/Dolj/Salon de infrumusetare

ID STUDIO by IONUT DINCA

Calea Severinului Nr.2D, Craiova 200188, România

ID STUDIO by IONUT DINCA
Salon de infrumusetare
4.9
189 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8QHG+FR Craiova, România
+40 768 834 321
ionutdinca.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Radu Constantinescu Photographer
Radu Constantinescu Photographer2 ani în urmă
Recomand cu mare drag Salonul ID STUDIO by Ionut Dinca , un colectiv experimentat, minunat si plin de pasiune si daruire. Momentan google permite doar 5 *****, dar realitatea este de 1000 de *. Sunteti tari guys. Keep up the good work .
Petronela Petronela
Petronela Petronela2 ani în urmă
Am beneficiat de servicii de calitate (makeup și păr), tot personalul este dispus sa ajute si foarte implicat în ceea ce face! Recomand cu drag acest salon!
Daniela Chipirlin
Daniela Chipirlin2 ani în urmă
Nu recomand! În imaginea din stânga este ce mi-am dorit, iar în dreapta ce am primit. Asta după 12 ore intr-o zi, plus încă vreo 2 ziua urmatoare de stat în salon și aproape 2000 lei. Nici acum la mai mult de 6 luni parul meu nu si-a mai revenit. Mai mult decât atât, am mers cu câteva zile înainte și am vorbit cu Ionuț, iar în ziua programării ma trezesc ca ma face altcineva din salon.

Ideea nu este ca am achitat aceasta suma, ci ca rezultatul nu a fost pe masura așteptărilor.
Iulian Rosca
Iulian Rosca2 ani în urmă
Mulțumesc mult pentru promptitudine și profesionalism! De câte ori mă voi întoarce în Craiova cu siguranță voi apela la serviciile voastre!
Recomand cu mare încredere!
Ionuț Dincă, profesionist desăvârșit!
Bianca Stoian
Bianca Stoian4 ani în urmă
Sunt o clienta veche de a lor, dar in același timp și f mulțumită. La ei pt prima oara mi-am decolorat scalpul și pana in prezent am avut nenumărate culori, încercări noi. Mereu când ieșeam din salon, ieșeam cu ceva nou, și cel mai important parul meu este foarte ok. Recunosc, am încercat un alt hair stylist, de altfel f cunoscut in Craiova, dar din păcate pt el este doar gura de el, cu practica sta f prost..
Pe de alta parte, sunt adepta lucrului nou, cu siguranța orice clienta care este mai îndrăzneața va obține ceva foarte cool, Ionuț știe sa aplice câte un strop de strălucire fiecărei cliente in funcție de gustul ei “speșăl”. Îmi place ca la ei lucrul in echipa este cel mai important, mereu lucrează asa, ceea ce este f tare!
Cu siguranța voi rămâne mult timp de acum in colo clienta voastră! ❤️
Ana Caerel
Ana Caerel4 ani în urmă
La ID Studio, nu numai ca te alegi cu un look extraordinar, dar pleci si cu un zambet larg si cu o stare de bine care te face dependent de acest salon. Personalul este minunat. Profesionalism la cel mai inalt nivel. Recomand din suflet!!
Cristina zamfir
Cristina zamfir2 ani în urmă
Ofera sevicii de calitate.Personal tanar,profesionist,amabil.Salonul este curat si inca un aspect f important,se respecta programarile,respecta timpul clientului.Nu s-a intamplat niciodata sa plec nemultumita.Vi-l recomand.
Lavinia Cimpoeru
Lavinia Cimpoeru2 ani în urmă
Recomand cu cea mai mare incredere!! Servicii de inalta clasa, personal extraordinar si rezultate garantate !! ❤️
Locații recomandate