/Sibiu/Sala de fitness

Centrul Aria

Șoseaua Alba Iulia 100, Sibiu 550052, România

Centrul Aria
Sala de fitness
3.7
341 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
Q4R4+X9 Sibiu, România
+40 269 227 772
aria.com.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–21
Marți: 6–21
Mirecuri: 6–21
Joi: 6–21
Vineri: 6–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Ursu1 an în urmă
Nu am avut nici o problema cu personalul, toți au încercat sa ma susțină în tratamentul pe care l am urmat ,pe o perioada de câteva luni,12 ședințe.
Am avut dureri ff mari de picioare,am primit diagnosticul entezopatie calcara călcarea a stanga și dreapta adică ciocuri la calcai, cu dureri ff mari,d na doctor Micu mi a prescris tratamentul pe care l am urmat în urma cu 2 ani.
Va spun ca după 6 luni s au ameliorat durerile ,acum după 2 ani declar ca nu mai am dureri și pot sa stau o zi întreaga în picioare.
Recomand tratamentul este noninvaziv dar cu multa răbdare se poate.
Mulțumesc
Filip Stoica
Filip Stoica2 ani în urmă
Staff-ul este sub orice critica, persoanele de la receptie care reprezinta Aria in prima linie sunt foarte arogante, nu stiu sa vorbesca si te lasa cu un gust amar. Sunt 4 persoane la receptie dar nimeni nu te poate ajuta, daca intrebi ceva isi dau ochi peste cap, si te îndrumă sa verifici online, nu este prima data cand plec cu un gust amar dupa o ora de sport!
Nu exista un manager, sa le faca un training?
Toate se comporta de parca sunt nepoatele directorului si li se cuvine sa se porte urat cu tine!
Adrian Sima
Adrian Sima2 ani în urmă
Am mers de 2 ori la recuperări,acum a treia oara mi-a stricat tot anul și ziua...mi s-a făcut programare la un anume doctor Suciu care nu a dat dovada de profesionalism și bun cuvânt,eu lucrând în 3 schimburi aveam nevoie de concediu medical ca să ajung la recuperări și sa beneficiez de cele mai bune efecte în urma tratamentului și mi-a spus ca nu vrea sa-mi dea ca nu este acuta situația...adică trebuia sa vin acolo rupt,paralizat sa i se faca cumva mila de mine...înainte nu s-a pus problema de medical,mi s-a oferit și am făcut fizio ok,acest doctor este mai presus de ceilalți doctori...am sesizat managera centrului dar fără un rezultat,mai mi-a și spus pe impertinent sa merg în alta parte dacă nu îmi convine...pai asa faceți ma cu clienții după ce le luați banii?!pai eu merg în alta parte ca nu vorbiți voi pe banii mei,sa va fie rusine ca aveți angajate altfel de persoane,normal ca cei buni pleacă...urat,foarte urat...
Eliza Lavu
Eliza Lavu2 ani în urmă
Experienta dezamagitoare de la intrarea in cladire, domnisoarele de la receptie nu te pot ajuta cu nimic, mai mult de atat de sfatuiesc sa te descurci singur. Culmea este ca vroiam sa semnez un abonament pentru fitnes si aerobic insa dupa interactiunea cu fetele, ma lipsesc. Conducerea ar trebuii sa le ofere un training de customer service inainte de a le lasa sa reprezinte institutia. Per total aroganta si lipsa de interes
Arabela Maria
Arabela Maria2 ani în urmă
Dezamagitor. Merg la spa doar de 2-3 ori pe an, dar de fiecare data mai scump si mai neingrijit. Faianta din baia turceasca este sparta si sarita, becurile ori arse ori prea puternice, cuierle ruginite de nici nu mai stau in picioare, jacuzzi in care nu se poate sta din cauza clorului in exces si care nu are gratar la canalizare...te sprijini cu mainile direct in canalizare. Singurul lucru de apreciat este ca au multe activitati, nu te plictisesti usor.
Ungureanu Ioan
Ungureanu Ioan2 ani în urmă
Josnic. Receptionista te întreabă de la intrare dacă vrei sa achiti si Spa-ul care costă aproape încă atât cât bazinul si iti enumeră ce conține dar nu iti explică ca din 7-8 locuri de spa funcționează doar 2(sauna uscată si cea umedă). Cu baiatul de la Spa nu ai ce sa vb ca te trimite la receptie ca nu e vina lui si ca toată lumea ii reclamă lui acest lucru. Dar nici nu face nimic in legătură cu acest lucru. Cel mai probabil așa au fost instruiți, pt ceva bani in plus. Foarte urat din partea lor.
Catalina Comaniciu
Catalina Comaniciu2 ani în urmă
Este o locatie draguta pentru relaxare. Noile zone de topogane si sauna cu sare respectiv bazin cu spa sarata completeaza Spa-ul. Daca cumperi acces la aqua park si spa nu ai acces si la salina, respectiv bazin cu apa sarata trebuie sa platesti la receptie inca 25 lei. Curatenia este medie.
Alexandra Craciun
Alexandra Craciun2 ani în urmă
Nu înțeleg cum poate exista așa o lipsa de interes, amabilitate, serviabilitate, pregătire și cunoștințe despre serviciile oferite ale personalului de la recepție care ar trebui să fie oglinda centrului atât în promovare cât și în ospitalitate. Probabil lipsesc cu desăvârșire cursurile de customer service sau motivarea acestora prin orice mijloace. Pentru a îți face un abonament trebuie să întrebi tu ce vrei, ce poți și ce ți se permite ca să primești răspunsuri seci, confuze și departe folositoare. Dezamăgitor și norocoși că sunteți singura clinica din Sibiu de genul acesta. Oricând va apărea alta vă vor fi coridoarele pustii.
Dragos Boar
Dragos Boar2 ani în urmă
Desi srie pe toti peretii ca saritul este interzis, toti copiii sar in apa si cei trecuti de 14 ani, nimeni nu i-a nici o masura, cand ceri respectuos personalului sa i-a masuri, ti se spune ca desi regulile interzic saritul in apa, conducerea le-a dat indicatii ca pot lasa oamenii sa sara, personanul se plimba pe acolo doar ca sa isi faca numarul de pasi zilnici.
Locații recomandate