/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Salon Egoist

Calea Dorobanți 91, București, România

Salon Egoist
Salon de infrumusetare
4.5
436 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
F33X+2C București, România
+40 721 346 478
salonegoist.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–19
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihaela Poppa1 an în urmă
Este un salon pe care îl frecventez de mulți ani de zile, pentru profesionalismul coafezelelor si manichiuristelor! Dar din punct de vedere administrativ, la perceperea tarifelor, pentru serviciile prestate, se practica niște lucruri ilegale! Nu sunt afișate la vedere, prețurile aferente serviciilor prestate, coafat, spalat, si mai ales in cazul tunsorilor este hoție pe fata! Ar trebui afișat la vedere, cât costa un tuns la femei, diferențiat pentru par lung, mediu si scurt! Pentru ca si manopera si timpul de efectuare a acestui serviciu diferă! Deci nu poți sa percepi un tarif care include coafat plus spalat 100 ron si pentru ca ți se taie 2 cm de par, (adică varfurile) plătești cam tot atâta : tarif 90 de ron, indiferent de tunsoarea efectuată! Durata spalat+coafat a durat 50 de minute, tuns 2 cm din par, mai exact vârfurile, durata 10 minute si preț 90 ron!??
La întrebarea mea de ce costa atat de mult a venit administratoarea salonului, care in loc sa-mi ofere niște argumente pertinente, s-a comportat incalificabil, dându-ma pe usa afara si INTERZICÂNDU-mi sa mai intru in Salon!? Și mai este un aspect foarte grav de semnalat! De ani de zile mi se spune sa vin cu bani Cash, ca nu le merge Pos-ul!
Nu ți se eliberează chitanța decât la cerere, altfel o fac uitată! Deci nu afișează prețurile, nu au Pos, si-ți cer pe un tuns cât nu ai de unde sa stii cât de costa, deoarece prețul NU este afișat la vedere! Poate nu ai suficienți bani sa plătești serviciul respectiv si trebuie sa folosești cardul! Deci pe scurt :
EVAZIUNE FISCALĂ pe fata!!! Și unde in Calea Dorobanți! In plus comportamentul celei care administrează acest Salon a fost sub orice critica a bunului simț! Sa dai o clienta fidela afara din salon, care frecventează salonul de peste zece ani, pentru ca am cerut niste explicatii pentru o suma care nu justifica serviciul efectuat este revoltator!
Am de gând si o spun cu toată seriozitatea, sa anunț GARDA FINANCIARĂ pentru ilegalitățile care se comit in acest salon din centrul Bucureștiului!
Amalia gno
Amalia gno2 ani în urmă
Am fost la salon pentru tuns in scari la par cret. Dna Doina nu a tinut cont de dorinta mea si a insistat sa ma tunda tip mop. Preturile de la salon sunt mai mari decat cele afisate pe site si mult prea mari pentru profesionalismul angajatilor. Nu recomand si nu voi reveni.
Pik.
Pik.2 ani în urmă
Cea mai buna manichiura! Multumesc Corina si multumesc pentru recomandarea la frizerie. Recomand cu incredere Salon Egoist!
Marian Vargalui
Marian Vargalui2 ani în urmă
Servicii de înaltă calitate! Personal profesionist , atmosferă calda si primitoare!
Recomand!
Raluca Dumitru
Raluca Dumitru2 ani în urmă
Foarte multumita!
Servicii de calitate,personal amabil si calificat!
Recomand cu caldura!
Simona Ciocoiu
Simona Ciocoiu2 ani în urmă
Merg la Loredana de mai bine de 1 an. Este o profesionista. Îmi face placere de fiecare data sa merg la ea. Pe lângă faptul ca oferă servicii de calitate îmi da și sfaturi foarte bune privind îngrijirea parului. Mereu m-am lăsat pe mana ei și nu am greșit niciodată făcând asta, deoarece aprecierile nu au întârziat sa apară. O recomand din toată inima și pe aceasta cale ii multimesc ca are grija de parul meu.
Recomand Salon Egoist!
Daiana Hamza
Daiana Hamza2 ani în urmă
Merg regulat la Egoist pentru serviciile de manichiura/pedichiura si coafor. Mereu am apreciat preocuparea pentru client si nu am decat cuvinte de lauda pentru Georgiana (manichiura/pedichiura) si Zsolt (coafura). Recomand cu drag.
Ota Ioan (Gigi)
Ota Ioan (Gigi)2 ani în urmă
Servicii de calitate, personal profesionist!
Stefana
Stefana2 ani în urmă
Cred sincer ca majoritatea review-urilor sunt false de la conturi care au doar 1 sau 2 review-uri pe google. In primul rand, preturile sunt foarte mari pentru serviciile oferite si nici nu coincid cu cele afisate online. Nu se respecta deloc programarile, eu aveam la Loredana si m-au pasat la Doina. De asemenea sunt extraordinar de insistenti cu produsele vandute la suprapret in salon. Recunosc ca m-am dus la pomul laudat si mi-am luat teapa. Nu recomand.
Locații recomandate