/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Mariana Grindei Beauty Salon & Academy

Bloc 5C, Bulevardul Unirii 20, București 040107, România

Mariana Grindei Beauty Salon & Academy
Salon de infrumusetare
4.4
153 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3GX+HG București, România
+40 758 025 276
marianagrindei.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–18
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Ursa Brun
Ursa Brun2 ani în urmă
Din pacate, serviciile nu mai sunt aceleasi.
Andreea Agache
Andreea Agache2 ani în urmă
O gluma de pedichiura si plus ca dupa ce am atins din greseala oja care nu era inca uscata mai ca am fost certata ca un copil.
Solutia domnisoarei/doamnei: o corectie rapida cu oja peste locul cu pricina care ulterior arata bineinteles....urat....
Preturi nejustificate pentru lipsa de profesionalism!!
Alexandra alexandra
Alexandra alexandra2 ani în urmă
O experienta foarte plăcută la manichiura. Corina este o profesionista!
Cristina chirita
Cristina chirita4 ani în urmă
Super incantata de vizita la salon. Natalia a fost o profesionista de la inceput pana la sfarsit. Se intampla foarte rar ca cineva sa fie atat de atent la ce imi doresc cand vreau o schimbare de look, dar ea nu numai ca a ascultat dar mi a si oferit sfaturi de a lungul timpului petrecut in salon. Locatia este foarte centrala si accesibila si salonul arata impecabil. Ma voi intoarce cu siguranta.
Wqhwhxjwbdj1wbdj1edihwjdhwpdbl2r
Wqhwhxjwbdj1wbdj1edihwjdhwpdbl2r4 ani în urmă
Scump....si nu prea multa caltate pe romaneste "RASOL".REPEDE BANUL SA IASA
P. Laura
P. Laura2 ani în urmă
Recomand! Servicii foarte bune!
Andreea Gherman
Andreea Gherman2 ani în urmă
Lipsa totala de profesionalism si respect!

Am avut programare la 3PM la tuns, la Natalia Cantir. Am ajuns mai devreme, mi s-a spus sa astept afara, ca voi fi chemata atunci cand este cazul; se face 3:30, decid sa merg la stilista cu pricina, spunandu-i ca sunt cea cu programarea de la ora 3; raspunsul a venit foarte non-salant si impertinent: "a, pai e 3?", "e chiar 3:30", ii spun; "pai, si ce, va grabiti undeva?".
Trecand peste aceasta lipsa totala de respect, ma invita in acea incapere, timp in care se ocupa de alta clienta. De abia pe la 4 a inceput sa se ocupe de mine, ma uitase si cu samponul in par alte 30 min dupa, all in all, un tuns de 15 min a ajuns sa se transforme intr-un proces chinuitor si interminabil, iar timpul total petrecut in salon a fost de nu mai putin de 5 ore. 5 ore in care dumneaei avea alte 2 cliente in paralel, si fiecare dintre noi era la fel de neglijata. Mi-a fost recomandata, nu ii contest calitatea serviciilor (cu toate ca la mine nu s-a vazut mare lucru, tot ce avea de facut era sa tunda maxim 10 cm din par), insa atitudinea de Ferentari este lamentabila. La ce scoruri aveti, ar trebui sa va aplecati putin si la nevoile clientilor.
Mara NICOLAE
Mara NICOLAE2 ani în urmă
Probabil ca sunt buni, dar am ajuns la ei și m-au trimis acasă, cu scuzele de rigoare, pe motiv ca s-au decalat și nu au timp sa ma tundă.... In condițiile în care cer confirmarea la prima ora, ar fi putut suna sa ma anunțe
Locații recomandate