/Timis/Sala de fitness

Sala Iguana Fitness

Strada Gheorghe Ranetti 29, Timișoara 300425, România

Sala Iguana Fitness
Sala de fitness
4.5
186 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6M6+4Q Timișoara, România
+40 737 777 337
fitnesstimisoara.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Sâmbătă: 8–23
Duminică: 11–16
Scrie o recenzie
Laurentiu
Laurentiu2 ani în urmă
Super servicii la un preț foarte bun. 👍
Andy Deiu
Andy Deiu2 ani în urmă
E fain la sala, faci exercițiile frumos apoi ai vestiar cu dus. Seara nu e aglomerat.
Alexandru Marcu
Alexandru Marcu2 ani în urmă
O sală destul de dotată,cu spatiu mai mult decât suficient,ambient foarte placut
Ovadark
Ovadark4 ani în urmă
O sală spațioasă, curată, luminoasă, cu foarte multă lumină naturală. Sala este foarte bine echipată având o multitudine de aparate de forță.Personalul este prietenos și amabil. Există și posibilitatea de achiziționare de suplimente de toate tipurile.Vestiarul are și uscător de păr pentru uz comun montat pe perete și prosoape de hârtie.Per total este o sală decentă,unde se pune doar muzică bună , însă cu toate că nu are un preț lunar tocmai mic eu zic că se merită din plin achiziționare unui abonament lunar full.
Mirela Cinteza
Mirela Cinteza5 ani în urmă
Prima impresie "incântată!" .Am primit exact starea de bine de care aveam nevoie.Am fost foarte impresionată de comportamentul antrenorului(am primit indrumari pentru efectuarea programului de exerciții ,folosirea corectă a aparatelor ,postura in timpul exercițiilor și respirația-ceea ce este foarte important pentru efectuarea in mod corect și benefic al exercițiilor).Atmosferă primitoare,curățenie.Felicitari!
Valentin S
Valentin S2 ani în urmă
Receptionera aroganta si cu un ton de superioritate ce denota lipsa de profesionalism si solidaritate fata de mine ca si client al clubului, pare sa o ia personal daca ii cer anumite ajustari precum o anumita cheie de vestiar sau reglarea ventilatiei.
Iordache Valentin Eugen
Iordache Valentin Eugen2 ani în urmă
Dacă te simți pregătit să investesti timp liber și seriozitate pentru antrenamente de body building, acesta este locul care îți pune totul la dispoziție. Totodată personalul foarte calificat, e pregătit sa răspundă la întrebări și sa te învețe cum sa îți corectezi exercițiile la antrenament.
Big up din partea mea!!!
Ina Emanoil
Ina Emanoil2 ani în urmă
E super tare.Antrenorii sunt sper de treabă.Sa o țineți tot așa.De când vin am mai multă încredere în mine.ma simt super bine de când vin la sala
Locații recomandate