/Dolj/Salon de infrumusetare

Salon Avatar

Strada Dezrobirii nr 16, Craiova 200519, România

Salon Avatar
Salon de infrumusetare
4.7
199 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8R96+MX Craiova, România
+40 742 558 259
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 8–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mariana Dabu
Mariana Dabu2 ani în urmă
Foarte frumos,plăcut, personal calificat și amabil💆🌈
Miruna Dutescu
Miruna Dutescu2 ani în urmă
Masha, de exceptie!!! Multumesc din suflet pt tot!🌞🥇🏆
Adrian anton
Adrian anton4 ani în urmă
Preturile nu sunt afisate in locatie iar cele de pe site nu corespund cu ce ti se cere pentru serviciille oferite. De asemenea, serviciile de pe site nu sunt cele oferite pentru preturile afisate. Ex: Tuns + spalat 30 ron pe site iar in local doar tuns 40 ron. Mai cunosc un caz in care stilista incerca sa convinga clienta ce ceea ce ii facuse la par era mai bine decat dorise clienta - nu iesise deloc ce clienta dorise. Personal nu recomand.
Alexandra Ana Maria Cautiş
Alexandra Ana Maria Cautiş5 ani în urmă
Mi-am facut programare cu 2 sapt inainte de botezul baiatului si in ziua botezului cand am venit sa-mi fac parul mi-au spus ca nu au cum sa ma ia deoarece am "parul mult prea lung "si le va lua mult sa-mi faca niste bucle. Plus ca mi-au zis ca nici nu au terminat-o pe clienta dinainte deci cu siguranta nu au timp si de mine, eu având programare. Pur si simplu mi-au stricat ziua, eu ducându-ma la un alt salon sa-mi facă doar niste amarate de bucle. Putea sa ii ia si 3 ore sa mi faca parul, eu aveam programare. Pur si simplu am fost gonita la modul "imi pare rau dar poti pleca. Nu am ce sa ti fac , la revedere" eu explicandu-i ca am programare facuta si a plecat. Cu siguranta nu o sa mai apelez la acest salon.
Francheska
Francheska5 ani în urmă
Cea mai rea epilare inginala vreodata ( am fost de 2 ori si in ambele dati a fost la fel) . Deloc profesionala, se grabesc foarte mult si la final cand i-am spus ca nu este epilat foarte bine, mi a spus ca nu se poate epileze fireme mici pe care tot ea le a rupt anterior.
Irina Pirlea
Irina Pirlea5 ani în urmă
Spațiul în care se desfășoară activitatea este foarte mic, comparabil cu numărul de membri ai echipei și cu fluxul de clienți. In afară de acest aspect ce poate fi îmbunătățit, profesionalismul este indubitabil, iar rezultatele vorbesc de la sine.
Lorenzi channel
Lorenzi channel5 ani în urmă
Au zis ca ma suna ei in 5 minute pentru o programare. Și nu am mai primit niciun apel .mincinoși !! Meam pierdut timpul meu
Maria Iuliana Rosu
Maria Iuliana Rosu2 ani în urmă
Super incantata de experienta din acest salon. Oamenii comunicativi care te fac sa-ți depășești temerile în ceea ce privește schimbările. Merita sa le treceți pragul, eu am făcut - o și nu regret deloc. Va mulțumesc!
Locații recomandate