/Mehedinti/Sala de fitness

Hotel Club G

Strada Doctor Saidac 24, Drobeta-Turnu Severin 220125, România

Hotel Club G
Sala de fitness
3.8
99 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JMH2+H6 Drobeta-Turnu Severin, România
+40 744 631 100
clubg.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Sun Light
Sun Light2 ani în urmă
Am fost ultima data in anul 2019, dar pot sa va zic ca colegii mai vineau si dupa asta. Este loc pantru parcare, mincarea e foarte gustoasa, camerile sunt curate! Sper sa mai vinim la voi!
Iamandi Sinel
Iamandi Sinel4 ani în urmă
Un sejur frumos, la care a contribuit in foarte mare masura intreg personalul acestui hotel.
Foarte curat, amabilitate din partea tuturor, de la receptie pana la bucatarie, zambet pe fata si dorinta sincera de a te face sa te simti cat mai bine acolo.
Mic dejun destul de diversificat, consistent si suficient.
Camera foarte bine utilata si foarte spatioasa.
Apa calda la dus - atunci cand a trebuit si cat a trebuit.
Liniste, confort si bun gust, totul intregit de amabilitatea persoanalului.
Felicitari!
Mirela Filcu
Mirela Filcu4 ani în urmă
Hotel spațios, foarte frig in cameră, caloriferele sunt reci, în baie curățenia nu este efectuată corespunzător, se pun doar benzile de igienizare , în hol și sala de mese fără căldură, la micul dejun trebuie să bifezi pe o foaie ce anume sa aduca, penibil.Raport pret /calitate slab!
Gheorghe Filcu
Gheorghe Filcu4 ani în urmă
Hotel horror.
Frig noaptea in camera, totul distrus in baie, mic dejun sub orice critica, pret de Sofitel, nu merita nici o stea.
George Marinescu
George Marinescu5 ani în urmă
Scurt: dezamagitor . Detaliu: receptia slab iluminata, spatiul de langa hotel la fel de slab iluminat. Atmosfera 1990, receptionerul se face ca e o eroare mentionarea pe Booking a restaurantului deschis. Mi s-a oferit placa ca inchide la ora 18:00. Un singur lift, de 4 persoane, ingust. La parter se afla si spalatoria - uscatoria , ceea ce confera un danf unic.
Accesul in camera se face cu cheie, ca la 1970. Camerele de la etajul 3 nu se afla la nivel cu holul, fiind o mica treapta. Izolarea fonica nu este foarte buna, chitcaiala domnisaoreleo de pe hol sau din camera alatura fiind usor sesizabila. Rece in camera, caloriferele reci, fara robinet termostatat. Nu mi-a fost data telecomanda de la a
erul conditionat. Polita de sub oglinda baiii lipsa, cosul de gunoi defect, ventilatorul foate zgootos. Lipsa cada, dus fara cabina.
La micul dejun am fost de-a dreptul ingrozit am baut in sila cafeaua si am plecat, invocand ceva. Real: Nu este bufet uedez, nu este mai nimic. O doamna trecuta de a 2 a tinrete mi-a pus pe masa o jumatate de A4 cu alegerile posibile, scrise cu caractere greu lizibile, subtiri. Cateva mese mici, inghesuite in ceea ce a fost odata un soi de camera. erindele pare ca erau aduse dintr-o alta cladire. Nici macar un automat de cafea acolo, niste sticle de apa, suc.
Imi pare a fi fost un camin de intreprindere, usor cosmetizat. Nu stiu cum m-am pacalit de nu am citit cu atentie comentariile. Se impune de urgeta o reclasificare / verificare.
Papuci de baie ? in vise. Intrerupatoare la pat ? Povesti. Minibar ? Ca in poza : gol.
Tatiana Chiujdea
Tatiana Chiujdea5 ani în urmă
Foarte departe de 4*! Prize ieșite din perete, pânze de păianjen în toate colțurile, furtunul de la duș spart, mocheta desprinsă de podea,pisicile pe mese in timpul micului dejun etc. Dimensiunea mare a camerei poate fi considerată un plus.
Mari Laiu
Mari Laiu6 ani în urmă
Nu-si merita stelele , sunt indignata ca evaluarea este la 4 stele. Camera nu era pregatita pentru oaspeti , baie urat mirositoare , wc-ul se clatina, lipsa aer conditionat, mobilier urat , neadecvat unui hotel de 4 stele. Lipsa pled, papuci, mocheta foarte uzata. Pret foarte mare pentru ce ofera.
Corneliu talanca
Corneliu talanca6 ani în urmă
Personal total nepoliticos!! Cazare foarte proasta pentru 4 stele( fara aer conditionat, camere cu mucegai , fara uscator de par , fara telefon etc.) nu recomand la nimeni!! Scump si foarte prost!!!
Locații recomandate