/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Geo Salon- manichiura coafor cosmetica frizerie

Calea 13 Septembrie 104, București 050715, România

Geo Salon- manichiura coafor cosmetica frizerie
Salon de infrumusetare
4.5
125 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3FG+W6 București, România
+40 724 315 005
geo-salon-beauty-salon.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Doina Doina
Doina Doina2 ani în urmă
Tund bine, pensează bine. Atmosferă primitoare, recomand cu toată inima! ❤🙂
Cristian Petre Stamate
Cristian Petre Stamate2 ani în urmă
Este un loc minunat unde de fiecare dată mă simt efectiv bine relaxându-mă, uitând de nebunia cotidiană. Mulțumesc "Geo Salon"!
Claudiu Georgian
Claudiu Georgian2 ani în urmă
Raport calitate preț excelent iar masajul la băiat este cel mai bun din București!
Alexandra Raduca
Alexandra Raduca4 ani în urmă
Nu se merita,pune foarte urat tips cu gel pe unghie,nu se merita banutii care îi dai! Dai 120 de lei si nu stii pentru ce,ca a doua zi sa iti cada unghia,frumos😂De parca ar fi prima oara cand imi pun,dar asta e data viitoare numai am ce cauta pe acolo!
Cristi Juve
Cristi Juve4 ani în urmă
Locație plăcută. Putin cam pustiu. Din păcate ca peste tot la noi în salon de fac de toate, frizerie, coafor, masaj etc. Poate de asta nu toate se fac perfect ci numai în proporție de 90%.Poate ca sint eu mai pretențios și aș dori să fie frizeria separat. Măcar o cameră în care sa te poți relaxa la frizer nu sa auzi tot discuții legate de coafor. Poate data viitoare!!
Ioana-Roxana Bob
Ioana-Roxana Bob2 ani în urmă
Am fost astazi pentru manichiura si pedichiura. Servicii foarte bune, salon cochet si curat. Respecta conditiile de igiena pt Covid. Am fost la ambele doamne care se ocupa la ora actuala de mani pedi, amandoua sunt niste dragute si foarte pricepute. Doamna de la receptie este unde dintre cele mai placute doamne pe care le-am cunoscut care se ocupa de receptia unui salon. Recomand!
Anca-Maria BARBU
Anca-Maria BARBU2 ani în urmă
Prietenul meu s-a tuns aici la una dintre doamne si a avut o experienta dezamăgitoare. Nu a fost intrebat nimic despre cum vrea sa fie tuns, iar doamna a intrat direct cu masina de tuns in parul lui. Tot timpul, frizerița a facut tunsoarea dupa modelul care ii placea ei, fara sa consulte clientul in legatura cu preferințe (perciuni, cărare, etc). Mai mult, nu a respectat indicatiile care i-au fost date. O experienta dezamăgitoare pentru un salon cu pretentii. Nu vom mai reveni.
Cristina Seciu
Cristina Seciu2 ani în urmă
Schimbat look (vopsit, tuns, coafat)-Angela ! N-am mai iesit demult dintr-un salon atat de multumita. Si am fost la saloane peste medie, atat ca brand (renume), cat si ca pret...
Locații recomandate