/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Salon El Studio Mihalache

Bulevardul Ion Mihalache 106, București 011176, România

Salon El Studio Mihalache
Salon de infrumusetare
4.3
328 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
F36F+W8 București, România
+40 21 224 8340
el-studio.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 9–15
Scrie o recenzie
Elly1 an în urmă
Lipsa crasa de profesionalism. Am fost programata la mani/pedi la d na Otilia la ora 8 dimineata ptr ca era singurul loc disponibil in data de 28.12! la ora 8.02 suna in receptie aceasta manichiurista si spune: “am avut accident”, dar spuneti i doamnei(adica mie)sa si faca alta programare ca eu ajung la ora 10.
Sa va fie rusine!
Nu recomand si va fac reclama negativa peste tot!
Andreea Ganescu
Andreea Ganescu2 ani în urmă
Groaznic!!! Nu recomand!!
Am avut un tuns (doar varfuri, par lung, nimic special), iar doamna care m a tuns efectiv si a batut joc de parul meu. In stanga este mai lung cu aproximativ 5 cm decat in dreapta, tunsoarea este conica, iar in dreapta se vrea a fi drept dar este “ciumpavit”, nicio suvita nu are aceeasi lungime.
Nu recomand!!!
Dorina Necula
Dorina Necula2 ani în urmă
Solicitarea a fost ca dupa vopsit, spalat si masca, sa urmeze taierea varfurilor (par scurt) pastrand forma coafurii. A iesit altceva si ca sa repare, intrase in criza de timp, m-am pomenit cu o tona de fixativ in par, zbarlit pe-o parte, turtit pe alta. Bonul a fost doar cu pret final si ca rezultat al unei susoteli intre receptionera si coafeza. Am plecat cu o stare neplacuta si cu gandul de a nu mai reveni aici.
Cosmina Vilcu
Cosmina Vilcu2 ani în urmă
Nu recomand acest salon, nu isi respecta programarile si implicit nici clientii. Am sunat pentru o programare mani-pedi cu oja semipermanenta cu doua saptamani in avans. Dupa o intarziere a mea de 10minute, am aflat ca trebuie sa aleg intre mani si pedi cu oja semipermanenta sau ambele cu oja normala si nu din cauza intarzierii mele ci ptr ca au alocat putin timp ptr aceste doua operatiuni, avand intr-o ora jumatate programata o intretinere si nu ar dori sa-si intarzie restul programarilor.Vazandu-ma in fata faptului implinit am ales pedichiura cu oja semipermanenta, plecand cu unghiile de la maini nefacute, o ora mai tarziu, la 16:00. O prietena de ale mele a ajuns la ora 17:00 ptr manichiura si a aflat ca la ora 16:00 o clienta nu s-a prezentat la programare, nu s-a deranjat nimeni sa ma sune sa ma intrebe daca doresc sa ocup locul liber, ptr ca angajatelor de la receptie nu le pasa de multumirea clientilor sau de respectarea programarilor.
Mya alexandra ionita
Mya alexandra ionita2 ani în urmă
Curat și ambiant. Dar cum vine asta, doamna de la epilat sa faca și treaba de make-up. Pe când domnișoara(cea cu diploma de make-up) stătea la recepție?
Ioana Radu
Ioana Radu2 ani în urmă
Am incercat serviciile de pedichiura semipermanenta in acest salon. Pe scurt, doamnelor, cautati in alta parte. Oja nu a fost intinsa bine, a alunechat si s a inchegat ciudat la lampa, colutile nu au fost taiate corespunzator. Singurele puncte bune au fost cuticulele, calcaiele si respectarea masurilor de igiena. Din pacate, serviciile lor sunt departe de unele de top.
Raluca ratiu
Raluca ratiu2 ani în urmă
Buna ziua. Tunsul este penibil. Am fost la toate cele scaune sperand ca exista totusi cineva cu experienta. Nimic nu este egal la parul meu. Este o tunsoare bob clasic pe un par fara multe probleme - nedeteriorat, vopsit sau ars. Nici o suvita nu este egala, nu se poate aranja dupa spalat -pur si simplu sunt ciopartita.
AchTungPlayer 0ne
AchTungPlayer 0ne2 ani în urmă
Nu recomand. Dezamăgire totală referitor la un tuns simplu, fără nimic complicat. Nu știu cum a obținut diploma de hairstilist.
Alina Ilie
Alina Ilie2 ani în urmă
Am fost împreună cu fiica mea pentru spălat, tuns, coafat. Am fost preluate amândouă de către o doamna coafeză ( blonda). Eu am cerut tuns un pic in scări pt volum si coafat cu bucle lejere iar fiica mea tuns vârfuri și in scări partea din fata. Fiind parul coafat cu bucle nu am sesizat decât a doua zi când m-am spălat pe par: este ciumpavit si tuns intr-un mod oribil,inegal, parca este tăiat cu cuțitul si nu cu foarfeca de către o profesionista ( asa cum fac reclama). Acelasi lucru si in cazul fiicei mele, care si l-a rectificat singura atât cât a putut. Ne - a costat pe ambele 170 lei. Din păcate nu merita nici 10 lei. Păcat! Cu siguranță nu recomand acest salon!
Locații recomandate