/Constanta/Sala de fitness

Iaki Conference & Spa Hotel

Statiunea Mamaia, Constanța 900001, România

Iaki Conference & Spa Hotel
Sala de fitness
4.5
3 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6JVC+FR Constanța, România
+40 241 831 025
iaki.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cristina Mateescu
Cristina Mateescu2 ani în urmă
O primire ca la carte, personal amabil, camere spațioase, cu balcon, culori calde și primitoare, baia dotata cu tot ce ai nevoie, curățenia la ea acasă, locație cu piscina și centru Spa, servire la restaurant impecabilă, mic dejun, inclus în preț, bogat, diversificat, personal atent. Un adevărat răsfăț!!
Z Z
Z Z2 ani în urmă
Am incercat sa ma cazez pentru o noapte, in delegatie fiind. Am dorit o camera twin. Pentru ca eram in apropiere am mers direct la receptie. Receptia mi-a oferit camera la un pret cu 65 lei mai mare decat pe booking.com. Cand am mentionat receptionerei acest fapt, mi s-a transmis ca nu crede dar ca oricum voi avea nevoie de covipass ca sa pot intra in restaurant si sa pot beneficia de piscina si sauna. Am renuntat datorita acestei abordari (nu aveam nevoie nici de restaurant si nici de piscina). Hotelul nu parea sa aiba multi oaspeti, dar oricum nu cred ca era foarte important asta. Am ramas dezamagit de abordare, probabil acesta este un mod de a selecta clientii. Cel putin din acest punct de vedere nu recomand. In rest ambianta parea ok.
Cristina Mucuta
Cristina Mucuta2 ani în urmă
Acest hotel este ca o doamna de 55 ani care a fost cândva diva. Acum 15 de ani cred ca a fost un hotel wow. În 2021,calitatea lasă mult de dorit. Am stat în octombrie 2021 la camera 317, camera cu vedere la lac. Overall nu as spune ca îmi doresc sa mai revin. Mobila obosita, baia înghesuita de abia aveai loc pe toaletă, urme de mucegai pe lângă cada.. Hârtie igienica cu 1 strat?!?... cica eco?! La restaurant preturi destul de mari și timpii de așteptare de pana la 1h în condiții de extrasezon și cu restaurant aproape gol...
C.Pahonțu
C.Pahonțu2 ani în urmă
Nota 8 din 10. Apartamentul spatios, perfect pt o famile cu un copil.
Personalul de la SPA amabil.
Piscina interioara destul de aglomerata.
Masa variata, insa ar mai fi de imbunatatit (+tacamuri pe mese, scaunele de copil curatate dupa fiecare utilizare, personalul mai bn pregatit, si avand in vedere contextul de 4 stele...poate un tirbuson in tot hotelul nu ar strica sa fie, poate data viitoare :)) ).

Cea mai proasta experienta care ne-a enervat teribil si cu care ne-am pierdut efectiv timpul a fost cea cu pozele oferite de dna/dra de la hotel. Nu ne-a oferit nicio informatie legata de pret sau ce oferta are. Toate informatiile ni le-a dat la final dupa sesiunea foto. Mi se pare lipsa de bun simt fata de turisti, avand in vedere ca eram si cu un copil mic si vremea nu era destul de calduroasa. Iar oferta/pretul...nu are nicio legatura cu realitatea, oricat de Iaki ar fi hotelul, sa fim seriosi. Ca sfat, intrebati inainte de sedinta foto totul legat de pret si ce ofera pt ca altfel este posibil sa va pierdeti vremea. Dar probabil ca noi am gresit, ca nu am intrebat totul inainte, cu siguranta o sa o facem pe viitor si cu siguranta o sa averizam si prietenii in cazul in care se vor caza la hotel.
Camelia Similea
Camelia Similea2 ani în urmă
Nu le funcționează sistemul de incalzire (căldură excesiva în camera).Când am sunat la recepție, ne-au spus sa deschidem geamul. Afara erau -3 gr și noi avem un bebelus...halal atitudine.
Micul dejun comun, nu are nimic sa te atragă. Personalul din restaurant amabil.
Centrul spa greu accesibil... dc ai un cărucior pt un copil sau pt o persoana cu handicap, nu ai cum sa ii cobori decât în brate. Sunt rampe pana la scari...de acolo te descurci. Noi eram 2 persoane și unul a luat copilul și altul a luat căruțul...pt un hotel de 4 stele nu e prea corect.
Iuliana turcescu
Iuliana turcescu2 ani în urmă
Mi-a plăcut priveliștea din camera spațioasă care mi- a fost oferită (a fost ce mi-am dorit)
Am avut caldură în cameră și apă caldă la discreție
Baia e spațioasă și dotată cu tot ce trebuie
Piscina interioarâ e mare și cu apă caldă,la fel și jacuzzi
Personal f.amabil
Ca parte negativa,mobilierul vechi și pătat și mâncarea scumpă
V P
V P2 ani în urmă
Cea mai neplăcută experiență! Mi am găsit mașina zgâriată in parcarea păzită și filmată asta după ce am parcat într-un loc indicat de paznic... Singurul lucru pe care mi l-au transmis că îl pot face este sa anunțe superiorii... și că mă vor contacta... Nu au făcut-o nici până acum - la 3 luni distanță - și sunt convins că nu o vor face ... Îmi pare rău că am fost de bună credință și nu am fost la poliție...
Revenind la hotel, camera mica, prânzul și cina sunt pe modul economic, noroc cu micul dejun care era mai decent. Ușa camerei abia se mai ținea în balamale. In baie era un miros neplăcut de canalizare desi lăsăm să meargă ventilatorul aproape tot timpul.
Ratingul de 4 stele este complet exagerat.
Marilena
Marilena2 ani în urmă
Hotel cu camere demodate,dar curate.Baia foarte mica ptr.un hotel de 4 stele.Mancare foarte gustoasa,felicitari bucatarului!Nu am explorat partea de spa.Merita sa mergi intr-o seara de sambata sa servesti cina pe muzica live-atmosfera placuta!
Locații recomandate