/Ilfov/Salon de infrumusetare

Clinica SKiN Corbeanca

Calea Bucuresti 2bis, Balotesti, Ilfov

Clinica SKiN Corbeanca
Salon de infrumusetare
Indicații de orientare
J339+Q2 Petrești, România
0749114060
skinmedspa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
In cadrul clinicilor SKiN promovam solutii pentru remodelare corporala, slabire localizata si tratamentul celulitei, drenaj limfatic, oferim cele mai noi si eficiente proceduri de epilare definitiva cu laser. Alaturi de echipa noastra de medici dermatologi si chirurgi plasticieni excelam cu cele mai noi tehnici de injectare cu produse premium, tratamente laser, in dorinta de a mentine tineretea si frumusetea pacientelor noastre. în tratarea afecțiunilor pielii, părului și unghiilor, atât în probleme clinice în afecțiuni precum: acneea, căderea părului, ciuperci ale unghiei, psoriazis, rozacee sau cuperoză, cât și în dermatologie estetică: eliminarea petelor pigmentare, a melasmei, a cicatricilor sau papiloamelor dar și în dermatologie pediatrică.

Doar la clinicile SKiN ai in acelasi loc cele mai performante dispozitive medicale, adică acea aparatură premium, de top, care impune standardele la nivel mondial și care are zeci de studii, cercetări și testări înainte de a fi lansată pe piață.

Pe lângă dispozitivele certificate, oamenii din echipa SKiN fac diferența! Cele peste 700 de recenzii pozitive de pe Google și din rețelele sociale au fost obținute datorită terapeuților și medicilor noștri specialiști în dermatologie și chirurgie plastică estetică, care știu să te asculte, să îți recomande ce ți se potrivește și de ce este nevoie pentru a-ți atinge obiectivele


Din respect pentru pacientii nostri, am abordat o politică de prețuri prietenoase și ne straduim să oferim cât multe opțiuni de tratamente eficiente pentru orice buget!
Share
Luni: 09:00–21:00
Marți: 09:00–21:00
Mirecuri: 09:00–21:00
Joi: 09:00–21:00
Vineri: 09:00–21:00
Sâmbătă: 09:00–21:00
Duminică: 09:00–21:00
Scrie o recenzie
Momentan nu există comentarii
Locații recomandate