tuns, cum ca n-ar fi curate, mi-am bagat nasul discret in cea pusa pe mine si in niciun caz nu mirosea urat, era curata, miros neutru. Aspectul era curat, materialul foarte calitativ, un negru satinat lucios.

Scaunele de tuns cu adevarat ceva deosebit, calitate premium de lux. Am fost curios si am cautat 1 minut si cred ca sunt de x5-7 ori mai scumpe decat cele obisnuite.

Tot ambientul este foarte fain.

Ce sa mai, merita banii fata de o frizerie obisnuita, daca te respecti cu adevarat. Stilist de top, nu frizer ;)
Ela Ela
Ela Ela4 ani în urmă
O experienta foarte proasta,am impresia ca domnul Ionut confunda tunsul cu filatul, am cerut volum la par si a facut contrariul,nu stie ce inseamna volum la par,plus de asta copertina ce o pune pe clienti mirosea ingrozitor a ne-spalata,uleios la cati clienti a fost pusa...:)...un salon neingrijit,miros de mucegai,peretii groaznic,orice colt al salonului unde privesti e dezastru...
Stefania Moraru
Stefania Moraru2 ani în urmă
Dl Ionut Sandu are meserie nu gluma! Nu conteaza faptul ca esti barbat sau femeie sau daca esti tanar sau batran cine are experienta si meserie si ii place ce face se vede clar!!.Recomand tuturor persoanelor.O sa revenim cu mare drag si eu si prietenul meu!
Grace Bella
Grace Bella2 ani în urmă
Este super profesional Ionuț.Mi-a placut foarte mult,salonul este micuț dar foarte primitor,are o energie pozitivă de cum intri in salon.Dintr -un par negru mi -a facut o culoare foarte frumoasă,fără să mi ardă nici un fir de păr. Negru - vopsea nu natural.Desi eu vroiam mult mai deschis,i am ascult sfatul,si am mers pe mâna lui.Abia aștept să revin la el cu mare drag 😊💋
Elena Radu
Elena Radu2 ani în urmă
Nu răspunde la telefon, am lăsat mesaj pe Facebook, mi-au răspuns ca voi fi contactata, nu am fost contactata.... Pana la acest salon, nu am întâmpinat aceasta problema.
Locații recomandate