/Bacau/Salon de infrumusetare

Belle Marie

Strada Vadul Bistriței bl 29, Bacău 600191, România

Belle Marie
Salon de infrumusetare
4.4
106 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HWF8+49 Bacău, România
+40 787 662 474
bellemarie.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andreea A
Andreea A2 ani în urmă
Impartasesc experienta mea pentru domnisoarele interesate de serviciile de coafor. Din pacate personalul extrem de arogant nu stie cum sa se comporte cu un client - ba dimpotriva, am fost luata peste picior si tratata intr-un mod neprofesional. Preturile de pe site nu sunt actualizate (calculati x2), iar in salon nu este nimic oficial afisat.
Dana Nistor
Dana Nistor2 ani în urmă
Salon amenajat frumos și curat. Folosesc serviciile oferite de Lili (manichiura și pedichiura) , recomand cu încredere.
Ioana Florina Mihai
Ioana Florina Mihai2 ani în urmă
Buna seara. Cum nu pot sa va raspund altfel, scriu aici. Criteriul este unul subiectiv. Am fost la dumneavoastra la salon si pot face dovada. Am platit cu cardul, asa ca puteti verifica si dumnevoastra in extrasul de cont. Nu am fost multumita de serviciile prestate. Am vrut doar un tuns si spalat. Mi s-a facut si nu stiu ce tratament pe care nu l-am cerut, dar l-am platit (cred ca a fost vorba de tratament dupa suma pe care am platit-o). Iar tipsul a fost inclus in nota de plata. Consider ca daca vreau sa las tips il las eu, cat vreau eu si direct persoanei. O seara frumoasa!
Jo Jo
Jo Jo4 ani în urmă
Profund dezamagita! Este inacceptabil sa fiu trimisa acasa de doua ori pentru ca nu merg aparatele si a treia oara sa mi se ofere ceva in schimb, bineînțeles contracost.Nepăsarea cu care am primit scuze din partea conducerii m-a lasat fara cuvinte!
Nu recomand ! Serviciile lasa de dorit si prețurile sunt exagerate.
In schimb personalul de la cosmetica mai compensează părțile rele, fiind foarte bine pregatit si amabil!
Beatrice
Beatrice4 ani în urmă
Salonul este foarte frumos, îngrijit, curat și profesional.
Când intri nu te mai gândești la nimic doar te relaxezi și gata.
Fetele sunt foarte educate, gentile, disponibile, ascultă cu atenție și înțeleg perfect dorințele clientelor. Ele fac tot posibilul ca clientele sa fie relaxate, mi-au oferit ceai, cafea, cappuccino.
Dar cel mai important, lucrează foarte bine toate!
Eu sunt șatenă, am vrut un balayage blond natural și Alina a obținut un rezultat superb cu efect natural. Se văd anii săi de experiență și pasiunea pentru meseria aceasta.
Sunt foarte satisfăcută de tot, a fost o experiență frumoasă.
Mulțumesc mult și cu siguranță o să mă întorc.
Diana mocanu
Diana mocanu4 ani în urmă
Am fost una dintre clientele care vin cu regularitate la acest salonul, dar am obosit sa mai accept toate aceste servicii parțiale pentru care se cer prețuri întregi. Nu interesează in acest salon sa pleci mulțumită, important este sa plătești prețul și după te descurci.
Luni de zile mi-au spălat parul fără sa folosească masca sau alte produse de styling in ciuda faptului ca am achitat in avans abonamentul, iar masca este obligatorie, iar după ce parul mi-a fost deteriorat am vorbit cu proprietara care mi-a zis ca de fapt pachetul de baza, adică produsele Wella nu sunt de cea mai buna calitatea și ca ar trebui sa schimb produsul. Am optat pentru următorul pachet ierarhic superior adică Loreal, după achitarea integrala a acestuia am aflat cu stupoare ca produsele erau expirate....acestea sunt doar câteva din nemulțumirile mele și doresc sa îmi fac cunoscuta experiența in acest salon pentru ca și celelalte cliente sa fie cu băgare de seama.
Alexandra Prosie
Alexandra Prosie4 ani în urmă
Locul meu preferat de rasfat. Fetele sunt extraordinare si foarte profi, produsele folosite in salon sunt de cea mai buna calitate. Mereu am plecat fericita si multumita de munca lor, nerabdatoare sa revin. Daca vreti sa va schimbati locul de rasfat sau doar sa experimentati si altceva, va recomand cu drag Belle Marie, va garantez ca o sa reveniti si a doua oara.
Nicoleta Virvaroi
Nicoleta Virvaroi4 ani în urmă
Când se face referire la Belle Marie, se spun de fapt cuvinte precum profesionalism, ospitalitate, rabdare și multă experiență!
Aici este locul unde starea de bine se regăsește din plin!
Vă rămân recunoscătoare pentru felul în care m-ați sprijinit în activitatea desfășurată și răbdarea de a iniția " bobocei" în tainele make-upului profesional!
Locații recomandate