/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Goa Salon and Spa

Bloc I-4A, Bulevardul Alexandru Obregia 25, București, România

Goa Salon and Spa
Salon de infrumusetare
4.2
143 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94M8+84 București, România
+40 721 187 669
goa-salon.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–20
Duminică: 9–15
Scrie o recenzie
Cosmina Spiridon
Cosmina Spiridon2 ani în urmă
O experienta nefericita astazi la salon cum nu am mai patit niciodata. Aveam programare pentru 4 servicii si stabilisem cu persoana de la telefon ca la 12.30 sa ajung.
La 12.28 ajung si sunt intampinata de doua doamne foarte deranjate care insistau ca ele nu au gresit la caiet si ca am venit eu gresit, programarea aparand ca fiind la ora 12. Aveau numarul meu de telefon, dar nu m-a sunat nimeni, desi imi notasem fiecare programare de la ce ora va fi, pentru ca lucrez de acasa si imi aranjasem ziua dupa aceasta intalnire.
O atitudine nepoliticoasa si ochi dati peste cap, motiv pentru care am plecat si am renuntat la servicii. Cred ca doamnele nu au inteles ca venitul la salon se presupune ca ar trebui sa fie si o activitate relaxanta, nu numai o necesitate. In plus, "ele nu gresesc la caiet" indiferent cat am insistat ca imi notasem ce am vorbit cu doamna (care intre timp vorbea cu alte colege si facea alte lucruri - se mai intampla, nu am zis nimic, dar mi-e clar ca nu putea fi atenta la toate si am vazut rezultatele).
Dupa ani de venit la tuns, am renuntat la Goa Berceni.
Mi Noco
Mi Noco2 ani în urmă
Cea mai oribila experienta posibila o poți avea în acest salon. De la atitudine de mahala pana la a te servi dacă au chef și dacă te plac. A se evita "dna" Ionela, veți pleca cu nervi și bani aruncați de pomana. NU RECOMAND!!!
CUPSA
CUPSA2 ani în urmă
Salonul Goa nu este un simplu salon de cartier, este un salon unde angajatii te primesc cu bratele deschise si alaturi de care te simti ca in sanul familiei. De fiecare data cand vin aici, primesc cele mai bune tratamente. Cand vine vorba de parul meu, Ionela imi vine mereu in ajutor, pur si simplu o ador, parul meu este sanatos si straluceste si totul multumita ei. Ionela, you are the best ever <3

You can see the work in progres ❤️
Costea valeriu
Costea valeriu2 ani în urmă
Super! Toți angajații își dau toată silința să jongleze între perioadele de programări și puținul liber. Însă, calitatea serviciilor este super!!!
Dinca Elena Alexandra
Dinca Elena Alexandra2 ani în urmă
De cel puțin 6 ani merg la acest salon și nu as schimba nimic.
Eli, Ionela și Bia- recomand cu drag!
Oprea Roberto
Oprea Roberto2 ani în urmă
Recomand. Goa Salon sunt client de 5 ani , revin mereu cu placere , servicii de 5 stele
Lexie Lexie
Lexie Lexie2 ani în urmă
Recomand Ionela pentru coafor, este geniala! Din nimic face minuni:)) iar Bianca pentru unghii❤️mereu ma scoate din anonimat👍
Mihaela Ilie
Mihaela Ilie2 ani în urmă
M am simțit minunat la voi, revin cu drag la par la Ionela și Gabi la make up. Felicitari
Locații recomandate