/Iasi/Sala de fitness

Fantastic Fit Metalurgie

Bulevardul Chimiei, Nr. 8, Iași, România

Fantastic Fit Metalurgie
Sala de fitness
4.9
70 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4JX9+W8 Iași, România
+40 741 080 817
fantasticfit.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 8–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Monica Gradinaru
Monica Gradinaru5 ani în urmă
The best in town!
Cei mai buni si dedicați antrenori care te motivează să ajungi la rezultate dorite cat mai repede. Sunt mereu cu zâmbetul pe buze si gata sa te faca sa te îndrăgostești de sport si te fac sa revii de fiecare dată cu drag.
Sunt foarte atenți la toate persoanele din sală fie ca e vorba de antrenamentele de grup sau personal.
Pot spune ca fac antrenamente personale cu Gianina de un an de zile, ma motivat de foarte multe ori cand eram gata sa clachez , ma ajutat sa ma tin de treaba in continuare .
Recomand cu incredere😉 este cea mai Fantastică sală 😋.
Andreea Ignat
Andreea Ignat5 ani în urmă
Cei mai faini antrenori care transmit energie, optimism, motivatie. Cel mai frumos si linistitor mod de a termina o zi grea de facultate/serviciu sau de ce nu, a incepe o zi cu multa energie furnizata de sport. Recomand cu toata caldura Fantastic Fit Metalurgie !
Alina Georgescu
Alina Georgescu5 ani în urmă
Chiar nu credeam ca antrenamentele de grup pot fi asa de distractive si pline de energie si cu dorinte de a lucra cat mai mult ca de exemplu la Hiit: te face sa faci repede exercitiile orice ar fi si nu te simti obosit deloc. Inca se mai poate! Totul datorita lui Daniel si Gianinei care iti dau energie si putere sa treci peste orice si sa faci ceva in drumul bun catre un corp sanatos. Am facut cea mai buna alegere! Multumesc ca m-ati facut Fantastica!
Madalina Ghiuzan
Madalina Ghiuzan5 ani în urmă
Recomand echipa Fantastic Fit pentru atenția pe care o oferă antrenamentelor, efectuării corecte a mișcărilor și dedicarea de la fiecare clasă.👌
Apreciez în primul rând diversificarea antrenamentelor, de la Tae bo, la Kangoo Jumps, la Khai bo, la Tabata, la Circuit Training, astfel nu te plictisești niciodată! 💪
Gabriela Parascanu
Gabriela Parascanu5 ani în urmă
O echipa fantastică ce te face să îți dorești să avansezi de la un antrenament la altul. Sunt foarte implicați și pasionați de ceea ce fac, ceea ce m-a determinat și pe mine să mă implic și să îmi placă activitățile desfășurate de ei. Antrenamentele nu sunt niciodată identice, iar gradul de dificultate și-l dă fiecare persoană. Trainerii ne prezintă câteva nivele de dificultate iar fiecare alege ce poate face.
Recomand cu încredere!
Gîlea Diana
Gîlea Diana5 ani în urmă
O echipa mereu plina de energie care te motiveaza. O sala de sport cu antrenamente de grup foarte distractive! Recomand cu mare drag Fantastic Fit! :)
Larisa Cernobai
Larisa Cernobai5 ani în urmă
Cei mai buni antrenori cu care m-am antrenat pana acum. Antrenamente diferite si mereu imbunatatite. In sfarsit antrenamentele de grup nu mai sunt plictisitoare. Oameni implicati!
Arhirii Nicoleta
Arhirii Nicoleta6 ani în urmă
O echipa fantastica care face o treaba fantastica. Antrenorii lucreaza la maxim pentru ca fiecare client sa se simta bine si sa-si poate atinge obiectivele propuse. Motivatie, zambete, forta, rezultate: sunt cuvintele cheie pentru aceasta sala. Recomand din toti muschii)
Locații recomandate