/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Sofia Eleni Beauty Center

Bulevardul Nicolae Bălcescu 9A, București 030167, România

Sofia Eleni Beauty Center
Salon de infrumusetare
4.2
100 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4P2+W9 București, România
+40 727 792 603
sofiaeleni.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Sofia Eleni Beauty Center
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mirela C
Mirela C1 an în urmă
Preturi mari. neseriozitate din partea unei ucenice - a plecat de 2 ori desi aveam programare la ea..M a preluat totusi altcineva.
Cristina Bodeanu
Cristina Bodeanu1 an în urmă
Atmosfera plăcută, m -am simțit de la început în largul meu chiar dacă am mers pentru prima oară. Personalul foarte amabil, am o manichiură perfectă! Cu siguranță revin!
Marian Runceanu
Marian Runceanu2 ani în urmă
Total neserioși.
Vând servicii pe site-urile de reduceri, și nu le onorează din tot felul de motive. Te programează, ajungi acolo si iti spun ca nu este angajata care face serviciul respectiv...
Mihaela Monica
Mihaela Monica3 ani în urmă
Au devenit extrem de mercantili, interesați numai de profit iar calitatea serviciilor a scăzut mult. Au așa zise colaboratoare care nu-și mai asumă nimic, se critică între ele iar prețurile reflectă doar "locația" . În film se poate observa ce se întâmplă cu o manichiură semipermanenta făcută la ei cu 4 zile în urmă; pur și simplu o dai jos cu degetele. Tot sâmbătă am făcut o programare pentru întreținere gene, am spus clar că nu vreau să-mi dea genele jos ci doar să completeze ( erau mai mult de jumătate în stare f bună , puse tot la ei ); la sfârșit, după aproximativ o oră, mi-a spus că le-a dat jos pe toate și a pus altele iar prețul va fi 180 lei 😠😠. Explicația a fost că le-a pus o altă colegă și nu au fost bine puse !! Eu sunt sigură că mi-a smuls și multe dintre genele mele în acel proces de "desprins cu penseta" 😡 Am mai auzit în salon discuții despre prețuri umflate , așa că recomand să întrebați înainte. Eu i-am șters din agenda mea.
Codrutza Iana
Codrutza Iana3 ani în urmă
In ciuda amabilitatii domnisoarei, au fost cei mai inutili 70 de lei cheltuiti vreodata! mi s-a electrizat si parul, daca ati mai auzit asa ceva la un salon...nici acasa nu ti se mai electrizeaza! A fost o lectie pt mine sa nu mai merg la alte saloane decit cel pe care-l stiu. :(
Raluca Cernat
Raluca Cernat3 ani în urmă
Personal foarte profesionist și orientat spre client. Am venit în acest salon cu o situație de urgență pentru că aveam nevoie de coafura în putin timp. Staff s-a pus imediat la lucru și a lucrat foarte repede și in mod profesional (preț foarte bun). Este un salon recomandat.
Andreea Comanescu
Andreea Comanescu4 ani în urmă
Salon de centru, servicii profesionale, preturi mici. Cam asa as caracteriza acest salon. Ceea ce imi place este ca am gasit aceeasi echipa BUNA de cativa ani de cand vin la acest salon. Sunt foarte seriosi, amabili si cu experienta. Preturile sunt mici dar asta nu inseamna si servicii proaste, ba din contra. Fiecare recomandare a mea s-a transformat in clienta fidela, de aici sa trageti fiecare concluzia. Am vazut si recenzii proaste dar slava Domnului eu nu am patit niciodata nimic cu ei de aceea ii si recomand. Per total, numai lucruri bune despre ei.
Cristian Stefan
Cristian Stefan2 ani în urmă
Salon ok, cel puțin pe partea de coafor.
Locații recomandate