/Neamt/Sala de fitness

Miscarea de Piatra®

Bulevardul Decebal H2-H3 , Etaj 2, Piatra Neamț 610012, România

Miscarea de Piatra®
Sala de fitness
5
34 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W9H9+FC Piatra Neamț, România
+40 733 413 153
miscareadepiatra.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: 8–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihaela Buc
Mihaela Buc4 ani în urmă
I-am cunoscut pe Andra si Cosmin acum 4 ani. O echipa minunata de oameni profesionisti si dedicati, alaturi de care am beneficiat de cele mai bune si corecte sfaturi de nutritie , sport si mod de viata, date de ei intr-un mod elegant si non invaziv. Recomand cu increde si caldura echipa Mișcarea de Piatra! Daca nu ar exista, ar trebui inventati!
Eveline Dascalopol
Eveline Dascalopol5 ani în urmă
Cosmin si Andra o echipa, o familie care este acolo pentru tine, pentru fiecare in parte! O mișcare de piatra la propriu dar si la figurat!
Obiectiv privind, veți avea parte de servicii de înaltă calitate, profesionalism, de sfaturi avizate, de program nutrițional personalizat si asistenta pe toata durata desfășurării programului!
Maximum de stele il acord prin prisma laturii subiective pentru ca experiența proprie este cea care ma ajuta sa formulez o opinie obiectiva!
Am avut ocazia sa întâlnesc acești oameni datorită unei persoane căreia ii multumesc pentru binele facut! Am pășit pragul lor cu un bagaj mare de scepticism, intr-un moment nu foarte roz al vieții mele! Le-am spus din start ca nu vreau sa slăbesc, deși aveam 75 de kg, pentru ca nu sunt inca pregătită sa “renunț” la obiceiurile care imi aduceau confort in acel moment dar care stiam ca nu asigurau nimic benefic pe termen lung! Subconstientul meu, in acel moment a inceput lucrarea in echipa cu ei! Au acceptat condiția mea, si de acolo a inceput adevarata lucrare! Flerul lor psihologic si talentul de a “citi” dincolo de zâmbetul afișat, dincolo de cuvinte, au înlăturat rand pe rand toate barierele psihice, toate fricile pe care mi le construisem temeinic in jurul sufletului si care ma împiedicau sa tratez sănătos lacasul sau, corpul!
Oamenii ăștia nu doar iti antrenează corpul ci mai ales iti antrenează mintea, te învață cum sa iti recapeți controlul asupra vieții, asupra lucrurilor care contează! Te învață cum sa te accepți, sa te ierți si sa te iubești in timp ce lucrezi la cea mai buna varianta a ta! Si nu folosesc sfaturi pompoase, citate din cărți sau mai stiu eu ce clisee! Pur si simplu au o aura in jurul lor care te atrage ca un magnet, te deschide si apoi te învăluie si te încarcă! Eu ii iubesc si i-am pus in cămara inimii mele! Ma bucur ca vor dărui lumii un om crescut de ei!
Andreia Stefaroi
Andreia Stefaroi5 ani în urmă
Un loc în care descoperi profesionalism, corectitudine, implicare și, cel mai important, prietenie. Pe lângă programul personalizat, conceput cu multă grijă de cei doi antrenori, după o analiză minuțioasă, ai parte în mod constant de susținere morală pentru a face experiența în intregul ei o plăcere, iar rezultatul să fie pe măsura așteptărilor.
Felicitări, Andra! Felicitări, Cosmin! Munca voastră de echipă are o valoare ce nu poate fi cuantificată, aducând o transformare pe termen lung, cu efecte pozitive în viata celui ce beneficiază de serviciile voastre. Un mare MULTUMESC!
Radu Popa
Radu Popa6 ani în urmă
Sunteti foarte simpatici si haiosi dar faptul ca sunteti trup si suflet implicati intr-o schimbare majora in randul nostru [a celor cu ceva kg in plusn] nu ma poate face decat fericita.Am avut placerea de a lucra sub indrumarea voastra asa constatand cat de importanta este miscare .Felicitari pentru initiativele voastre remarcabile si succes deplin in ceea ce v-ati propus sa realizati! Sunteti super profesionisti!
Raluca Alexandrescu
Raluca Alexandrescu6 ani în urmă
Buna vreau sa imi exprim si eu opinia. Pentru mine experienta a fost din mai multe puncte de vedere la superlativ. În primul rând a fost pentru prima dată în viață cand am vazut rezultate ( chiar am topit kg intr un timp scurt !!!), în al doilea rând cei 3 mușchetari Andra, Cosmin și Adrian sunt profesioniști și atmosfera este una în armonie, iar nu in ultimul rand pot afirma ca la orice intrebare a mea legata de stil de viata, nutritie, optimizarea exercițiilor, ei au un raspuns pertinent.
M am simtit confortabil si ce e mai important pentru mine motivată. Andra cu accentul ei smecheresc știa exact cand sa forțăm nota si cand sa ne relaxam un pic, iar băieții desi se zicea ohhh ca un antrenament cu ei este extrem de greu, va spun cu mana pe inima ca a fost exact cum trebuia. Eu nu sunt o fire sportiva, nu sunt o persoana care a facut sport la viata mea, dar aici am fost motivată astfel încât corpul meu sa asculte si sa fie evolueze.
Totodată vreau sa va zic ca am gasit intelegere si in ceea ce priveste functionalitatea orelor de program. Programul meu este haotic si dezorganizat, dar impreuna am gasit soluții.
Ma bucur ca sunteti in oras si vreau sa va zic ca ati gasit formula pentru corp armonios si minte limpede. Dupa fiecare antrenament ma simteam destresata si mintal relaxată.

Keep on going!
Claudia Corfu
Claudia Corfu6 ani în urmă
Sunteti o adevarata echipa de profesionisti, avand in plus pasiune pentru ceea ce faceti! Va ocupati nu numai de fizicul unei persone, cat mai ales de mintea si sufletul ei. Felicitari si mult succes va doresc pentru ca meritati ce e mai bun!
Alex Filimon
Alex Filimon6 ani în urmă
Diversitate, spirit de echipa, profesionalism si nu in ultimul rand, implicare in comunitate. Piatra Neamt are nevoie de tineri ca ei - nu numai pentru activitati sportive, cat si pentru tot ce fac ei pentru comunitate in general. Trebuie sa mai incerc YOGA la ei...:)
Ana Ciobanu
Ana Ciobanu6 ani în urmă
Miscarea de Piatra este despre oameni caroara le pasa!!! O echipa tanara, profesionista, bine pregatita, care te ajuta sa sa reintri in forma, atat fizic cat si mental. Recomand cu incredere clasele de Yoga, XBody cat si antrenamentele in aer liber.
Locații recomandate