/Mures/Salon de infrumusetare

Divisima

Târgu Mureș, România

Divisima
Salon de infrumusetare
3.9
54 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GHV7+F3 Târgu Mureș, România
+40 755 757 625
divisima.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Melissa Cristea
Melissa Cristea4 ani în urmă
Cele mai BEST extensii din par natural EVER!!! Comand de 5 ani de la Divisima si am fost FOARTE FOARTE multumita de fiecare comanda! Deci, fetelor, va recomand sa alegeti extensiile de la Divisima daca vreti un raport CALITATE/PRET exceptional!!
Monica Dudu
Monica Dudu4 ani în urmă
Am fost surprins placuta de calitatea extensiilor de la Divisima. Chiar nu ma asteptam sa fie atat de calitative, mi-a intrecut toate asteptarile! Le-am purtat la un eveniment si le-am ondulat, buclele au rezistat pe toata durata purtarii. Le recomand cu drag!
Anca Andreea
Anca Andreea4 ani în urmă
In decursul mai multor ani am avut extensii și de la ei, am încercat și de la alte firme din România . Pe primul loc din ce am încercat sunt aceasta de la divisima, nu am găsit par mai bun frumos ca la ei,și am avut extensii și din străinătate , nu se compara cu divisima . Un minus ar fi ca sunt mult prea filate la vârfuri dar dacă tundeti din ele o sa fie ok. Un alt minus ar fi ca pică , parul pică din absolut toate extensiile. Cum sa opriți chestia asta? Puteți sa le dați cu adeziv de textile acolo unde e cusut parul, căutați tutoriale pe YouTube :”how to seal your hair extensions”, și o sa va explice cum. Eu așa fac cu toate extensiile cand le cumpăr. Cele cu clip on sunt mult mai greu se sigilat , dar puteți sa va luați one piece,sa le sigilați , apoi sa va luați clipsuri și sa va faceți propriul vostru set din ele exact așa cum îl doriți .
Ramona Matei
Ramona Matei4 ani în urmă
Raportul calitate/preț la extensiile din păr natural oferit de Divisima nu se poate compara cu celelalte magazine de extensii! Sunt cei mai buni de pe piață! Mulțumesc Divisima, cu ajutorul extensiilor voastre am putut obține coafura la care am visat in ziua nunții! 🥰
Anitta Gedo
Anitta Gedo4 ani în urmă
Cea mai buna calitate la extensiile din par natural am gasit la Divisima! Port extensii de 8 ani, am incercat mai multe branduri, dar nici o alta firma de extensii nu se compara cu calitatea extensiilor din par natural de la Divisima. Recomand cu drag!
Madalina Ferencz
Madalina Ferencz4 ani în urmă
Sunt super multumita de produse. Cel mai mult mi-a placut din experienta cu Divisima, cum am fost tratata de angajati care mi-au oferit pana si asistenta in alegerea nuantei corecte pentru parul meu.
Recomand cu mare incredere!
Le port peste tot ondulate, coafate sau chiar intinse, rezista foarte bine ! <3
Szabo Anisia
Szabo Anisia4 ani în urmă
am comandat saptamana trecuta si am fost placut surprinsa de calitatea extensiilor. am parul rar si subtire, dar cu extensiile din gama diva, am reusit sa ajung la coafura la care am dorit. recomand! 5 stele!
Daniela Panica
Daniela Panica5 ani în urmă
Groaznice produse. Am cumparat un breton clip-on si este de-a dreptul groaznic. Arata foarte ieftin, iar parul nici nu parte a fi natural (poate este, dar cum fac si alte companii de extensii ieftine, din par de cal nu uman). Se vad toate cusaturile, nu arata deloc natural. Mai bine nu cumparati asa ceva.
Plus si faptul ca pe site-ul lor nu exista niciun review negativ ar trebui sa dea de gandit.
Locații recomandate