/Brasov/Salon de infrumusetare

DICHISITA by Meda Gheorghe

Incinta Kronwell hotel, Bulevardul Gării, Brașov 500288, România

DICHISITA by Meda Gheorghe
Salon de infrumusetare
5
67 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ67+4P Brașov, România
+40 741 639 936
dichisita.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 8–21
Scrie o recenzie
Miha Ella
Miha Ella2 ani în urmă
Cand pasesti in salon la Meda te transpui practic intr-o alta lume. Te va intampina cu o atmosfera relaxanta, muzica ambientala, aromaterapie si un vibe foarte fresh. Vei uita de toate problemele cotidiene si iti vei da un refresh zilei, chiar daca ai venit doar pentru...un pensat.
Profesionalismul il vei vedea inca de la intrare: curatenie in orice coltisor, produse de foarte buna calitate, toate manuite cu cea mai mare grija. Cat despre serviciile oferite in sine, dupa lungi cautari in Brasov, pot spune ca niciodata nu am gasit pe cineva care sa se dedice atat de mult clientului. Meda e genul de MUA care pune trup si suflet pentru sprancenele tale, genele tale, ten, make up..tot ce te defineste ! Iti va pensa sprancenele cu foarte mare grija, cu ceara si se va asigura ca iti mentii infatisarea cat mai naturala, concept pe care il aplica si pentru restul procedurilor.
Trebuie sa incercati pentru a va convinge !
Sanziana Mardale
Sanziana Mardale2 ani în urmă
Merg la Meda de mai bine de 4 ani și este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat, pentru mine și sprâncenele mele - iar acum, și pentru ten. De ceva vreme căutam un profesionist care să nu îmi facă sprâncenele din ce în ce mai mici. Meda le-a redat frumusețea. Iar tenul meu acum se simte extra îngrijit - atenția și minuțiozitatea cu care lucrează rămân la fel, ședință după ședință. Produsele folosite de Meda sunt de cea mai bună calitate - să ne răsfățăm la fiecare ședință!
Și să nu uit de partea de machiaj - pentru nunta mea, nici nu am ezitat să o aleg pe Meda pentru machiaj, a știut exact ce mi se potrivește și cum îmi doresc să fie machiajul, subtil și natural.
Recomand cu cel mai mare drag și încredere!
Maria Prodan
Maria Prodan2 ani în urmă
Profesiomalism!
Am ajuns la Meda pentru Microblading insa m-a convins sa am răbdare si sa ma las pe mâna ei si voi avea sprâncene frumoasa fara microblading. Dupa patru luni, cu uimire dar si încântare, va spun ca sprancenele se regenerează ( se indesesc, cresc ), este de ajuns sa respecti indicatiile primite si explicate cu atata profesionalism.
Bianca Mutu
Bianca Mutu2 ani în urmă
Meda e cea mai faină, caldă și profi.
Nu numai că pleci de la ea cu cel mai fain machiaj, cele mai super gene și sprâncene, cel mai curat și luminos ten, dar îți încarci și bateriile, pleci relaxată, zen.
Are mâini magice, de fiecare dată îi spun asta.
Am recomandat-o prietenelor și voi continua sa o recomand.
Marina Popescu
Marina Popescu2 ani în urmă
Meda face totul din pură pasiune și asta spune totul...sprâncenele mele sunt cuminți și deseori apreciate.
Are niște mâini dumnezeiești în ceea ce privește tratamentul facial...recomand cu încredere sa îl alegeți!
Alexandra Ruginosu
Alexandra Ruginosu2 ani în urmă
Meda mi-a făcut cele mai frumoase sprâncene pe care le-am avut de când ma știu. O recomand tuturor prietenilor care cauta sa aibă un aspect natural.
Alexandra Varzaru
Alexandra Varzaru2 ani în urmă
Meda este absolut minunata, cu foarte mare atenție a detaliu și profesionalism reușește sa obțină sprâncenele mult dorite! Recomand cu drag.
Roxana Albulet
Roxana Albulet2 ani în urmă
Dichisita este delicată, drăguță, pozitivă. Nimeni nu m-a pensat mai bine. O adevărată profesionistă. Un om minunat. O recomand din tot sufletul.
Locații recomandate