/Bucuresti/Salon de infrumusetare

Salon Diva Profesional KEUNE

Calea Călărași 180, București, România

Salon Diva Profesional KEUNE
Salon de infrumusetare
4.3
101 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4JH+MC București, România
+40 752 010 000
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Simona Manoiu
Simona Manoiu2 ani în urmă
Personal profesionist, atmosferă elegantă!!!
Irina
Irina5 ani în urmă
O experiență absolut oribilă. Aveam programare la manichiură la orele 19.00 - am apucat să intru la manichiură după 17 minute întârziere. Fata de la manichiură stresată de la problemele de acasă - făcea conferință în timp real cu familia pentru a-și rezolva o programare. Colac peste pupăză - când am rugat managera salonului să soluționeze situația a zis "asta e". Atitudine total lipsită de respect și bun-simț. Am pierdut 30 de minute total aiurea. Evitați locația cu orice preț! (nu e prima experiență neplăcută, dar am zis că poate își mai schimbă lupul năravul, de unde!!!)
Alexandra Baloi
Alexandra Baloi5 ani în urmă
Dra/dna Laura de la manichiură nu are habar ca unghiile se fac ori rotunde, ori pătrate. Asa m-am trezit cu unghiile făcute inegal, doar cu o săptămână înainte de nunta. Celelalte servicii nu le-am incercat însă clar nu mai calc pe acolo.
Silvia Stegaru
Silvia Stegaru5 ani în urmă
Vopseaua de par a tinut fix o luna si s-a luat de tot. Dupa cateva tratamente de par am facut matreata (in conditiile in care n-am mai facut de ani de zile). Stafful e foarte friendly, dar din cauza minusurilor am decis sa nu continui sedintele.
Andreea Popescu
Andreea Popescu6 ani în urmă
Sa incep cu inceputul : In data de Joi, 2.10.2017, am sunat sa fac o programare la extensii gene . Fata cu care am vorbit de la receptie mi.a zis sa vin vineri la ora 19 intrucat este Nicoleta pana vineri ,in weekend nu lucreaza . Ajung vineri la salon sa mi se zica ca nu figurez cu programare si ca Nicoleta este in weekend de servici. Bun. Am trecut peste si m.am reprogramat pt sambata de dimineata! Eu venisem cu genute.din alta parte,Nicoleta considerand ca trebuie sa le dea jos de tot si sa.mi puna altele. Toate bune si frumose,pana cand ma.termina la primul ochi si constat ca facuse economie de gene intrucat suiera vantul printre ele de rare ce erau si prost puse,inegale etc. Si nici asta n.ar fi fost problema cat faptul ca maine este nunta mea si iaca.ta ce sa vedeti m.am umflat la obraz. Eu alergie.nu am dar probabil asa de proaste sunt.produsele atat calitativ cat si prost folosite incat am facut ditamai iritatia cu o zi inainte de nunta mea. Colac peste pupaza ,sora mea acum 3 saptamani a fost tot la duduia Nicoleta la un pensat. Doamna la care se duce ea de obicei,la alt salon si care este o profesionista a constatat cu stupoare ca o sprinceana este mai subtire ca alta si ca este prost pensata ca forma. Deci un salon de tot rasul si mireselor daca vreti sa nu aratati ca dracu in.ziua nuntii voastre si iritate de la produsele pe care le.folosesc,evitati atat salonul cat si pe duduia Nicoleta care habar n.are meserie ,pt cunoscatori.
Cirstea Adrian
Cirstea Adrian6 ani în urmă
Foarte slab salon. Nicoleta de la cosmetica este foarte slab pregatita am fost sa ma pensez si m-am trezit cu sprincenele inegal pensate si pe langa asta nu stie sa se poarte cu clientii. Ea face greseli si tot ea este contrariata cand ii faci observatie si nu recunoaste. Slab slab slab!!!! Rusine.
Dragos Tigau
Dragos Tigau2 ani în urmă
Un salon cu un nume nepotrivit"diva" . o primire de toata rusinea . Intru in salon toate angajatele nu aveau de lucru, si stateau tolanite pe scaune, nici macar bunul simt nu au sa se ridice sa salute clintii sau posibili viitori clienti. Dar de servici ce vreti sa aflati... baiatul ce e pe baieti habar nu are pe ce planeta e.. nu tunde cu shaver . Defapt mi-a spus ca nu stie :))) de vopsit barbati nu mai spun. Habar nu are de preturi culori still . Pe alta planeta. Nu stia cum sa imi spuna sa merg la salonul de langa ca baieti de langa BRD stiu mai bine. Daca baieti de la alt salon se pricep mai bine.. ce mai cauti sa lucrezi in "diva" omg ce oameni. NU CECOMAND . FRIZERIE LA COLT DE BLOC.
Looky83
Looky832 ani în urmă
Eu zic sa va luati cardul la voi, dintr-un simplu tuns de 35 RON, am platit 125 RON( +30 spalat + 60 coafat). Acest coafat nu a fost cerut, in mod normal se aranjeaza parul dupa spalat si tuns fara extra cost. Nu plec la nici un eveniment dupa, chiar ma duc sa fac o baie, asa ca...ce sa facem, pentru unii chiar e criza! ( Bine ca nu mi-au zis suma asta in euro :)))))
Locații recomandate