/Prahova/Salon de infrumusetare

Anniela

GHEORGHE GRIGORE CANTACUZINO 219, Ploiești 107592, România

Anniela
Salon de infrumusetare
4.7
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WXQX+2G Ploiești, România
+40 741 160 612
anniela.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 14–20
Marți: 14–20
Mirecuri: 14–20
Joi: 14–20
Vineri: 14–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andreea elena
Andreea elena2 ani în urmă
Recomand cu toata increderea să treceți pragul acestui cabinet.Tenul meu la o zi dupa tratament arata impecabil, pielea este fina, fata luminoasa! Pe langa relaxarea si rasfatul pe care il simt cand Daniela misca manutele magice pe fata mea, rezultatele in urma tratamentului sunt excelente! Multumesc Daniela! Rezultate, rasfat, ambient, totul excelent! Recomandat cu toata caldura!
Chr P
Chr P2 ani în urmă
Tratamentele sunt de o calitate excelentă, adaptate fiecărui tip de ten, ceea ce face ca fiecare persoana sa se simtă unica și excepțională. Ador acesta filozofie! Beneficiez de prestațiile D-nei Tomescu de zece ani și sunt f mulțumită de rezultate!
Flori Zanfir
Flori Zanfir2 ani în urmă
Profesionalism, experiență, tratament adaptat în funcție de nevoile tenului. Răbdarea cu care explică fiecare procedură efectuată, sfaturile și recomandările pentru îngrijirea tenului acasă. Tenul meu nu a arătat niciodată atât de bine și abia aștept sa revin! 🙂
Lorena Suciu
Lorena Suciu2 ani în urmă
Profesionalism,seriozitate si siguranta.Aceste lucruri le veti gasi daca veti pasi in acest salon.O oaza de liniste, un ambient placut, o atitudine sincera si prietenoasa,toate va vor motiva sa reveniti cu placere aici.
Amalia Stan
Amalia Stan2 ani în urmă
Sunt client vechi al cabinetului de cosmetica Anniela, revin de fiecare dată cu mare drag atrasa de atmosfera calda si de profesionalismul d_nei Tomescu.
Cris Udrescu
Cris Udrescu2 ani în urmă
De ani buni vin cu mare drag la acest cabinet de cosmetica.
Nu doar tratamentele care mi-au mentinut tenul frumos m-au făcut sa revin cu mare placere de fiecare data, ci și caldura cu care am fost întâmpinata. Pot spune despre Daniela că face arta din îngrijirea pielii.
Alexandra Maria Barbu
Alexandra Maria Barbu2 ani în urmă
Profesionalism, seriozitate, succes garantat sunt doar câteva dintre atributele serviciilor ANNIELA. Fie că e vorba de o simplă curățare a tenului, o hidratare intensă sau tratarea problemelor mai serioase, ca acneea acută, ANNIELA este locul potrivit unde trebuie să fii! Tenul meu radiază fericire de când merg aici, iar calitatea tratamentelor este la cele mai înalte standarde.
Alexandra N
Alexandra N2 ani în urmă
Tratamentele cosmetice efectuate de doamna Tomescu Daniela sunt chiar eficiente! Am scapat de petele pigmentare cu care ma luptam de ani de zile.Sunt tare mulțumită de rezultate!
Recomand cu mare drag!
Locații recomandate