/Sibiu/Sala de fitness

HABIT30 FITNESS STUDIO

Strada Malului 8, Sibiu 550197, România

HABIT30 FITNESS STUDIO
Sala de fitness
4.9
117 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4VM+XJ Sibiu, România
+40 744 794 155
habit30.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 9–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Radu-Mihai Ilincai
Radu-Mihai Ilincai4 ani în urmă
O sala model dar definitiv nu de "forta". ... Aici iti gasesti antrenamentul linistit poate pomparea dorita intr-un ambient placit si foarte curat. Desigur nubvorbim de o sala cu greutati mari dar totusi la anumite antrenamente se pot pune greutati, peste ce face un om care nu se axeaza pe masa/forta(asa cim o fac eu). Am 7Card si este placut sa ma schimb si chiar ma ajuta sa nu inyru in rutina de zi cu zi. Acord 5 stele dupa 2 sedinte cu 2 grupe de mușchi diferite la 2 intervale de ore diferite. Centrul de greutate al acestei sali este body fit(sper sa o spun corect) un concept alternativ si pe placul tuturor care nu se regasesc in sala clasica. Nu imi exprim parerea despre"alternativ" penyru ca totul este necesar.... Si culturismul si street workout si alternativul si si si... Fara un pic din fiecare ar fi ceva banal si sala nu ar fi asa iubita si apreciata.... Nu de toti))). MERGETI SA VA GONVINGETI,).... SE MERITA.
Vasile Popescu
Vasile Popescu4 ani în urmă
o sala cu aparate noi, de ultima generatie, e excelenta!!
Dalina Oprean
Dalina Oprean4 ani în urmă
Curat, modern, frumos, produse excelente, personal foarte pregătit, echipamente și aparate noi, de calitate! Abia aștept să mă întorc!
Carmen Szekely
Carmen Szekely2 ani în urmă
O sală bine dotată, curată, cu personal foarte amabil, o adevărată plăcere să te antrenezi aici. Clasele de grup sunt extraordinare, de asemenea și cele de cycling. Recomand!!
Nicoara Andrei
Nicoara Andrei2 ani în urmă
Cea mai buna sala la care am mers, este pacat totusi ca nu apare si pe platforma ESX
Sergiu Vlad
Sergiu Vlad2 ani în urmă
Sala înghesuită dar cu toată necesitățile .
Teodora Campean
Teodora Campean2 ani în urmă
Sala este foarte curata si moderna. Nu este foarte mare ca dimensiune, dar acest lucru o face mai personala. Aparatele sunt variate si sunt spatii dedicate pentru diverse tipuri de antrenament. Merg de aproape 2 ani de zile si inca ma motiveaza :)
Mihai Razvan Ranga
Mihai Razvan Ranga2 ani în urmă
O sală unică prin felul ei și prin oamenii care se antreneaza aici! Doar cuvinte de laudă si felicitari celor care au demarat si se implica in acest proiect!
Locații recomandate