/Cluj/Salon de infrumusetare

Studio XIX

In incinta Fabrica de sport, Strada Tudor Vladimirescu 50, Cluj-Napoca 400225, România

Studio XIX
Salon de infrumusetare
4.9
119 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHJ6+WM Cluj-Napoca, România
+40 756 979 771
studio-xix-hair-salon.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Irina G.
Irina G.2 ani în urmă
O echipă cu adevărat profesionistă! Sunt foarte mulțumită de toate serviciile oferite. Salonul are un ambient primitor, cât și echipa care este deosebită! Recomand cu drag!
Antonia Mesesan
Antonia Mesesan4 ani în urmă
Am parul cret si sunt destul de pretențioasă cu tunsorile, am fost pentru prima data la acest salon si sunt incantata. După spălarea parului arată exact cum mi-am dorit. Bucle definite, par lucios, mătăsos etc.

Tunsoarea a fost realizată de Paul.

Also esti servit cu o mica băutură, eu am preferat cafea, ai toată atenția celor care lucrează la tine, ceea ce e nice.
Denisa-Ioana Sicoe
Denisa-Ioana Sicoe4 ani în urmă
Experienta mea a fost peste asteptari. Am fost pentru un tuns si o decolorare, iar rezultatul m-a facut tare fericita, mai ales fiind prima decolorare dupa un par cu radacini crescute si lungimi anterior vopsite mai inchis. Mi-a placut foarte mult ca la discutia de la inceput am stabilit care sunt asteptarile, care va fi rezultatul date fiind conditiile si am simtit ca pot avea incredere in parerea echipei. M-a pregatit pentru rezultat si am apreciat ca nu mi s-a promis ceva ce nu putea iesi din prima decolorare. Tunsoarea mi-a placut, si ce mi-a placut si mai mult e faptul ca Paul a avut rabdare sa scurteze lungimile pana cand am fost multumita fara sa para deranjat ca trebuie sa repete procesul. Daca mai adaugi si faptul ca atmosfera e placuta, cu oameni foarte friendly si atenti, poti sa iti dai seama ca e genul de loc in care abia astepti sa revii. Iar eu cu siguranta voi reveni.
Casa Daya
Casa Daya4 ani în urmă
Foarte super, super! Recomandat pentru toate culorile și nevoile părului tău! Un salon extrem de prietenos și inovativ! Echipa a fost alaturi de mine și în cea mai frumoasă zi a vieții mele, și părul meu a stat perfect chiar daca ziua nuntii a fost una ploioasă!
BAISAN DRAGOS
BAISAN DRAGOS5 ani în urmă
Citește asta dacă vrei sa te vopsești.
Nu-mi vine sa cred ca are 5 stele acest salon. Ok, personalul e foarte prietenos, locația e ambientala, esti servit cu cafea și apa etc.
Dar pur și simplu parca am fost vopsit de niște COPII care NU au mai văzut vopsea in viața lor. Mai bine ma faceam acasa.
Am vorbit clar cu ei ca vreau sa fiu GRI DESCHIS, cum am mai fost și după decolorare m au dat cu nuanțator, normal ca nu am fost mulțumit fiindcă erau multe reflexii galbene. Asa ca, i am rufat sa mi PUNĂ VOPSEA. Ghici ce, MI A IEȘIT CASTANIU.
UN COȘMAR! dezamăgirea când ma uitam la el și îl întrebam ce s a întâmplat. A greșit culoarea? Nu a inteles? Pur ai simplu mi a zis ca se va deschide, a.k.a abureala.
Concluzie, dacă mergeți pentru tuns e ok, dacă mergeți pentru vopsit... nu contează ce alegeți ca oricum iese ce vor ei și se vede prost de la lumina, dar la lumina zilei clar nu mai esti brunet și esti gri deschis.
Alexandra Chiș
Alexandra Chiș5 ani în urmă
Sunt clienta fidela a acestui salon aproximativ de la începuturile sale. Încă de la prima vizita am simțit ca personalul înțelege exact cum îmi doresc sa îmi arate parul (tunsoare, culoare, styling) . Aici mi-am decolorat parul, (cu toate ca eram traumatizata de experientele nereușite anterioare) , fără sa capete acel aspect devitalizat, de "paie". Nu pot decât sa le mulțumesc celor care se ocupa cu atâta grija de parul meu la fiecare vizita. You rock, team! :)

P. S.
La salon am primit multe sfaturi privind îngrijirea parului acasă, post-decolorare. Și nu, nu ma refer la uleiul de cocos :)..
Furn
Furn2 ani în urmă
Prima oara cand am iesit dintr-un salon si am fost 100% fericita :)
Dumitrita M.
Dumitrita M.2 ani în urmă
Un loc in care ma relaxez cu adevarat. Personal recomand acest salon cu tot dragul.
Locații recomandate