/Satu mare/Sala de fitness

One More Satu Mare

Strada Ştrandului 4, Satu Mare 440115, România

One More Satu Mare
Sala de fitness
4.7
275 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QVQR+M7 Satu Mare, România
+40 772 029 678
onemore.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–23
Marți: 6–23
Mirecuri: 6–23
Joi: 6–23
Vineri: 6–23
Sâmbătă: 8–18
Duminică: 10–18
Scrie o recenzie
Cătălin Alexandru
Cătălin Alexandru2 ani în urmă
La sala de k1 e super și e și un antrenor grozav
Marcel C.
Marcel C.2 ani în urmă
Sala este foarte aglomerata. :( Si un alt minus este ca deocamdata nu ofera locuri de parcare.
Alex BTA
Alex BTA4 ani în urmă
Când am plătit, băiatul de la sală a întrebat dacă avem echipament. Eu am spus ca da. Am avut curea, mănuși, maieu dar am uitat sa îmi aduc adidași de schimb... Dar înainte sa întru în sală i-am curățat în vestiar cu apă și hârtie igienica... Am apucat sa fac un exercițiu și a venit un băiat de acolo și ma întrebat dacă am adidași de schimb, i-am zis ca nu am dar i-am curățat și nu sunt murdari, ma lăsat sa continui dar a venit femeia de serviciu și a început sa-se certe cu mine.... I-am zis ca ma descălț dacă e asa mare problema și după a început sa se ia de îmbrăcăminte. Ne-a spus sa plecăm, și nu am primit nici o parte din bani.... Și nu am apucat sa facem doar 2 ex.....
Florin draghici
Florin draghici5 ani în urmă
Sală aerisită, curată cu un program foarte bun și aparate decente. Marea problemă sunt dușurile unde nu ai intimitate iar apa curge dintr-o țeavă din perete pe care nu o poți direcționa iar dacă sunt pornite mai multe dusuri presiunea scade până la a picura apă călâie spre rece. Dacă nu aveți o problemă în a face duș în condițiile arătate vă recomandă această sală cu căldură.
Simpf Anton
Simpf Anton8 ani în urmă
O sala de fitness cu conditii excelente,cu o gama variata de aparate si modalitati de antrenamente.
Personal, primitor si bine instruit!
Ceea ce mai trebuie este doar determinarea si rezultatele nu vor lipsi sa apare.
Va recomand cu incredere!
Gabriel Huzau
Gabriel Huzau8 ani în urmă
Cea mai profesionala sală de fitness din Satu Mare ! Este opțiunea desăvârșită atât pentru amatori cât și pentru profesioniști, oferind o selecție foarte variată în ceea ce privește echipamentul de lucru și toate dotările aferente sălii de fitness și facilităților anexe. Membrii staff-ului dau constant dovadă de profesionalism, răbdare și bunăvoință. Mediul de lucru este cât se poate de curat, aparatele sunt bine și permanent întreținute, iar varietatea lor satisface și mofturile celor mai înverșunați adepți ai culturismului. Prețurile sunt foarte accesibile, există mai multe abonamente, fiecare adresând nevoile personale ale viitorilor și existenților clienți.
Andrei Paduraru
Andrei Paduraru2 ani în urmă
Am fost la peste 10 săli, Ploiești, Sibiu, Craiova, Brașov... Sala One More din Satu Mare este completa, are toate aparatele care pot exista într o sala de fitness, este aerisita, curata, îți poți face liniștit antrenamentul.
RARES CHILINTAN
RARES CHILINTAN2 ani în urmă
O sală foarte bună cu mulți profesori experimentați si multe alte mașini de forță.Cea mai bună sală
Locații recomandate