/Iasi/Salon de infrumusetare

Salon Theo Iasi

Bulevardul Alexandru cel Bun 37, Iași 707305, România

Salon Theo Iasi
Salon de infrumusetare
4.2
157 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H86+32 Iași, România
+40 232 268 459
salon-theo-iasi.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Irina Ghiorghiu
Irina Ghiorghiu2 ani în urmă
Profesionalismul este la inaltime ! Sunt foarte multumita ,am rezonat cu Teofana de la prima intalnire ! Multumesc mult !!🤗🤗
Tatiana Axn
Tatiana Axn2 ani în urmă
Nu îmi place de loc, am fost să-mi facă bucle și în loc să mă termine lua pe altcineva, am stat 2 ore jumate să mă termine..până la un alt salon termina într-o oră..plus că nici nu ma ținut buclele, când am ajuns acasă aveam parul drept.. Nu recomand!
Ramona Mihaela
Ramona Mihaela2 ani în urmă
Programarile nu se respecta dar sa zicem ca acceptam asta ca uneori e greu de estimat cat dureaza si te lungesti. In salon nu cred ca se investeste deloc, nu arata bine si nu e curatenie. Eu asteptam sa ma ia, iar una dintre angajate incepuse sa-si faca parul cu putina vopsea ramasa de la clienta pe care o terminase de vopsit. Un timp de asteptare macar de bun simt nu ti se comunica. Per total o atitudine de genul, daca ai chef sa accepti ce se intampla acolo stai, daca nu, si mai bine. Prezinta un dezinteres fata de clienti.
Medania Bordun
Medania Bordun2 ani în urmă
Sincronizare,organizare,profesionism,personal amabil...ma intorc si alta data!😊
Monica Bordeianu
Monica Bordeianu2 ani în urmă
Calitate maximă la preturi minime!
Iulia Mădălina Diaconescu
Iulia Mădălina Diaconescu4 ani în urmă
Servici extraordinare ,oameni minunați mulțumită mereu de rezultate atât cât și soacra mea ❤
Ioana Rudace
Ioana Rudace2 ani în urmă
Scriu acest comentariu pentru persoanele care tin la timpul lor. Salon Theo este printre cele mai accesibile saloane din Iasi. Fetele care lucrează acolo într-adevăr au experiente și dacă au chef lucrează frumos. Problema apare în ceea ce privește timpul. Durează ENORM sa fii băgată în seama. Nu se respecta absolut deloc programările ( daca ai de ex la 8.30 fi sigura ca te vor lua pe la 9 si), în timp ce se vopseste/tunde/aranjează doamnele fac și alte treburi, se opresc brusc, stau și vorbesc non stop, stau pe Facebook random si multe alte chestii care întârzie procesul în sine... iti pune vopseaua in cap și zice sa stai 15 min si ajungi sa stai vreo 45 ca uita de tine...si tot asa. Asa ca, dacă vreți sa mergeți la acest salon, tine-ti seama ca va trebuie o zi libera, pentru ca nu stii exact când ieși de acolo!
Andy A000
Andy A0002 ani în urmă
Nici o stea nu merita acest salon !!! Nu se respecta programarile. Fata de la spalat mi-a clatit asa bine parul incat mia patat si hainele,
La tuns( si ala pe fuga) mi-a schimbat forma fara a ma intreba daca sunt de acord
Locații recomandate