/Timis/Sala de fitness

Spa Ice Resort

Calea Lugojului 27, Timișoara 300305, România

Spa Ice Resort
Sala de fitness
4.4
954 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q7FW+X2 Timișoara, România
+40 356 102 001
spaiceresort.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: 7–21
Duminică: 7–21
Scrie o recenzie
Ovi Ghiondea
Ovi Ghiondea2 ani în urmă
O locație excelentă pentru petrecerea timpului liber. Bazin cu apa încălzită, jacuzzi, sala de sport bine dotată, masa de ping-pong. La restaurant preturi acceptabile. Curățenie, vestiare, dusuri toate OK.
Adriana Guganu
Adriana Guganu2 ani în urmă
Foarte frumos. Piscina curata, apa calda, jacuzzi incapator. Plus cateva saune si un mic restaurant in interior. Recomand.
Szerencsi Kristina
Szerencsi Kristina2 ani în urmă
Am așteptat circa 80 de minute pentru o pizza si un lava cake. Ni s-a spus ca va fi gata in 20 de min, iar dupa 45 de minute in care am asteptat, ni se tot zicea ca imediat. Pe langa asta nici barmanul, nici chelnerii nu ne-au putut spune ce s-a întâmplat si cu cine putem vorbi. Toata lumea care a comandat dupa noi si-a primit comanda, inclusiv prietenul nostru de la masa, care a comandat semnificativ mai tarziu decat noi. In tot acest timp puteam sa ne folosim de facilitățile locației, daca ni se comunica ca mancarea va fi gata in 80 de min. Am plătit intrare pentru a sta 10 minute in bazin si a nu primi mancarea la timp. Cu siguranță nu vom mai reveni. Cele 4 stele nu coincid cu serviciile oferite. 👎
Carmen cretescu
Carmen cretescu2 ani în urmă
Azi 30.11.2021 ora 12:30 am ajuns la Locatia ICE DYP Resort&SPA situata In Timisoara Calea Lugojului nr. 27 judet Timis am platit intrarea in valoare de 40 RON am primit bonul fisclal nr .45/ 30.11.2021 si o cheie cu nr.110 de la vestiar. In vestiarul pentru femei am intrat si am lasat hainele , geanta de sport si incaltamintea ( o pereche de pantofi sport Negri marca FENDY),dupa care am mers la bazin sa inot. La plecare in jurul orei 14:00 am revenit la vestiar sa ma schimb si sa plec spre casa. La plecare nu am mai gasit incaltamintea mea, disparuse - a fost furata !!!! A trebuit sa plec acasa cu șlapii de baie!!! mentionez ca in vestiar era lume si incaltaminte de la clientii care se aflau acolo, am tot cautat , si pe sub dulap si prin colt si tot nimic! Am mers la receptie am comunicat ce mi sa intamplat baiatului la care si platisem cand am venit,am solicitat sa ma uit la camerele de luat vedere, acesta specificand ca nu este posibil , ca acestea sunt pozitionate intre vestiare si ca nu are cu ce sa ma ajute . A chemat -o pe o asa zisa dna. manager care a avut o atitudine ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat si era ceva normal! Am comunicat si am solicitat acelasi lucru si dansei sa ma uit pe camere de luat vedere dar fara nici un rezultat. Am solicitat sa fac o reclamatie la dansii si am plecat comunicandule ca voi face plangere la Politie si la Protectia consumatorilor ( in bazinul de inot erau oameni care inotau fara casca de inot pe cap, in vestiar nu functiona decat un uscator de par… , in sauna oamenii nu aveau prosop, erau in costum de baie- veneau direct din piscina , ( personalul se plimba cu macarea pe langa piscina catre terasa unde era servita clientilor!!! Este inadmisibil sa ai o asa atitudine fata de clienti !!! Management defectuos!!!
Alex Ago
Alex Ago2 ani în urmă
Cele 4 stele nu coincid cu serviciile oferite !
Personalul foarte dezinformat . Barmanul neștiind sa facă nici macar un capucino !
Am așteptat foarte mult după mâncare in condițiile in care ni s a spus ca vom fi serviți in 20-30 de minute iar mâncarea a apărut in 80 de minute , timp pierdut , pe care l am plătit .
Nu recomand !!
Deni&Vlad Trips
Deni&Vlad Trips2 ani în urmă
Probabil una dintre cele mai urâte experiențe! Au doar un bazin de înot olimpic, care în timpul săptămânii e ocupat de copii de la o școală de înot, abia găsești un loc mic unde sa stai in apă și să nu îți sară un copil în cap. Un singur jacuzzi care e in majoritatea timpului plin de oameni. În rest din punctul de vedere al scăldatului nu există alte facilități. Mai au ceva săli de saună și un coridor de fitness. Foarte slab totul! Am venit de la Arsenal Park Orăștie aici și am fost foarte dezamăgiți, ne-am învățat cu intimitatea, frumusețea și bunul simt de acolo. Taxa e 40 de lei indiferent că stai toată ziua sau doar 2h și în bazin ai voie doar cu casca de înot, asta e iar un mare dezavantaj. Nu vom mai reveni niciodată aici și nici nu recomandăm acest loc pentru relaxare!
Irina Nicolae
Irina Nicolae2 ani în urmă
In niciun caz hotel de 4 stele, ar mai fi de renovat: para de la dus abia functionala (doar un jet trist si nu mergea sa poti invarti), cabina de la dus mica, se putea sa fie mai bine aspirat in camera, pe mocheta, prizele + pernele mici + cuvertura uzate, pe balcon nu exista scaune si masuta, n-ai unde sa-ti usuci prosoapele, costumele de baie, micul dejun ar trebui sa fie mai bogat pt numarul de stele, piscina exterioara cam mica.

Personal amabil, patul mare, camera spatioasa, sistemul de climatizare foarte bun, piscina curata, mancare ok, preturi decente, saune + salina + jacuzzi ok.
Pompilia Iulia
Pompilia Iulia2 ani în urmă
Cred că această locație a fost odată ceva frumos, luxos, primitor. Dar, experiența mea de azi de la SPA a fost sub așteptări:
- un vestiar mic, în care deși sunt 150 de dulapuri pentru haine și bunuri personale, există doar două banchete, practic nu pot mai mult de 2 persoane sa se schimbe în același timp;
- aparatele sunt uzate, instrucțiunile de pe ecrane doar în limba germana;
- bazinul e mare, destul de curat, apa la o temperatură confortabilă, dar nu ar strica sa fie mai bine întreținut;
- mai multe feluri de saune, nu funcționau toate, unele aveau un orar anume !?!? - am fost într-o zi de sâmbătă;
- la dușuri nu există săpun sau gel de duș...;
- în zona de bar-terasa nu era personal, nu am putut sa-mi cumpăr o apă, ceva de băut;
Ar mai fi și altele, dar mă opresc aici.
În concluzie, locul pare neîngrijit, sunt multe detalii deranjante ( rugină, mucegai, vopsea scorojita ), sper că mesajul meu să-i facă pe manageri să se aplece puțin asupra aspectelor menționate mai sus, să ia măsuri pentru remedierea acestora. Pentru că e păcat, locația are potențial, cred că s-au investit mulți bani acolo și de ce să nu ne bucurăm de o experiență plăcută?
Locații recomandate