/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Nail & go

Str. Liviu Rebreanu 4, București, România

Nail & go
Salon de infrumusetare
2.9
45 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4CX+6G București, România
+40 768 839 944
parklake.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mara malinovski
Mara malinovski2 ani în urmă
Cred ca pozele vorbesc mai mult decât as putea adauga eu acum. Cu siguranță nu revin! Nu recomand!
C. Elena
C. Elena2 ani în urmă
Pro: locatia este in mall, loc de parcare, program extins (10-22). Fata (singura roscata de pe tura) care mi-a facut manichiura a fost amabila si m-a intrebat la fiecare pas daca sunt multumita de cum lucreaza.
Contra:
- 2 dintre cele 5 angajate au fumat Iqos la un metru distanta de noi, timp de 2 ore, mirosind in aer a sosete nespalate, iar masca nu a existat, ceea ce mi se pare lipsa de respect
- plata se face doar cu cash, iar bonuri fiscale nu se emit, a trebuit sa il cer special
- se poate imbunatati atentia la taiatul cuticulelor.

O intretinere manichiura cu semi a durat 1h50' si a costat 124 lei (doar culoare).
Diana Zăpodeanu
Diana Zăpodeanu2 ani în urmă
Nu sunt dezinfectate suficient de mult instrumentele cu care se lucrează. De asemenea, totul ar trebui să fie curat !!!!
Corina Radulescu
Corina Radulescu2 ani în urmă
Nu știu cum o cheamă pe domnișoara care mi-a făcut unghiile, a fost foarte atenta la detalii și au ieșit absolut superbe, voi reveni cu drag :)
Elena Cote
Elena Cote4 ani în urmă
Extrem de neseriosi. Nu isi respecta deloc clientii si nici programarile. Am avut o programare confirmata pentru ora 7 si cand am ajuns acolo mi-au spus ca nu e liber si mai trebuie sa astept 30 minute si atunci am reprogramat pentru sapt urmatoare aceeasi ora iar cand ajung din nou constat ca programarea a fost facuta de fapt pt 7.30.
Catalina Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Catalina Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ4 ani în urmă
Am fost de 2x la acest salon ,prima dată am fost mulțumită (un pic cam scump 30 de lei pt a imi tăia cuticulele si sa imi dea o forma la unghii )iar a doua oară când am fost tot pt o manichiură simpla am plătit 45 de lei iar de data asta am plecat de acolo cu unghiile strâmbe si taiata forte rau la cuticule
Bianca R
Bianca R2 ani în urmă
Atât pentru aplicarea gelului cât și întreținerea în aceeași locatie pretul este de 119lei. La prima aplicare, mi-a pus exagerat de mult gel încât îmi curgea pe laterale și era nevoie să pilească. După ce am venit la intretinere deoarece sunt disponibile cu programari pentru a doua, probabil traficul scăzut de cliente, se miră cât gel a putut să îmi aplice fata precedenta. Se fumeaza tigari electronice langa tine, nu purtau mască nici inainte să se renunte la ea. Nu au plata cu cardul, nu dau bon. Am prins mucegai deoarece se desprinde sub unghia falsa, dar nu voi reveni la ele.
Ad Stc
Ad Stc2 ani în urmă
Vin de peste 2 ani. Super profi si sunt foarte mulțumită de toate fetele
Locații recomandate