/Sibiu/Sala de fitness

Ractiv

Bulevardul Victoriei 42, Sibiu 550024, România

Ractiv
Sala de fitness
4.6
170 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4PR+F2 Sibiu, România
+40 369 101 110
ractiv.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Ractiv
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 9–17
Duminică: 9–17
Scrie o recenzie
VIOREL COSMIN
VIOREL COSMIN1 an în urmă
O incinta destul de mare, aparatele sunt destule si foarte diversificate, unele chiar si cate 2 de acelasi fel, personal foarte respectuos, nimic de reprosat insa cel mai mare minus(parerea mea) este faptul ca dati voie oamenilor sa intre in sala cu echipamentul cu care au venit imbracati.
Exceptand contextul pandemiei, nu e ok ca oamenii sa nu aiba un prosop cu ei(desi am observat ca in regulamentul salii este specificat acest lucru) , iar foarte gresit e faptul ca vin imbracati si incaltati in echipament de acasa, intra in aceeasi adidasi cu care au mers pe strada, plini de pamant.
E evident ca atunci ca ajung la receptie fara niciun rucsac la ei, ca nu au alt echipament la ei, si acest obicei il au atat baietii cat si fetele deopotriva.
Maria Siscu
Maria Siscu1 an în urmă
Super curat si spatios, personal prietenos, iar preturile sunt accesibile!
Paul Oancea
Paul Oancea1 an în urmă
sala este foarte bine echipata iar personalul este excepțional!
Mirona-Ioana Tatu
Mirona-Ioana Tatu2 ani în urmă
Nu am avut treabă cu fitness-ul, ci am participat la un curs de dans într-o sală mai mică. Ne-a deranjat constant muzica electro ce se auzea de la fitness. Prea mulți decibeli!
În rest, am observat că e curat și bine organizat totul.
Alin Voina
Alin Voina2 ani în urmă
Una dintre cele mai spatioase si dotate sali de sport din Sibiu. Personalul este amabil. Locurile de parcare sunt problematice in special dupa masa!
Cata B
Cata B2 ani în urmă
RActiv este una dintre cele mai bune săli din Sibiu deoarece are spațiu foarte mare, aparate performante, atmosferă plăcută și personal de calitate. Recomand cu drag serviciile oferite de această locație. 💪💪
Ioan Popescu
Ioan Popescu2 ani în urmă
Zonă în care pandemia a luat sfârșit.
M. Andrew
M. Andrew2 ani în urmă
Foarte bine organizat. Personalul foarte primitor si amabil, aparatele sunt intr-o conditie excelenta de functionare. Un mediu placut.
Locații recomandate