/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Why Not

Șoseaua Mihai Bravu 93, București 030167, România

Why Not
Salon de infrumusetare
4.1
333 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4RJ+WW București, România
+40 771 203 040
saloanelewhynot.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–14
Scrie o recenzie
Alina Moisei
Alina Moisei2 ani în urmă
Buna,
As vrea sa impartasesc si eu experienta la acest salon ca poate mai dorește cineva sa si faca manichiura aici.
Dupa cate se poate observa in foto atasat gelul a sarit dupa 2zile si unghiuta arata horror.
Dar sa incepem cu inceputul.
Pentru manichiura trusa trebuie sa fie sterila, sterila înseamnă ca forfecuta se pune la sterilizat deschisa, doamna a venit cu trusa cu forfecuta inchisa. (am trecut peste si am sperat ca o sa fie totul ok pentru ca plecam in vacanta si imi doream f mult acest lucru)
Continuam cu instrumentar murdar:pila plina de toate culorile, deci nu este de unica folosinta, betisorul pentru cuticula, la fel, plin de toate culorile. Dupa ce a folosit instrumentele metalice pur si simplu le a pus intr o alta folie pentru a le pune la sterilizat, fara a fi spalate.
Apoi mi a taiat cuticula si nu a observat asta pana nu i am spus.
Pentru mine serviciul a lasat de dorit. De la igienizare pana la aplicarea gelului. Lampa este de proasta calitate si am plecat cu gelul care nu se uscase bine.
Daca stiti ce inseamna un serviciu de calitate, va dati cu ușurință seama ca nu este ce trebuie.
Nu am facut acest comentariu sa fac vreun rau, dar trebuie sa aveti grija la aceste aspecte pentru ca sunt foarte importante si pentru sănătate, iar doamna manichiurista poate se mai perfectioneaza cu niste cursuri, mai ales cu cele de igienizare.
Nu ma lasa Google sa va mai raspund asa ca am sa completez la postarea initiala.
Incetati sa mai promovati aceasta prostie. Intrebati asistentele si personalul medical care se ocupa de sterilizare.
In niciun autoclav/pupinel nu se pun forfecutele inchise!!!!!
Distrugeti sanatatea oamenilor daca instrumentarul nu este bine sterilizat. Plus ca dupa ce este utilizat se pune intr o solutie inainte de a fi bagat la sterilizat.
Doamna a luat intrumentele si le a pus intr o punga noua pt a le pune la sterilizat.
Cum sa mai revin la salon cand am vazut toate cele?! Doamne fereste! Sper doar sa aveti grija ce faceti pe viitor.
Bianca Nasturica
Bianca Nasturica2 ani în urmă
Am fost la tuns și după ce am ieșit din salon am observat ca aveam o șuviță tăiată la jumătatea lungimii parului. M-am întors și am cerut sa vorbesc cu managerul salonului după ce coafeza care m-a tuns a încercat sa repare parul, nereușind. Imediat după ce am solicitat banii înapoi, a venit masterul din salon sa ma tunda. După o ora jumătate de stat, parul arata mai ok, dar tot se vede neprofesionalismul primei coafeze.
Dragoș Pavăl
Dragoș Pavăl2 ani în urmă
Sa ma bată mama dacă ma mai tund la femeia aia roșcata,ma luat cu mașina la început bă frate și a început sa se încingă mașina aia pe capul meu îmi ardea pielea efectiv,lasă asta ca am rezistat a terminat într-un final și sa apucat femeia sa îmi ia cu foarfeca.Ma dat cu apa din aia de m-i se scurgea apa de pe cap ca la cascada de la Bâlea Lac, bă și când a băgat femeia foarfeca in capul meu BĂ ca pe capre ma jur știi cum tund ciobanii caprele pierdut prin părți așa ma luat și femeia asta și dai și pe o parte dai și pe cealaltă când am plecat de acolo nu mai știam pe unde sa o iau ma tuns femeia de ma zăpăcit nici la parastas dacă mergeam nu ma tundeam așa
Luana Dumitrescu
Luana Dumitrescu2 ani în urmă
Merg la acest salon de ani de zile... As da 1 stea, dar pun 2, asta datorita catorva persoane care lucreaza aic si care merita 5 stele: Laura, Nicoleta, Cristina. Se pare ca nu a contat ca sunt client fidel , am intarziat 5 minute maxim la programare si au luat pe altcineva, fara macar sa sune si sa verifice... Cu un tupeu maxim, duduia Andreea din receptie spune ca asta e regula salonului, nici macar nu isi cere scuze. Cer cu manager si imi spune ca ea, receptionista e manager ul de salon. Minunat! Felicitari! Pacat ca mai sunt persoane profesioniste care lucreaza In acest salon, dar cu asa management... Calitatea e in cadere libera. Ma intreb de ce ni se mai cere nr de telefon la programare, daca nu este folosit...probabil e un deranj prea mare. Pe de alta parte, daca ajungi la timp la salon, dar nu e gata programarea de dinainte, stai si astepti ca prostul.
Pacat, ati pierdut un client fidel din cauza atitudinii duduii Andreea din receptie. Probabil veti mai pierde si altii! Succes!
Elena Andreea
Elena Andreea2 ani în urmă
Am apelat la serviciile salonului dupa o pauza de mai bine de 2 ani in care am asteptat sa mi vindec unghiutele in urma unor probleme pe care le am avut datorita neglijentei aratate de ultina persoana care s a ocupat de ele in urma cu 2 ani. Voiam sa apelez la un salon cunoscut cu experienta in domeniu, o franciza fiind cea mai potrivita alegere, asa ca am ales Why Not Iancului fiind aproape si de casa. Am ajuns pe mainile Nicoletei si foarte bine am nimerit pt ca imi doream sa fiu preluata de o persoana care stia ce trebuie sa faca si sa o faca intr un mod profesional. Nicoleta este extrem de atenta la detalii si isi cunoaste foarte bine meseria ceea ce se va vedea inca din primele minute. Grija si migala cu care lucreaza sunt ceva rar intalnit. Sincer, dupa ce am parcurs orele impreuna mi am dat seama ca ceea ce cautam am reusit sa gasesc dupa foarte multi ani, grija, atentie la detaliii, igiena, profesionalism, migala toate astea pe langa un caracter minunat si o energie pozitiva extrem de placuta, cele aproape 3 ore au fost o adevarata placere in care Nico m a invatat despre ce inseamna ingrijirea unghiei si respectarea fiecarui pas in parte pentru a avea unghiute sanatoase si frumoase. Se vede ca face acest lucru de placere si ca pune pret pe calitatea serviciului pe care il presteaza. Felicitari, Nico si iti multumesc de un milion de ori pt minunatiile de unghiute.🤗
Priscilllon
Priscilllon2 ani în urmă
"WHY NOT IANCULUI" sau mai bine spus "Salonul care nu isi dezinfecteaza si curata obiectele utilizate!"

Am zis sa incerc si eu alt salon intrucat doream sa am o freza facuta cum trebuie si am dat peste acest salon la recomandarea anumitor persoane, insa nu am avut deloc o experienta placuta!

De ce nu am avut o experienta placuta? Pai simplu, a trebuit sa merg la sectia de dermatologie si sa ma chinui cu o mancarime si o iritatie, mai bine spus o infectie, pe scalp in urma unui simplu skin fade! Zile intregi de chinuri si de purtat gluga pentru a nu ma simti jenat pe strada.

Cauza infectiei? Atat din spusele doamnei doctor, cat si din presupunerile mele, ustensilele folosite nu au fost dezinfectate corect, mai degraba, cred eu, deloc!

Ar trebui sa va fie rusine pentru o astfel de practica, mai ales in timpurile astea unde stim bine ca igiena este absolut necesar datorita pandemiei! Mai mult, vreau sa va spun ca aveti foarte mare bafta ca din punct de vedere legal nu pot face nimic, sau nu se mai poate face nimic, ca na, banuiesc ca intr-o saptamana sigur s-a decis un angajat, probabil cand nu a avut ce face, sa mai curete si el lamele si masinile alea de tuns murdare.

0/5 Rusine.

EDIT 1: Era de asteptat sa primesc un raspuns superficial la acest review. Din pacate Google nu permite sa raspunzi la un raspunz, asa ca ii voi raspunde persoanei de mai jos ca atare. Pe mine personal nu ma intereseaza niciun video, care poate sa fie realizat oricand si musamalizat in avantajul dumneavoastra. Va spun sincer, nu exista vreun business care sa dezinfecteze mai mult decat prevede legea, si daca igiena dumneavoastra era de calitativa pe cat ati mentionat, nu se mai intamplau urmatoarele. Asta unul la mana, doi la mana, folosesc doar produse cu proveninta din plante, nu folosesc nimic chimic si nu mi-am infectat niciodata scalpul. De altfel, avand in vedere faptul ca nu cunoasteti detalii despre igiena mea personala, pe care pun foarte mare importanta, folosind doar produse pe baza de plante, fara substante chimice puternice de ani intregi. Posibil si sa nu stiti diferenta dintre o iritatie si o infectie. O zi buna va doresc. "Sanatate!".
Lavinia Hostiuc
Lavinia Hostiuc2 ani în urmă
Raiting de 5 pentru serviciile de manichiura de care m-am bucurat in acest salon. O recomand pe Nicoleta, o fata dedicata care face o treaba impecabila, repede si foarte bine, respecta programarile si tine cont de ceea ce isi doreste clientul. Cu siguranta voi reveni cu drag!
Alina Vasile
Alina Vasile2 ani în urmă
Am fost la Dna Cristina si mi s-a rupt unghia dupa o saptamana!!!! Nu recomand! Cea mai panarama de salon. Ar trebui sa va cer banii inapoi.
Locații recomandate