/Constanta/Salon de infrumusetare

Casa cu Terapii - by Elena Negreci

Colt cu, Strada Mihai Viteazu, Strada Nicolae Iorga 97, Constanța 900178, România

Casa cu Terapii - by Elena Negreci
Salon de infrumusetare
5
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JPQ+72 Constanța, România
+40 727 176 124
casacuterapii.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Miki Voicu
Miki Voicu2 ani în urmă
Va mulțumesc foarte mult pentru tot.🎉♥️🎉 În lume exista putini oameni de acest fel:amabili, dedicați și sensibili. Pot sa spun cu tot dragul "JOS PĂLĂRIA"!
Recomand @casacuterapii pentru atenția deplina, promptitudine și seriozitate. ♥️♥️
Florin Iosub
Florin Iosub2 ani în urmă
Am fost plăcut surprinși de surprizele pregătite pentru noi! Super atmosfera și decorul care face toți banii.
Mai revenim!😁
Alexandra-Despina Ștefan
Alexandra-Despina Ștefan2 ani în urmă
Am oferit cadou o ședința de masaj mamei mele. A fost super incantata 🥰
Filip Luana Diana
Filip Luana Diana2 ani în urmă
Împreună cu dna Elena și cu, colega ei, am "complotat" și ne-am completat frumos ideile și a ieșit o surpriză minunată și specială pentru prietena mea, din partea logodnicului ei plecat din țară.
Masajul a fost pe cât de intens cât și pe atât de relaxant, îmbinat cu muzică relaxantă pe fundal, a fost pe placul amândurora și cu siguranță vom reveni. Iar atenția la detalii, fiecare amănunt, nimic nu a fost uitat, totul a fost la superlativ 👏👏👏 iar terapia spa a fost de asemenea minunată! 👌 Amândouă am fost răsfățate și au fost 2 ore 30 pline deopotrivă cu zâmbete, voie bună și relaxare și ne-am simțit ca alături de gașca de prietene. Recomand din tot sufletul tuturor și abia aștept să revenim! 👏 Felicitări din suflet pentru acest proiect și mulțumim pentru aceste câteva ore de vis, nu am fi dorit să mai plecăm acasă, atât de bine ne-am simțit 👌💙
Elena Negreci
Elena Negreci2 ani în urmă
Un loc creat cu SUFLET!🥰
Adina Grigoruta
Adina Grigoruta2 ani în urmă
Casa cu Terapii este pentru mine un loc de relaxare, un loc în care mă duc încovoiată de gânduri și probleme zilnice și de unde plec încărcată pozitiv. Revin datorită personalului profesionist și totodată cald, atmosferei de spa și a faptului că se pune accentul pe pace, atât spirituală, cât și fizică. La Casa cu Terapii găsești și lucruri pe care nu le poți cumpăra: empatie, sfaturi de viață utile (dacă le ceri), prietenie și liniște interioară. Am făcut aici un tratament facial, sunt la a treia lună de abonament la masaj de relaxare, am cumpărat vouchere cadou, am făcut terapie cu patul de jad, tunelul cu raze infraroșii și drenaj limfatic, seară relaxantă în camera romantică. Mă declar încântată și voi rămâne în continuare împreună cu Casa cu Terapii!
Krysstyna Krysstyna
Krysstyna Krysstyna2 ani în urmă
O experiență foarte frumoasa ! (Deja am făcut o altă programare 😁 ) Atmosfera romantică, relaxanta si personal foarte drăguț și primitor ! Mi-ati ajutat sa ii fac soțului o surpriză foarte frumoasa. Minunat 💝
Mihaela Vlasie
Mihaela Vlasie2 ani în urmă
Recomand! Cele mai bune servicii! Calitate și profesionalism! O experienta deosebita!
Locații recomandate