/Timis/Sala de fitness

Pilates4Life Timisoara

BeautyVille, Calea Circumvalațiunii 8-10, Timișoara 300012, România

Pilates4Life Timisoara
Sala de fitness
5
13 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q659+R9 Timișoara, România
+40 755 817 099
pilates4life.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 18–7
Marți: 18–19
Mirecuri: 18–19
Joi: 18–19
Vineri: 8–10
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Florina Craciunescu
Florina Craciunescu2 ani în urmă
Clasele de Pilates m-au ajutat mult in sarcina, avand multe beneficii: reducerea tensiunilor din corp, energizare, stare generala de bine. Cu alte cuvinte, au avut un impact pozitiv fizic si psihic. In plus, m-am simtit mereu in siguranta atat eu cat si bebe din burtica, acesta fiind cel mai important aspect, faptul ca Magda ne ghida in exercitii cu multa grija, rabdare si pasiune. ❤
Ma bucur mult ca pot continua exercitiile si dupa nastere, la clasele de Pilates postnatal. 😊
Lavinia Pandelea
Lavinia Pandelea2 ani în urmă
Magda este cea care m-a initiat in acest sport, care este atat de benefic mintii si trupului. Dupa clasele de pilates sustinute de Magda simt ca-mi pot controla mai bine corpul. De multe ori exercitiile, cumulate cu respiratia controlata pe care trebuie sa o practici in timpul claselor, m-au scapat de durerea de cap care vine la pachet dupa o zi incarcata de lucru. De asemenea mi s-a ameliorat si o durere de brat mai veche. Imi este clar ca, cu cat practic mai mult pilates, cu atat starea de bine se imbunatateste. Recomand oricui este interesat sa obtina un echilibru fizic si psihic!
Simona Suciu
Simona Suciu2 ani în urmă
Merg la Pilates postural cu Magda de 6 luni , sunt super-încântată de cum mă simt după fiecare ședință , cum mă mișc, ce tonus am, câtă energie în plus, și ce capacitate crescută de a face față provocărilor zilnice :) ...și astea doar cu o ședință de pilates săptămânală. Mă bucur ca am gasit în sfârșit pilatesul clasic , fara viteză, forțare și muzică zgomotoasă, ci executat lent, cu precizie și atenție la fiecare detaliu al mișcării și respirației ... cu efecte wow. Magda, ești o profesoară super-faină, mergi înainte pe drumul acesta și pe mulți îi vei face bucuroși că te-au descoperit :)
Ani cociu
Ani cociu2 ani în urmă
Minunată Magda cu vocea ei caldă și placută, cu explicațiile de la clasă! Facem împreună pilates de puțin timp, dar clar, e sport de plăcere. Mulțumim Magda, simțim energia ta bună! 😊
Iudith Simona Mirciov
Iudith Simona Mirciov2 ani în urmă
Recomand iubitorilor de pilates! Magda e minunata, clasele sunt superbe.
Un loc în care mergi cu drag și te reîntorci cu aceeași bucurie. Mulțumesc Magda!
Miha B
Miha B2 ani în urmă
Astept cu nerabdare fiecare sedinta cu Magda. Clasele sunt minunate! Pilates adevarat! Ca la carte! Complet, asa cum a fost conceput de Joseph Pilates, pentru a avea efectele dorite asupra organismului! Ma bucur ca in sfarsit am gasit aceste cursuri de Pilates de calitate! Recomand cu drag celor care vor sanatate pe termen lung!
OANA pop
OANA pop2 ani în urmă
Orele de pilates sunt o mare placere si relaxare! Recomand cu drag!
Emanuela Butto
Emanuela Butto2 ani în urmă
Orele de pilates prenatal cu Magda m-au ajutat foarte mult pe parcursul sarcinii. Dupa fiecare clasa ma simteam ca un fulg de usoara, durerile au disparut complet. Magda este minunata, dedicata fiecarei ore de pilates si fiecarei persoane in parte, in a simti beneficiile clasei de pilates. O recomand pe Magda cu mult mult drag.
Locații recomandate