/Cluj/Salon de infrumusetare

Salon Heaven's Door

Strada Ciocârliei 34, Cluj-Napoca 400619, România

Salon Heaven's Door
Salon de infrumusetare
4.9
36 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJH6+WW Cluj-Napoca, România
+40 744 435 440
heavensdoor.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dana Coțovanu
Dana Coțovanu4 ani în urmă
Programarea la acest salon pentru mine s-a transformat într-o întâmplare neplăcută. Nu stiu cum sunt toate serviciile acestui salon, însă epilarea cu ceară nu este facută cu grijă, atent și de calitate. Nu recomand!
S. P.
S. P.4 ani în urmă
Servicii de calitate superioara, personal de milioane si curățenie impecabilă!
Ana Patrascanu
Ana Patrascanu6 ani în urmă
Ma bucur ca am descoperit cel mai bun salon de infrumusetare din Cluj! Oameni faini si profesionisti, atmosfera frumoasa si servicii de foarte buna calitate. Pot sa spun ca abia astept sa revin!
Bianca Muncaci
Bianca Muncaci7 ani în urmă
Salon impecabil, cu produse de calitate, personal amabil si calduros.
Mi-am facut masaj anticelulitic si am fost foarte multumita. De asemenea, am incercat si epilarea cu zahar. Este o metoda foarte eficienta care nu doare atat de tare si ai rezultate foarte bune dupa cateva sedinte. Recomand cu incredere acest salon!
Bianca Briciu
Bianca Briciu7 ani în urmă
Beneficiez de serviciile salonului, sunt foarte multumita, atat de procedurile de remodelare corporala, cat si de epilarea definitiva. Recomand cu incredere!
Muresan Paul
Muresan Paul7 ani în urmă
Am fost acolo la solar si mi-a placut. Am achizitionat si un voucher cu un pachet de remodelare corporala pe care l-am facut cadou unei prietene, iar pe viitor ma gandesc sa incerc si un tratament facial.
Magda Babau
Magda Babau2 ani în urmă
Recomand epilarea cu zahăr la acest salon. Nu doare, nu irită pielea, nu cauzează foliculită. În plus, personalul e foarte drăguț și comunicativ, iar măsurile de protecție în situația pandemică sunt respectate cu seriozitate.
Paula Botis
Paula Botis2 ani în urmă
Servicii de calitate, fetele sunt foarte dragute si iti ofera informatii si detalii in ceea ce privesc serviciile lor. Se respecta toate normele de protectie si curatenie. Foarte multumita, recomand cu drag!
Locații recomandate