/Galati/Salon de infrumusetare

Salon

Strada Brăilei, Galați 827100, România

Salon
Salon de infrumusetare
3.8
172 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3J2+V2 Galați, România
+40 747 423 922
salon-mirage.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–14
Scrie o recenzie
Crina Dragu
Crina Dragu4 ani în urmă
Ma prezint la programare in timp util. Locația impunătoare, însă susrpriza o singura coafeza și o ucenică la 4 femei care aveau programare aproape simultan. 3 pt vopsit și una aranjat. 5 ore am pierdut pt un vopsit și la final am plecat cu parul nearanjat. Uscat un pic la perie și cam atât. Arată complet frizz .... ucenică atât a putut... parul un pic cam uscat, deși tratament am plătit. Ca si concluzie bani mulți- calitate mediocra.
Gabriel Serban
Gabriel Serban4 ani în urmă
Programare la ora 11:30 și angajații ajung la 12:30,daca întârziam eu la programare era circ, dar dacă întârzie angajatul ne cerem scuze, jalnic
Deny Seniz
Deny Seniz5 ani în urmă
Un salon de 2 bani !!!!! Feriți-va in special parul de acest salon !!!!! Sunt curioasa dacă proprietarul salonului știe despre nesimtirea uneia dintre angajate , nu mai Menționez care am văzut ca au zis deja alte persoane sau poate conducerea e la fel de nesimțita și necalificata si neprofesionista ca și angajații ! Rușine ! Fugiți de acest salon ! Sunt variante mult mai bune in oraș . O sa va vorbesc de rău la toată lumea pe care o cunosc . Nu meritați sa aveți clienți.
Ani Ignat
Ani Ignat5 ani în urmă
Nu am avut niciodata o experienta mai oribila ca aici, daca va arat cu ce unghii am.iesit de acolo, plina de sange, oja semipermanenta stramb pusa, ORIBIL. Cine doreste, am poze cu ce inseamna o manichiura buna la salon Mirage....
Madalina Miron
Madalina Miron6 ani în urmă
Aceeași doamnă de vârsta a 3-a și în cazul meu..
Trebuia să îi arăt eu că într-o parte părul e mai lung și în cealaltă mai scurt. Iar eu cerusem o simplă tunsoare ''bob''.
La fel, n-a folosit niciun produs.. când a trebuit să-l dea cu placa n-a folosit protecție termică,nimic. La urmă s-a gândit dacă și-ar da cu puțin fixativ pe mână și abia apoi să mi-l aranjeze, dar foarte puțin. Nici nu zici că plecasem dintr-un salon, mult mai bine îmi aranjam eu părul singură acasă!!!
Nu recomand delooooooc!!
În schimb mi-a plăcut mult de doamna care m-a pensat. M-a pensat bine dar și ea era foarte drăguță!😊
D Quinn
D Quinn6 ani în urmă
Review-uri de 2 lei fără nici o justificare pentru un salon în care o doamna acră de varsta a 3-a se prezintă ca hair stylist. Nu am idee cine deține salonul sau cum sunt ceilalți angajați, dar o sa va povestesc experiența mea cu stimabila doamnă mai sus menționată. Planul era simplu. Spălat și coafat. Și a început coșmarul. Tras de par, zgâriat cu unghiile. În mod repetat. Apa peste tot, și pe față ca doar machiajul e acolo ca sa curgă. Șamponat de 3 ori pe motiv ca se "degreseaza" greu. Ce plm, speli tigai aici sau îmi speli parul? Părul nu se degreseaza, doamna. Se spală pentru a îndepărta produsele aplicate, praful și sebumul în exces. Nu cred ca a folosit balsam. Buun. Îndur ca o proastă perfectă cu gândul ca asa rău cum e poate totuși rezultatul final e mai bun decât orice as putea să-mi fac eu singura. Intre timp doamna simte sa ma sfătuiască. Sa-mi tund parul scurt. Ca nu e de mine parul lung. Da nu ca un sfat, asa, răstit, insistent. Adică nesimțit și fără nicio considerație pentru preferința personala. Trecem la uscat. Asta după ce îmi da peste ochi cu prosopul ala ud cu care încearcă ea sa absoarbă excesul de apa. Buun. Secționarea parului oribilă. Adică eșuată. Habar nu avea cum sa o facă, habar nu avea cum sa țină peria. Din nou mi-a zgâriat scalpul cu peria pe care acum o folosea ca pe un pieptene. De coafat nici nu mai povestesc. Nu m-a ascultat. Și-a bătut joc de mine. A insistat ea ca a înțeles și ca face. Ceea ce evident nu s-a întâmplat. N-a folosit absolut nici un produs inafara de șampon și fixativ. Fixativul folosit de la distanță mică. Am plecat de acolo grăbită sa ajung acasă sa scap de batjocura asta pe care ea a numit-o coafat. Intrebarea mea este: cine, în secolul 21, cine, într-un salon de coafor, angajează ca hair stylist o astfel de creatură care n-are nici cunoștințele, nici afinitatea pentru o asemenea meserie? Cine își sabotează afacerea în halul asta???
Night Hunter
Night Hunter6 ani în urmă
Dacă țineți la scalpul și parul vostru atunci mai bine va coafați/tundeți singuri. Mizerabil, comportament adecvat lumii a treia; una peste alta e într-adevăr este un "miraj" aceasta fosă septică, pe care cei care lucrează acolo și subiecții lor inconștienți sau ignoranți o numesc salon.
SOS animals Romania
SOS animals Romania2 ani în urmă
Frizerul a fost foarte răbdător cu copilul pe care l-a tuns. Si l-a tuns asa cum am dorit.
Locații recomandate