/Mehedinti/Salon de infrumusetare

Europa

Bulevardul Tudor Vladimirescu 66, Drobeta-Turnu Severin 201000, România

Europa
Salon de infrumusetare
4.2
219 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JMJ3+R9 Drobeta-Turnu Severin, România
+40 252 333 737
pensiunea-europa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Gabriela R.
Gabriela R.2 ani în urmă
Asternut curat doar. In rest, miros de tutun impregnat in pereti, mocheta jegoasa si perdeaua in curs de schimbare a culorii. Spre negru, evident. Cu un pic de interes s-ar putea remedia, dar fiindca "merge si asa" ...nu cred ca isi vor da interesul atata timp cat oamenii merg in continuare si nu osi semnaleaza nemultumirile.Eu NU recomand. Prima si ultima oara la aceasta pensiune.
Catalin Achim
Catalin Achim2 ani în urmă
Curat , baia in parametrii normali de functionare , amabilitate din partea gazdelor , temperatura in acord cu anotimpul . Recomand , in special tranzit
Mirela Predescu
Mirela Predescu2 ani în urmă
Am stat o noapte la pensiunea Europa pentru ca am avut o nunta in oras. Totul a decurs ok, pana cand ne-am intors de la nunta pe la ora 2. Doamna de la receptie a iesit foarte nervoasa sa ne zica sa intram ca ea inchide usa. Dupa de 20 minute ne-am dat seama ca am uitat apa in masina. Am mers sa o rugam frumos cu scuzele de riguare sa ne deschida usa. A iesit foarte nervoasa sa ne deschida usa intrebandu-ne "daca la noi la Moldova asa facem?" O intrebare foarte jignitoare si rasista. I-am raspuns ca nu suntem din Moldova si daca am fi fost nu ar fi fost nici o problema si ca intrebarea este jignitoare si rasista. I-am zis ca nu e normal sa avem ora de intrare ca nu locuim la internat si i-am spus ca ii voi da acest review si a zis sa fac asta. Curatenie intradevar era, lenjeria era curata, insa totul este foarte vechi: de la mobila, baie si lumina foarte proasta. Am interactionat cu alte doua doamne foarte ok, insa doamna bruneta cu parul cret nu stie deloc sa faca customer service, este rasista si nici nu pare ca o intereseaza foarte mult.
Florin Petria
Florin Petria2 ani în urmă
Curat,frumos,ospitalieri, căldură,aer condiționat, frigider, ok
Claudia Dya
Claudia Dya2 ani în urmă
Gazdele primitoare cu zâmbetul pe buze, servirea ireproșabilă, curățenie, un mediu relaxant și plăcut. Puțin gălăgioase camerele la stradă.
Gherhard schmidt
Gherhard schmidt2 ani în urmă
Locatie super, cazare foarte curata, o excelenta cazare la un pret destul de mic.
Chiar am ramas surprins
Zoltan varadi
Zoltan varadi2 ani în urmă
Am dat o stea ca sa imi pot lăsa recenzia, fiind cazat aici a doua zi cand plecam am făcut rezervare pentru peste 2 săptămâni, si cand am ajuns la recepție m-am trezit ca nu am nici o rezervare chiar daca domnul de la recepție își amintește perfect ca împreună cu mine sa facut rezervarea, nu se face asa ceva sa va fie rușine omul pleaca de acasa linistit stiind ca are unde să-și puna capu jos, sunteti jalnici !
Laurentiu_Ciprian10 Laurentiu
Laurentiu_Ciprian10 Laurentiu2 ani în urmă
Personal foarte amabil, terasa de vara, mașina în curtea interioară peste noapte
Locații recomandate